پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز طرح تشدید نظارت بر بازار میوه و تره بار از فردا (۴ بهمن ۱۴۰۳) | با گرانفروشان برخورد قانونی می‌شود بیستمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در مشهد افتتاح شد | نوآوری و فناوری در خدمت کشاورزی+ویدئو منطقه ویژه اقتصادی معدنی مشترک با افغانستان در سنگان خواف ایجاد می‌شود زمان عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ اعلام شد سمند LX در مشهد ۳۰۰ میلیون تومان | قیمت خودرو‌های داخلی (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | این خودرو‌ها را با کمتر از یک میلیارد تومان بخرید سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟ برای مبالغ بیش از ۲ برابر الگوی مصرف، قبض برق میلیونی صادر می‌شود طرح فروش و پیش ثبت نام فیدلیتی الیت بهمن موتور از امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) + جدول ویدئو | روایت رهبر انقلاب از گلایه‌های یک تولیدکننده در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت | «من شرمنده شدم!» مالیات خودرو و موتورسیکلت اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) + بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی آخرین قیمت دلار توافقی امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳) چند؟ دلار حواله کاهشی شد جهش ۵۳ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ بهمن ۱۴۰۳) زمان خرید عرضه اولیه «شمس» مشخص شد | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد ۱.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای شهر مشهد در صحن علنی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت کامل پیمانکار و شهرداری برای اتمام فاز یک خط ۳ مترو+ویدئو واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل از آن ممنوع اعلام شد طلا رکورد شکست | طلا وارد کانال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۳ بهمن ۱۴۰۳) | قیمت بعدی بیت‌کوین چند است؟ رشد ۲۷ درصدی ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ ثبت سفارش واردات خودرو‌های نو و کارکرده توسط اشخاص آغاز شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد نرخ تورم دی ماه ۳۲ درصد شد ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار و ۵۳۲ تومانی چقدر شد؟ (۳ بهمن ۱۴۰۳) بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟ جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در مشهد اعلام شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی کیلویی ۲۵ هزار تومان عرضه بنزین سوپر در تهران و کرج (۳ بهمن ۱۴۰۳) + مسیریابی
سرخط خبرها

خودرو سمند، دنا و رانا به سقف پانوراما مجهز می‌شوند

  • کد خبر: ۴۱۲۳۲
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
خودرو سمند، دنا و رانا به سقف پانوراما مجهز می‌شوند
مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما با اشاره به برنامه تولید سالانه ۲۰۰ هزار دستگاه پژو ۲۰۷ پانورامای هاچ‌بک و صندوق‌دار در گروه صنعتی ایران‌خودرو و همچنین ایجاد توازن تولید داخل سقف‌های پانوراما، از امکان تجهیز برخی دیگر از محصولات این خودروسازی به سقف پانوراما در آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق اعلام گروه صنعتی ایران‌خودرو و به گفته احمد آقاجانی معمار، تاکنون ۷۰۰ دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ هاچ‌بک پانوراما تولید شده و در حال حاضر این محصول در حال تجاری‌سازی است و به زودی به بازار عرضه می‌شود. فاز تجاری‌سازی مدل ۲۰۷ صندوق دار نیز ظرف حداکثر سه ماه آینده آغاز می‌شود.

 

مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما با بیان اینکه برای نخستین بار ایده نصب سانروف با استفاده از ظرفیت قانونی شرکت‌های خودروساز برای تجهیز سه گروه خودروی سمند، پارس و پژو ۲۰۶ مطرح و با همکاری شرکت پژو آغاز شده است، گفت: به‌دنبال تحریم‌ها و عدم همکاری شرکت پژو و دیگر شرکت‌های خارجی، این پروژه توسط مهندسان ایران‌خودرو بر روی خودرو‌های سمند و ۲۰۶ برنامه‌ریزی و اجرا شد. نصب سانروف برای نخستین بار در خط تولید (به‌صورت OEM) بر روی خودرو‌های دنا و پژو۲۰۶ بوده که سقف پانوراما پژو ۲۰۷، خروجی این پروژه خواهد بود.

 

وی افزود: با توجه به کوتاه بودن ارتفاع سقف خودروی پژو ۲۰۷، نصب سانروف مشکلاتی را برای سرنشینان عقب ایجاد می‌کرد که پس از بررسی‌ها و امکان‌سنجی‌های لازم، به کار بردن سقف پانوراما به عنوان یکی از مسیر‌های حل این مشکل طبق روش‌های روز خودروسازی جهان تعیین و برنامه‌ریزی شد. باتوجه به اینکه سقف شیشه‌ای با خودروی پژو ۲۰۷ قابلیت انطباق دارد، به همین دلیل مطالعات در این زمینه را تکمیل کرده و نمونه سازی‌های اولیه را انجام دادیم. بدین ترتیب این پروژه را به صورت صد در صد داخلی و از طریق انطباق با خودرو‌های روز دنیا و مشابه طرح‌هایی که روی خودرو‌های پژو ۲۰۷ و ۳۰۸ استفاده شده بود، اجرا کردیم.

 

آقاجانی در رابطه با تامین قطعات سقف شیشه‌ای و سانروف نیز، خاطرنشان کرد: با به اشتراک گذاشتن اطلاعات بین سازندگان داخلی توسط ساپکو، قطعه‌سازان با تکمیل اطلاعات برای نخستین بار توانستند نمونه اولیه قطعات خودروی پانوراما را تولید کنند و پس از تست‌های ارزیابی اولیه و با مشاهده نتایج رضایت بخش آن، پروژه تولید خودروی پژو ۲۰۷ با سقف پانوراما بر روی برخی خودرو‌های تولیدی ایران خودرو به‌صورت کارخانه‌ای (OEM)، در دستور کار قرار گرفت.

 

مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما با بیان این‌که برای تولید خودروی پانوراما، نیازمند ایجاد برخی تغییرات در خطوط تولید شرکت بودیم، اظهار کرد: برخی ربات‌ها و تجهیزات را به خطوط اضافه کرده و تعدادی ایستگاه کاری جدید نیز در خط احداث شده است. در حال حاضر ایران‌خودرو قابلیت تولید هر دو مدل پژو ۲۰۷ هاچ‌بک و صندوق‌دار پانوراما در خطوط اصلی تولید را دارا است و ظرفیت تولید هر دو مدل می‌تواند تا حدود ۲۰۰ هزار دستگاه در سال افزایش یابد.

 

وی افزود: باتوجه به برخی تجهیزات به کار رفته در خودروی ۲۰۷ پانوراما، شیشه‌های به کار رفته در سقف این محصول، گذر نور و انرژی را کنترل کرده و موجب جلوگیری از افزایش زیاد دمای داخل کابین و مانع ورود اشعه‌های UV به داخل کابین خودرو می‌شود. سیستم سایه‌بان تلسکوپی نصب شده داخل این محصول قرار دارد که در صورت عدم نیاز بسته می‌شود و تریم آن از نظر رنگ و طرح پارچه، کاملا هماهنگ با قطعات خودرو است.

 

مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما ضمن اشاره به ایجاد توان تولید داخل سقف‌های پانوراما، از امکان تجهیز دیگر خودرو‌های تولیدی ایران‌خودرو نظیر سمند، رانا و دنا به سقف پانوراما در آینده خبر داد و گفت: برخلاف سانروف که دارای کاربرد محدود است، سقف پانوراما با ایجاد دید وسیع از داخل کابین خودرو، در اکثر مواقع حتی هنگام بارندگی و دید شب آسمان مخصوصا خارج از شهر کاربرد دارد.

منبع: ایکوپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->