علی ربانی ، درباره تأثیر مصرف داروهای کرونا بر درمان مبتلایان به دیابت، توضیح داد: دیابت یک بیماری مزمن است و اگر فرد بیمار سالهای سال به دیابت مبتلا شده باشد و عوارض خاص دیابت را داشته باشد و به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شود ممکن است برای وی مخاطرات جدی به وجود آید، اما افرادی که به تازگی به دیابت مبتلا شدهاند گرفتار عوارض شدید بیماری کرونا نخواهند شد.
وی گفت: فرد بیماری که با دارو و انسولین دیابت خود را کنترل میکرده است، وقتی به بیماری کرونا مبتلا شود کنترل قند خونش با مشکل مواجه میشود و از سویی استرس میتواند سلامت بیمار را بیش از پیش تحت تاثیر قرار دهد.
وی با بیان اینکه بیماری دیابت به نوع یک و نوع دو تقسیم بندی میشود، اظهار داشت: دیابت در کودکان خود را با علائمی مانند افزایش ادرار، افزایش تشنگی خستگی، کاهش وزن و ترمیم کند و خیلی آهسته زخمها نشان میدهد.
متخصص غدد افزود: پر ادراری یکی از علائم شایع دیابت کودک است؛ مثلا کودکی که قبلا شبها تا صبح راحت میخوابید، حالا هر دو ساعت از خواب بیدار میشود و به دستشویی میرود و در روز هم احتمالا پر ادرار است، اما ممکن است این دستشویی رفتنهای پی در پی از دید مادران پنهان بماند، لذا در صورت مشاهده این علائم، والدین باید به پزشک مراجعه کنند.
فارس