شهردار مشهد: زنان ستون انقلاب اسلامی و موتور محرکه پیشرفت جامعه هستند + فیلم

  • کد خبر: ۴۱۰۳۹۳
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۷
شهردار مشهد: زنان ستون انقلاب اسلامی و موتور محرکه پیشرفت جامعه هستند + فیلم
شهردار مشهد با تأکید بر نقش حیاتی زنان در تمامی عرصه‌های تاریخی و انقلابی، اظهار داشت: اگر زنان نبودند، ما در بسیاری از جایگاه‌ها حضور نداشتیم

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز هشتم اردیبهشت ۱۴۰۵ در برنامه «رستاخیز زنان» در مشهد، با تأکید بر نقش‌بی‌بدیل زنان در عرصه‌های مختلف تاریخی و انقلابی، گفت: اگر زنان نبودند، ما در بسیاری از جایگاه‌ها حضور نداشتیم. در انقلاب اسلامی نیز مردم پای کار آمدند و رهبری دینی، بصیر و آگاه داشتیم، اما نباید تأثیرگذاری زنان از صدر اسلام تا امروز را فراموش کرد.

وی با اشاره به ویژگی‌های مشهد به‌عنوان شهری با فلسفه وجودی متفاوت، افزود: فلسفه وجودی مشهد با شهادت آغاز شده و در کرانهٔ خورشید ولایت شکل گرفته است. بارزترین نمونه رستاخیز زنان در این شهر، قیام زنان نوغان در هنگام شهادت امام رضا (ع) بود که از همه چیز گذشتند و پیکر مطهر ایشان را تشییع کردند.

قلندرشریف ادامه داد: این حماسه‌آفرینی از قیام عاشورا و زنان کربلا تا قیام گوهرشاد، اعتراض به کشف حجاب رضاخانی در ۲۶ دی، و تظاهرات سال‌های ۵۶ و ۵۷ ادامه یافت. قیام زنان مشهد، محرک مردان در انقلاب اسلامی بود و هرچه پیش می‌رویم، حضور زنان پررنگ‌تر می‌شود.

شهردار مشهد با اشاره به حوادث اخیر گفت: ۵۸ شب عزاداری و حماسه را پشت سر گذاشتیم؛ عزاداری‌ای که سنتی نبود، بلکه زینب‌وار بود. اگر حضرت زینب (س) نبودند، عاشورا در کربلا می‌ماند. زنان ما نیز از شب اول پس از شهادت امام شهید، زینب‌وار در صحنه حاضر بودند. غیرت و شرف زنان بی‌نظیر بود. در برخی تجمعات، حضور زنان به ۶۰ تا ۸۰ درصد می‌رسد.

قلندرشریف در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحول ملت ایران طی ۴۷ سال، گفت: ملت ایران یک گام از آرمان‌های انقلاب عقب نگذاشته و جایگاهشان تا مرتبه بعثت و اولیاءالله ارتقا یافته است. این همان وعده صادق امام شهید است که خداوند مردم را برای مقابله با حوادث محفوظ خواهد داشت. مردم کار را تمام می‌کنند تا پیروزی مطلق و تسلیم پرچم به امام زمان (عج).

وی همچنین از برخی برداشت‌های نادرست از میدان مبارزه انتقاد کرد و افزود: متأسفانه برخی میدان جنگ را با رقابت سیاسی و انتخاباتی اشتباه می‌گیرند. امروز میدان خیابان با حضور زنان و مردان، میدان رزم و جهاد است و فریاد‌های الله اکبر، دشمن به‌ویژه ترامپ قمارباز را عصبانی کرده است. همان‌گونه که شهید بهشتی در سال ۵۸ فرمودند به آمریکا بگویید از ملت ما عصبانی باشد و از عصبانیت بمیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.