بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

کوتوله؛ کوچکترین پستاندار ایران در سرخس مشاهده شد

  • کد خبر: ۴۱۰۹
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۳
کوتوله؛ کوچکترین پستاندار ایران در سرخس مشاهده شد
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: گونه حشره خور کوتوله به عنوان کوچکترین پستاندار ایران توسط محیط‌بانان سرخس در منطقه حفاظت شده جنگل خواجه برای نخستین‌بار دراین منطقه به صورت مستند ثبت و رکورد شد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ایسنا، تورج همتی با بیان اینکه، این‌گونه بعد از انتقال به بانک ژن استان و تهیه نمونه بافت، در زیستگاه اصلی رهاسازی شد، افزود: «حشره خوار کوتوله با نام علمی Suncus etruscus به عنوان کوچکترین پستاندار شب‌گرد و قلمروطلب شناخته شده است».

وی گفت: طول عمر این‌گونه که حداکثر ۲.۵ گرم وزن دارد، حدوداً ۱۵ ماه است و به لحاظ وضعیت حفاظتی در طبقه «کمترین نگرانی» (LC) در فهرست سرخ IUCN قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: حدوداً چهار سال قبل این‌گونه در شهرستان کلات نیز به ثبت رسیده بود و با مستندسازی حضور آن در سرخس، این منطقه نیز به فهرست پراکنش این پستاندار افزوده شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی همچنین از ثبت حضور گونه‌ای خزنده به نام گکوی پلنگی ترکمنی در شهرستان نیشابور خبر داد و گفت: این‌گونه که نخستین‌بار قریب ۱۵ سال پیش در منطقه بزنگان به ثبت رسید و پس از آن حدوداً ۵ سال پیش در منطقه ابوچناری شهرستان جغتای مشاهده شد، به‌تازگی توسط یکی از طبیعت دوستان روستای جوز درنیشابور تصویر برداری و شناسایی شده است.
همتی ادامه داد: گکوی پلنگی ترکمنی با نام علمی Eublepharis macularius از راسته پولک‌داران، زیر راسته مارمولک‌ها و تیره جکو‌ها بوده و عمدتاً در مناطق نیمه‌بیابانی و کوهپایه‌ها، در سراشیبی‌ها و تپه‌های سنگلاخی با پوشش گیاهی درختی یا بوته‌ای پراکنده زیست می‌کند و پیش از این در کوه‌های کپه داغ و شمال شرق ایران گزارش شده بود.
وی در ارتباط با عادات و رفتار این‌گونه اظهار کرد: گکوی پلنگی ترکمن معمولاً شب‌ها فعالیت می‌کند و اغلب از حشرات و عنکبوتیان و گاهی مهره‌داران کوچک تغذیه می‌کند و فصل تخمگذاری آن عموماً خرداد یا تیر ماه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->