پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کدام دانشگاه‌ها کلاس حضوری دارند؟

  • کد خبر: ۴۱۲۲۶
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۱
کدام دانشگاه‌ها کلاس حضوری دارند؟
معاون آموزشی وزیر علوم: دانشگاه‌هایی که ترم تابستانی داشته‌اند آمادگی لازم را برای آغاز سال تحصیلی از ۱۵ شهریور ۹۹ ندارند لذا دانشگاه‌ها با توجه به شرایط خود تصمیم می‌گیرند از چه روزی بازگشایی کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم درباره بازگشایی دانشگاه‌ها گفت: ممکن است برخی از دانشگاه‌ها از ۲۲ شهریورماه، برخی ۲۵ شهریورماه و برخی ۲۹ شهریورماه بازگشایی کنند که بستگی به شرایط دانشگاه‌ها دارد، چون در طول تابستان دانشگاه‌هایی بودند که ترم تابستان برگزار کرده و هنوز یک سری از کار‌های ترم تابستان آن‌ها باقی مانده است و لذا آمادگی برای آغاز سال تحصیلی را از ۱۵ شهریور ندارند.

وی توضیح داد: دانشگاه‌ها با توجه به شرایط دانشگاه خود تصمیم می‌گیرند از چه روزی بازگشایی کنند. عمده کلاس‌ها نیز به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و به صورت محدود برخی دانشگاه‌ها که امکان داشته و تردد دانشجویی ندارند و بیشتر دانشجویان آن‌ها بومی است می‌توانند یک سری کلاس حضوری برگزار کنند.

معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به آماده‌سازی خوابگاه‌ها افزود: خوابگاه‌ها زیر نظر معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها در حال آماده شدن هستند و احتمالاً با ظرفیت ۵۰ درصدی دانشجو پذیرش خواهند کرد.

به گفته خاکی صدیق، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویانی که دارای کلاس‌های عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی هستند در اولویت اسکان در خوابگاه هستند.

معاون آموزشی وزیر علوم درباره برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری نیز توضیح داد: به صورت محدود در برخی از دانشگاه‌ها شاید بتوانیم کلاس‌های حضوری هم داشته باشیم، ولی محور اصلی ما آموزش الکترونیکی است، چون تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه‌ها حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد، دانشجویان غیربومی هستند بنابراین کلاس حضوری باعث نقل و انتقال و حرکت بین شهر‌ها می‌شود لذا توصیه ما بر آموزش الکترونیکی است.

وی گفت: در شرایطی که دانشگاه‌ها بتوانند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و دانشجویان مجبور به حرکت بین شهری نشوند می‌توانند کلاس حضوری داشته باشند.

خاکی صدیق درباره اینکه با توجه به تاخیر در برگزاری کنکور، قبول‌شدگان فرصت شرکت در کلاس‌ها را خواهند داشت، افزود: ترم اول برای نوورودان دانشگاه‌ها از آبان است و طبق برنامه سازمان سنجش در اواخر مهر و اوایل آبان این اسامی به دانشگاه‌ها داده شود.

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: ثبت‌نام به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و دانشجویان ترم خود را آغاز می‌کنند که در ادامه تحصیل دچار وقفه نشوند و روال ترمی دانشگاه‌ها هم برهم نریزد.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->