تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی + ویدئو با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ تداوم وزش باد و بارش باران در کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟ سبزی مقوی برای رشد انفجاری مو‌ها | اسفناج منبع سرشار از فولیک اسید است آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ | رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم برنامه‌ریزی‌های کلان در شناسایی زودهنگام کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی کلاهبرداری‌های آنلاین | وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟ از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟ شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم
سرخط خبرها

۱۴ درصد نوآموزان اضافه وزن و چاقی دارند

  • کد خبر: ۴۱۲۵۱
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۰
۱۴ درصد نوآموزان اضافه وزن و چاقی دارند
معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۴ درصد نوآموزان کشور چاق هستند یا اضافه وزن دارند؛ از این رو برای حفظ سلامت دانش آموزان باید کنترل وزن باید در دوره پیش دبستانی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهرزاد حمیدی روز سه شنبه در سی و چهارمین اجلاس رؤسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار داشت: دانش آموزان به علت شیوع ویروس کرونا و در خانه ماندن از فعالیت‌های اجتماعی دور شده اند و خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر و افزایش وزن برای آن‌ها افزایش یافته است.

وی افزود: در شرایط شیوع ویروس کرونا باید این نسل را از آسیب‌های ناشی از اضافه وزن و چاقی نجات داد و نباید اجازه داد که فاصله گذاری و عدم تحرک، مانع حفظ سلامت کودکان و نسل ایرانی شود.

معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: در سال تحصیلی جدید طرح جلوگیری از چاقی دانش آموزان در شرایط سخت تری اجرا می‌شود و اگر حمایت مدیران مناطق نباشد، اجرای این پروژه در این شرایط دشوار می‌شود.

حمیدی با بیان اینکه ۵۹.۳۱ درصد جمعیت کشور دچار اضافه وزن بالا و چاقی هستند، ادامه داد: این آمار فاجعه است؛ چراکه افراد زیادی جانشان را به علت بیماری‌های ناشی از چاقی از دست می‌دهند.

وی با بیان اینکه، ۲۱.۲ درصد دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاقی هستند، تصریح کرد: همچنین ۱۴ درصد نوآموزان چاق اند و اضافه وزن دارند لذا فرزندپروری باید با مهارت همراه شود.

حمیدی همچنین خاطر نشان کرد: در ایام شیوع ویروس کرونا مشارکت فعال خانواده‌ها در فرآیند‌های آموزشی دانش آموزان افزایش یافته است و این موضوع باعث می‌شود که در دوران پساکرونا یک تعادل بین دو نهاد مدرسه و خانه برقرار شود.

وی اظهار داشت: کنترل وزن و چاقی یک کار مشترک میان مدرسه و خانواده است. باید تلاش شود که نقش خانواده در پیشبرد فعالیت‌های ورزشی و تربیتی افزایش یابد.

معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: باید همسویی بین مدرسه و خانواده شکل بگیرد و طرح جلوگیری از چاقی دانش آموزان می‌تواند به این روند کمک کند.

حمیدی گفت: شبکه شاد، رسانه‌ها و معلمان و خانواده‌ها می‌توانند درخصوص اطلاع رسانی در زمینه تغذیه و اضافه وزن یاری رسانی کنند. این مدل نشان دهنده مشارکت فعال و موثر خانه و مدرسه است و در نهایت در یک همکاری دوجانبه پروژه اضافه وزن هدایت می‌شود.

وی درخصوص زمانبندی اجرای طرح کنترل چاقی دانش آموزان نیز اظهار کرد: از اول تا ۲۵ مهر کار توجیهی منابع انسانی و والدین انجام می‌شود.

معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش همچنین تصریح کرد: از ۲۶ مهر تا ۴ آبان غربالگری و ارزیابی اولیه دانش آموزان و ثبت در سناد انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه، از ۳ آبان تا ۳۰ بهمن ماه برنامه‌هایی در زمینه راهنمایی، حمایت و مشاوره کنترل تغذیه و افزایش تحرک بدنی برای دانش آموزان اجرایی می‌شود، افزود: همچنین از دوم تا هشتم اسفند انجام امور مربوط به غربالگری و ارزیابی ثانویه دانش آموزان نیز برنامه ریزی شده است.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->