سفر محرمانه مشاور امنیت ملی تایوان به آمریکا در سایه تهدیدات نظامی چین شوک در میدان سوریه: حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های ترکیه و زمزمه جنگ با آنکارا! | تحلیل تنش تل‌آویو-ترکیه واکنش ترامپ به سقوط وال‌استریت: فرار به زمین گلف در بحبوحه جنگ تجاری! افشاگری رئیس برکنارشده شاباک درباره اختلاف با نتانیاهو: درخواست حکم امنیتی برای تعویق دادگاه برنامه هسته‌ای ایران و جنگ غزه؛ محور سفر نتانیاهو به آمریکا انهدام خودروی بمب‌گذاری‌شده داعش در غرب الانبار عراق اظهارات تلافی‌جویانه نخست‌وزیر کانادا: آماده‌ایم جای آمریکا را در رهبری اقتصاد جهان بگیریم رسانه روسی نوشت: آمریکا و ایران، مسائل را بدون رژیم صهیونیستی حل می‌کنند شهادت نزدیک به ۱۳۰۰ نفر در کمتر از ۲۰ روز در غزه رئیس جمهور، شهرام دبیری، مسافر قطب جنوب را از دولت اخراج کرد عربستان حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد ۲ حمله هواپیماهای متجاوز آمریکایی به استان صعده یمن دستگاه امنیتی آمریکا در تلاطم | برکناری ژنرال تیموتی هاگ بدون توضیح! انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه، شرط صلح منطقه‌ای حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آن‌ها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری‌زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند
سرخط خبرها

آغاز تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات از ۱۳ شهریور

  • کد خبر: ۴۱۳۶۸
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱
آغاز تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات از ۱۳ شهریور
دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: نامزد‌های انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی، ستاد تبلیغاتی نخواهند داشت، ولی می‌توانند مرکزی برای رتق و فتق امورات اجرایی و ساماندهی نمایندگان خود در شعب اخذ رای داشته باشند.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از وزارت کشور، سیداسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: بر اساس تقویم زمانی انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی، تبلیغات نامزد‌ها از روز پنجشنبه ۱۳ شهریورماه در یازده حوزه انتخابیه شروع و یک هفته ادامه می‌یابد. ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۰ شهریورماه تبلیغات به پایان می‌رسد.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور که در پایان بیست و هشتمین جلسه ستاد انتخابات کشور سخن می‌گفت افزود: بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا، تبلیغات نامزد‌ها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود؛ بدین منظور، در هر استان، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با حکم استاندار عضو ستاد انتخابات استان شده اند. علاوه بر آن، و به منظور کنترل و نظارت دقیق بر برنامه‌های تبلیغی نامزدها، کمیسیون تبلیغات در استان‌ها با حضور معاون سیاسی استاندار و رییس ستاد انتخابات استان، رییس هیات نظارت و مدیرکل صدا و سیمای استان تشکیل شده است.

موسوی دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه عمده فعالیت نامزد‌های انتخابات در فضای مجازی و شبکه‌های استانی خواهد بود اظهار داشت: نامزد‌ها ستاد تبلیغاتی نخواهند داشت، ولی می‌توانند مرکزی برای رتق و فتق امورات اجرایی و ساماندهی نمایندگان خود در شعب اخذ رای داشته باشند. همچنین بر اساس قانون، نامزد‌ها می‌توانند با هماهنگی فرمانداران و بخشداران از ظرفیت‌هایی که شهرداران و دهیاران در شهر‌ها و روستا‌ها فراهم می‌کنند برای نصب آثار تبلیغی خود استفاده کنند. آثار تبلیغاتی نامزد‌ها نباید بیش از ۵۰ در ۷۰ سانتی متر باشد. ضمناً توزیع اقلام تبلیغاتی که بین مردم دست به دست می‌شود و باعث ابتلای مردم به ویروس کرونا می‌گردد ممنوع است و قطعاً جلوگیری خواهد شد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در ادامه به برگزاری جلسات هماهنگی با شورای نگهبان و صدا و سیما اشاره کرد و افزود: در این دوره بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی، بجای تجمعات و گردهمایی نامزد‌ها و هوادارانشان، فرصتی فراهم شده تا نامزد‌ها با همکاری صدا و سیما برنامه تبلیغی تولید کنند و از شبکه استانی در قالب برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی پخش نمایند. این تصمیم به منظور پرهیز از تجمعات غیرضرور برای مهار کرونا و قطع زنجیره انتقال اتخاذ شده است. دستورالعمل ویژه­ای نیز تدوین شد که به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها ابلاغ گردید.

سیداسماعیل موسوی با اعلام این که در این دوره ۲۲ نفر از نامزد‌های انتخابات برای ورود به مجلس یازدهم رقابت خواهند کرد؛ از نامزد‌ها و هوادارانشان خواست به پروتکل‌های بهداشتی توجه عمیق داشته باشند، با فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها همکاری کنند و از هر نوع فعالیتی که موجب تشدید بیماری کرونا و ابتلای مردم می‌شود جداً پرهیز نمایند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->