مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

از همه‌گیری آنفلوانزا در یک قرن گذشته تا نتایج امیدوارکننده داروی بریلاسیدین + ویدئو

  • کد خبر: ۴۱۳۴۴
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
از همه‌گیری آنفلوانزا در یک قرن گذشته تا نتایج امیدوارکننده داروی بریلاسیدین + ویدئو
صد سال پیش، درست پس از پایان جنگ جهانی اول که جان ۲۰میلیون نفر را گرفته بود، دنیا درگیر جنگ دیگری شد.
به گزارش شهرآرانیوز، اینبار، اما جبهه جنگ به وسعت تمام کره زمین بود و دشمن بیماری ناشناخته‌ای که یک‌سوم مردم جهان را مبتلا کرده بود. آن زمان، وقتی همه‌گیری جهانی رخ داد، ایرانیان گفتند ناخوشی باد است. به اماکن مقدس پناه بردند و همه‌گیری شدت بیشتری پیدا کرد.
 
همه‌گیری جهانی در ۱۰۰سال پیش
بسیاری از ما تا پیش از همه‌گیری بیماری کرونا، نام آنفلوانزای اسپانیایی را نشنیده بودیم، اما با شیوع این بیماری و وجود شباهت‌های بسیار بین این دو همه‌گیری جهانی، آنفلوانزای اسپانیایی کنجکاوی‌ها را برانگیخت.
اما شباهت کرونا و آنفلوانزای اسپانیایی فقط در همه‌گیری جهانی‌شان نیست، ایجاد عفونت در ریه نقطه مشترک این دو بیماری‌است. شباهت دیگر این دو بیماری تغییر در ژن ویروس آن‌هاست. آنفلوانزای اسپانیایی پس از یک جهش آشکار خطرناک‌تر شد. گونه‌های ویروس کرونا نیز به جهش نسبتا آسان و سریع شهرت دارند.

این بیماری از اردوگاه‌های شلوغ آموزش نظامی در جبهه‌های غرب شروع شد. شرایط غیر بهداشتی، به خصوص در سنگر‌های مرز فرانسه، به تکوین و شیوع این بیماری کمک کرد. جنگ جهانی اول در نوامبر ۱۹۱۸ تمام شد، ولی بازگشت سربازان به خانه به همراه این ویروس، جان بسیاری دیگر را در خطر قرار داد.
در ایران هم ورود نظامیان روسی، انگلیسی و عثمانی باعث ورود آنفولانزای اسپانیایی شد. اما از آنجا که شیوع این بیماری در ایران با وزش باد‌های شدید همزمان شد آنرا ناخوشی باد نامیدند.
ورود این بیماری در ایران با قحطی بزرگ سال ۱۲۹۶ همزمان بود. علاوه بر قحطی اعتیاد به تریاک، مالاریا، خشک‌سالی و کم‌خونی باعث شد این بیماری تلفات بسیاری در ایران داشته باشد. همچنین مردم برای دفع بیماری، به مساجد و مکان‌های مذهبی پناه بردند و همین امر باعث انتشار بیشتر ویروس شد.
 
نتایج امیدوارکننده داروی بریلاسیدین علیه ویروس کرونا
حالا، پس از ماه‌ها شیوع و همه‌گیری کرونا، شرکت داروسازی اینوویشن (Innovation Pharmaceuticals) داده‌های امیدوارکننده‌ای از آزمایش جاری روی داروی بریلاسیدین (Brilacidin) در آزمایشگاه RBL آمریکا (US Regional Biocontainment Laboratory) برای درمان بیماری کووید-۱۹ گزارش کرده است.

داده‌های این شرکت نشان می‌دهند که داروی بریلاسیدین دارای شاخص گزینش‌پذیری (SI) بالا است که این شاخص برای مقایسه اثر ضد ویروسی بین دارو‌های در حال بررسی و آزمایش استفاده می‌شود.

به گفته شرکت اینوویشن، در یک رده سلولی اپیتلیال ریه انسان، شاخص گزینش‌پذیری دارو بیش از ۳۰۰ بوده که بالاتر از شاخص گزینش‌پذیری بیشتر دارو‌های ضد ویروس دیگر آزمایش شده علیه بیماری کووید-۱۹ بوده است.

به گفته لئو ارلیش، مدیرعامل شرکت داروسازی اینوویشن، شاخص گزینش‌پذیری شاید مهم‌ترین معیار برای مقایسه اثر ضد ویروسی بین دارو‌های تجربی باشد و این داده‌های جدید نشان می‌دهند که داروی بریلاسیدین یکی از بهترین نامزد‌های ضد کروناویروس جدید محسوب می‌شود.

برخلاف هزاران ترکیب و داروی دیگر که به عنوان گزینه‌های درمان بیماری کووید-۱۹ مطرح هستند، فعالیت ضد ویروس SARS-CoV-۲، عامل بیماری کووید-۱۹، داروی بریلاسیدین به میزان قابل توجهی پایدار و قوی بوده است که نشان می‌دهد این دارو از پتاسیل فوق العاده‌ای به عنوان یک روش درمانی برای کووید-۱۹ برخوردار است.

به دنبال انکوباسیون مستقیم ویروس فعال (یا نوع وحشی)، داروی بریلاسیدین در غلظت متوسط نانومولار اثر مهاری ۵۰ درصدی (IC۵۰) بر رده سلول‌های اپیتلیال ریه را نشان داد.

همچنین بر اساس یافته‌های مطالعه، داروی بریلاسیدین در غلظت‌های زیاد میکرومولار سمیت سلولی ندارد. اثر مهاری ۹۰ درصدی بریلاسیدین در محدوده غلظت‌های پایین میکرومولار بوده است.

طی غربالگری ۵,۶۳۲ ترکیب از جمله ۳,۴۸۸ مورد آزمایش در مرحله بالینی، تنها ۱۹ مورد دارای اثر مهاری ۵۰ درصدی در محدوده نانومولار (۱µM>) در برابر کووید-۱۹ مشابه با داروی بریلاسیدین بوده اند.

شرکت داروسازی اینوویشن در نظر دارد آزمایش بالینی برنامه ریزی شده برای داروی خود به منظور درمان بیماری کووید-۱۹، از جمله انتخاب سایت‌های آزمایش بالینی را سرعت ببخشد. مذاکرات این شرکت با سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) احتمالا از اوایل ماه آینده آغاز می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->