آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر کرونا وجود دارد؟

  • کد خبر: ۴۰۹۱۰
  • ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۰
آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر کرونا وجود دارد؟
تیمی از محققان برجسته انگلیس به رهبری دانشگاه بیرمنگام در تلاش برای کشف ارتباط میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر ویروس کرونا هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، ویروس کرونا از زمان ظهور خود تاکنون میلیون‌ها نفر را در جهان مبتلا کرده و بیش از ۸۲۰ هزار تن را به کام مرگ برده است. این ویروس پیچیده با علائم مختلفی در مبتلایان بروز می‌کند و در برخی موارد حتی مبتلایان هیچ علامتی نداشته و به اصطلاح یک ابتلای خاموش دارند. این امر مسئله را برای محققان و پزشکان بغرنج‌تر کرده است.

از جمله علائم رایج این بیماری سرفه خشک، بدن درد، تب و در مواردی اسهال و استفراغ است که بسیار شبیه به علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزاست از این رو برخی از محققان انگلیسی بر آن شدند تا ارتباطی میان سرماخوردگی و بیماری کووید ۱۹ بیابند.

در همین راستا ۱۷ دانشمند انگلیسی به رهبری دانشگاه بیرمنگام گردهم آمده و تلاش دارند تا به برخی سوالات مهم در این زمینه از جمله اینکه آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و ویروس کرونا وجود دارد و آیا افرادی که دچار سرماخوردگی می‌شوند می‌توانند از ابتلا به ویروس کرونا مصون باشند یا خیر؟

این تیم تحقیقاتی به درخواست موسسه تحقیقات و نوآوری انگلیس و موسسه ملی تحقیقات بهداشتی این کشور برای مطالعه در این باره گماشته شده‌اند.

کشف چگونگی تعامل ویروس کرونا با سیستم ایمنی راهی برای کنترل پاندمی
پروفسور کریس ویتی رئیس موسسه ملی تحقیقات بهداشت انگلیس (NIHR) در این باره گفت: درک چگونگی پاسخ سیستم ایمنی بدن ما به کووید ۱۹ برای حل برخی از سؤالات مهم در مورد این بیماری جدید از جمله اینکه آیا افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند، مصونیت دارند؟ و این که چه مدت طول می‌کشد؟ و چرا برخی به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرند، بسیار مهم است.

یافتن پاسخی مناسب و قانع کننده برای سوالات ذکر شده، می‌تواند کشف بزرگی در این زمینه باشد؛ دانشمندان سعی دارند درک بهتری از پاسخ‌های مختلف ایمنی بدن به کووید ۱۹ به ویژه پاسخ سلول T که در افراد جوان و سالم‌تر فعال است، به دست آورند.

محقق برجسته پروفسور پل ماس گفت: چیز‌های زیادی وجود دارد، ما هنوز باید در مورد چگونگی تعامل کروناویروس جدید با سیستم ایمنی بدن خود بیاموزیم و این فرصت بی‌نظیری برای پاسخگویی به این سوالات کلیدی و تسریع در کنترل پاندمی است.


پروفسور ویلهلم شوابل از دانشگاه کمبریج و همکارانش بر روی آنتی بادی‌ها تمرکز کرده‌اند و اینکه میزان پروتئین‌ها در بین افرادی که بیماری آن‌ها شدید بوده نسبت به کسانی که ابتلای خفیف به ویروس کرونا داشته‌اند، چگونه است. آنتی بادی‌ها پروتئین‌های تولید شده توسط سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت هستند و به گونه‌ای ساخته می‌شوند که در صورت حمله مجدد ویروس به بدن، آن را شناخته و مورد هجوم قرار می‌دهد؛ اما نگرانی که در این مورد وجود دارد این است که آنتی بادی‌های کووید ۱۹ در بهبودیافتگان، طولانی مدت نیست و امکان ابتلای مجدد افراد بعید نیست.

به گفته محققان بیشتر بیمارانی که تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند، دارای سطح بالایی از آنتی بادی نسبت به ویروس کرونا هستند، اما آنچه هنوز مشخص نیست، مفید بودن این آنتی بادی‌هاست.

سومین مطالعه‌ای که به رهبری دانشگاه ادینبورگ انجام شده به طور خاص روی بیمارانی است که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند. بسیاری از قربانیان نه به علت ویروس، بلکه به دلیل حملات قلبی، سکته مغزی، نارسایی ریه و طوفان سیتوکین جان خود را از دست داده‌اند و در واقع سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا بدن به ویروس کرونا واکنش نشان دهد. مطالعه بر روی پرونده جان باختگان می‌تواند سوالات کلیدی بسیاری را پاسخ داده و مسیر را برای مراقبت بهتر از بیماران و توسعه درمان‌های جدید هموار کند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->