به گزارش شهرآرانیوز، پس از پیوستن مهدی طارمی به باشگاه مطرح پورتو پرتغال اینستاگرام این باشگاه تصویری از مهدی طارمی منتشر کرد بلافاصله پس از این اتفاق تعداد بسیار زیادی از کاربران ایرانی اینستاگرام با عضویت در پیج باشگاه پورتو به نوشتن کامنت های بی شمار و لایک کردن پست طارمی پرداختند.
ادمین صفحه اینستاگرام باشگاه پورتو که این وضعیت را دید برای بهبود پیج باشگاه در اینستاگرام 6 پست دیگر نیز از طارمی منتشر کرد که در نوع خود برای یک بازیکن تازه وارد رکوردی به حساب می آید.
نکته جالب این که کاربران ایرانی هم سنگ تمام گذاشتند و در حالی که بیشترین کامنت چند روز گذشته اینستاگرام باشگاه پورتو برای یک پست به 360 کامنت نمی رسید تنها یکی از پست های مهدی طارمی تا کنون نزدیک هشت هزار کامنت دریافت کرده است!
حضور کاربران ایرانی در فضای مجازی و واکنش آنها به رویدادهای ورزشی مربوط به ایران سابقه نسبتا طولانی دارد. این واکنشها گاه اعتراض آمیز است و گاه در حمایت از رویداد یا شخصی اتفاق میافتد. برای نمونه در پی اعلام اسامی تیم منتخب جام ملتهای آسیا کاربران ایرانی در صفحه اینستاگرام کنفدراسیون فوتبال آسیا اعتراض کردند.
همچنین پس از شکست تیم امید ایران مقابل امید ژاپن در مسابقات انتخابی المپیک در بهمن ۱۳۹۴ حمله بزرگی به ژاپن، اعضای تیم ملی این کشور و همه زیرساختهای مجازیاش انجام شد.
یک نمونه دیگر برمیگردد به المپیک ۲۰۱۶ ریو که پس از تغییر رای داوران توسط هیئت ژوری و اعلام خطای بهداد سلیمی توسط آنها در در حرکات دو ضرب که در مسابقات وزنهبرداری سنگینوزن اتفاق افتاد، کاربران ایرانی به صفحهٔ مجازی فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری حمله کردند و در حمایت از سلیمی، به ناداوری صورت گرفته در مسابقه اعتراض کردند. علاوه بر آن وبسایت فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری نیز ساعاتی پس از مسابقه هک شد و تصویر بهداد سلیمی توسط هکرها در صفحهٔ نخست این وبسایت نقش بست. همچنین هواداران خشمگین ایرانی با ارسال ۱٫۶ میلیون نظر در سایت فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری اعتراض کردند.
همینطوربعد از مشخص شدن قرعه رقابتهای جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ و هم گروه شدن ایران، نیجریه، بوسنی و آرژانتین در گروه اف رقابتها، صفحه فیسبوک لیونل مسی مورد هجوم بیش از ۳۰ هزار کامنتهای توهینآمیز به زبان فارسی قرار گرفت.پس از هجوم برخی هواداران افراطی به صفحه فیسبوک مسی، صدها ایرانی دیگر در صفحه مسی از او به خاطر رفتارهای آنها عذرخواهی کردند و صفحات جدیدی برای عذرخواهی از او ایجاد شد.
این حرکت، بازتاب گستردهای در رسانههای بینالمللی داشت. روزنامه «الموندو» یکی از روزنامههای معتبر اسپانیایی در گزارشی اعلام کرد که هواداران ایرانی با اعتراض به صفحه شخصی مسی جملات ناپسندی را به این بازیکن نسبت دادند.
بعضی دیگر از رسانههای آلمانی و اسپانیایی نظیر اسپورت و اشپیگل نیز به اعتراض برخی از ایرانیها به صفحه لیونل مسی در فیسبوک پرداختند.
حالا باید دید افزایش کاربران ایرانی در صفحه باشگاه «پورتو »که هیجان گردانندگان آن صفحه را در پی داشته است، چه پیامدهایی در آینده دارد. آیا قرار است کاربران ایرانی با هر اتفاقی، در حمایت از فوتبالیست محبوبشان به این صفحه هجوم بیاورند و با غوغایی دیگر به وندالیسم فضای مجازی دامن بزنند؟