پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند
سرخط خبرها

سورپرایز جدید ایلان ماسک، کاشت ایمپلنت الکترونیکی در مغز انسان | هوش مصنوعی در هوش واقعی

  • کد خبر: ۴۰۹۷۴
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
سورپرایز جدید ایلان ماسک، کاشت ایمپلنت الکترونیکی در مغز انسان | هوش مصنوعی در هوش واقعی
ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت اسپیس‌اکس، در جدیدترین پروژه‌اش با کارگذاشتن یک ایمپلنت کوچک درون مغز خوک‌ها توانست آن‌ها را با رایانه پیوند دهد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ اسکای‌نیوز جمعه گذشته به‌نقل از ایلان ماسک نوشته است: «نورالینک (یک شرکت نوآفرین) توانسته است ۳ ایمپلنت به اندازه سکه را در زیر جمجمه ۳ خوک کار بگذارد که بر این اساس داده‌های آن‌ها به‌طور بی‌سیم به رایانه منتقل می‌شود.» او در ادامه این را هم گفته است که ایمپلنت نورالینک می‌تواند حرکت پا‌های این حیوانات را هنگامی که روی تردمیل حرکت می‌کنند، «با دقت بالا» پیش‌بینی کند. به‌گفته ماسک این حسگر که کوچک‌تر از نوک انگشت است، مانند «یک فیت‌بیت با سیم‌های ظریف درون جمجمه» است.

اما آنچه در ادامه جالب است، صحبت‌های بعدی ماسک است که از هدف او برای پروژه بعدی‌اش خبر می‌دهد: «من هم می‌توانم همین الان یک نورالینک در مغزم کار بگذارم. شاید این کار را بکنم». هدف اولیه ساختن این ایمپلنت مغزی کمک‌کردن به افرادی است که دچار بیماری عصب‌شناختی شدید مانند آلزایمر و آسیب‌های نخاعی هستند.

ماسک همچنین گفت این وسیله کاشتنی می‌تواند مشکلاتی مانند نقصان حافظه، ناشنوایی، افسردگی و بی‌خوابی را حل کند، اما در نهایت می‌تواند انسان‌ها را با هوش مصنوعی پیوند دهد. ماسک که قبلا درباره خطرات هوش مصنوعی هشدار داده بود، حالا گفته است: «این ایمپلنت می‌تواند آینده انسانیت را به‌عنوان یک تمدن در برابر خطرات هوش مصنوعی حفاظت کند». دکتر متیو مک‌دوگال، جراح مغز و اعصاب و رئیس شرکت نورالینک، هم گفته است که «نخستین کارآزمایی‌ها بر بیمارانی دچار فلج یا قطع نخاع متمرکز خواهد بود»، اما درباره زمان شروع این آزمایش‌ها سخنی نگفت. بیشتر پژوهش‌ها درباره ارتباط‌دادن مغز و رایانه در حیوانات انجام شده است، زیرا مقررات پژوهشی مانع از آزمایش‌های انسانی وسیع‌تر است. ماسک پیش از این هم در سال۲۰۱۹ گفته بود که امیدوار است بتواند تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را برای انجام کارآزمایی انسانی نورالینک به دست آورد. بسیاری از دانشمندان می‌گویند خواندن و شبیه‌سازی فعالیت مغز در انسان‌ها امکان‌پذیر است، اما درباره زمان‌بندی‌ای که ماسک از آن سخن می‌گوید، تردید دارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->