هشدار WHO درباره یک نوع داروی کاهش وزن پلیس از تشکیل ۱۳۱ پرونده علیه مجرمان اقتصادی فضای مجازی خبرداد ۱۸ هزار نفرشب اسکان اضطراری در مناطق زلزله‌زده شهرستان کاشمر افسردگی و تمایل به خوردن شیرینی اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای فنس‌کشی جاده میامی درراستای حفاظت از یوزها شناسایی چهار نفر به دلیل انتشار نظرسنجی‌های دروغین انتخاباتی واحد مددکاری بیمارستان دکتر شیخ مشهد رتبه برتر شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢ تیر ١۴٠٣) | بارش‌های رگباری و وزش باد شدید در استان و مشهد اموال «کوروش کمپانی» به فروش خواهد رسید چند پیشنهاد محیط زیستی به دولت چهاردهم آیا هوای داخل ماشین سرطان‌زاست؟ خطرات موش کوچکی که ایرانیان را مجذوب خود کرد | همستر را بهتر بشناسیم سالانه ۶۰۰ هزار خودرو به‌دلیل نداشتن معاینه فنی و بیمه شخص ثالث توقیف می‌شوند هر هفته، ۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی در مشهد می‌شود آسیب به ۲۰ مدرسه شهرستان کاشمر در زلزله اخیر پیری سالم با این نوشیدنی آیا زمین‌های محدوده تپه باستانی نادری در حال تصرف است؟ مشکلات بازنشستگان با شعار حل نمی‌شود | دولت چهاردهم همسان‌سازی و متناسب‌سازی حقوق را اجرا کند
سرخط خبرها

۱۴ درصد نوآموزان اضافه وزن و چاقی دارند

  • کد خبر: ۴۱۲۵۱
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰
۱۴ درصد نوآموزان اضافه وزن و چاقی دارند
معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۴ درصد نوآموزان کشور چاق هستند یا اضافه وزن دارند؛ از این رو برای حفظ سلامت دانش آموزان باید کنترل وزن باید در دوره پیش دبستانی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهرزاد حمیدی روز سه شنبه در سی و چهارمین اجلاس رؤسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار داشت: دانش آموزان به علت شیوع ویروس کرونا و در خانه ماندن از فعالیت‌های اجتماعی دور شده اند و خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر و افزایش وزن برای آن‌ها افزایش یافته است.

وی افزود: در شرایط شیوع ویروس کرونا باید این نسل را از آسیب‌های ناشی از اضافه وزن و چاقی نجات داد و نباید اجازه داد که فاصله گذاری و عدم تحرک، مانع حفظ سلامت کودکان و نسل ایرانی شود.

معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: در سال تحصیلی جدید طرح جلوگیری از چاقی دانش آموزان در شرایط سخت تری اجرا می‌شود و اگر حمایت مدیران مناطق نباشد، اجرای این پروژه در این شرایط دشوار می‌شود.

حمیدی با بیان اینکه ۵۹.۳۱ درصد جمعیت کشور دچار اضافه وزن بالا و چاقی هستند، ادامه داد: این آمار فاجعه است؛ چراکه افراد زیادی جانشان را به علت بیماری‌های ناشی از چاقی از دست می‌دهند.

وی با بیان اینکه، ۲۱.۲ درصد دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاقی هستند، تصریح کرد: همچنین ۱۴ درصد نوآموزان چاق اند و اضافه وزن دارند لذا فرزندپروری باید با مهارت همراه شود.

حمیدی همچنین خاطر نشان کرد: در ایام شیوع ویروس کرونا مشارکت فعال خانواده‌ها در فرآیند‌های آموزشی دانش آموزان افزایش یافته است و این موضوع باعث می‌شود که در دوران پساکرونا یک تعادل بین دو نهاد مدرسه و خانه برقرار شود.

وی اظهار داشت: کنترل وزن و چاقی یک کار مشترک میان مدرسه و خانواده است. باید تلاش شود که نقش خانواده در پیشبرد فعالیت‌های ورزشی و تربیتی افزایش یابد.

معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: باید همسویی بین مدرسه و خانواده شکل بگیرد و طرح جلوگیری از چاقی دانش آموزان می‌تواند به این روند کمک کند.

حمیدی گفت: شبکه شاد، رسانه‌ها و معلمان و خانواده‌ها می‌توانند درخصوص اطلاع رسانی در زمینه تغذیه و اضافه وزن یاری رسانی کنند. این مدل نشان دهنده مشارکت فعال و موثر خانه و مدرسه است و در نهایت در یک همکاری دوجانبه پروژه اضافه وزن هدایت می‌شود.

وی درخصوص زمانبندی اجرای طرح کنترل چاقی دانش آموزان نیز اظهار کرد: از اول تا ۲۵ مهر کار توجیهی منابع انسانی و والدین انجام می‌شود.

معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش همچنین تصریح کرد: از ۲۶ مهر تا ۴ آبان غربالگری و ارزیابی اولیه دانش آموزان و ثبت در سناد انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه، از ۳ آبان تا ۳۰ بهمن ماه برنامه‌هایی در زمینه راهنمایی، حمایت و مشاوره کنترل تغذیه و افزایش تحرک بدنی برای دانش آموزان اجرایی می‌شود، افزود: همچنین از دوم تا هشتم اسفند انجام امور مربوط به غربالگری و ارزیابی ثانویه دانش آموزان نیز برنامه ریزی شده است.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->