پرسپولیس پیر شد| سرخ‌ها در قرق ۳۰ ساله‌ها

  • کد خبر: ۴۱۴۲۵۰
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۹
پرسپولیس پیر شد| سرخ‌ها در قرق ۳۰ ساله‌ها
میانگین سنی بازیکنان پرسپولیس وضعیت مناسبی ندارد و اغلب بازیکنان این تیم ۳۰ سال و یا بالاتر را دارند و برخی هم در مرز ۳۰ سالگی هستند که لزوم تغییرات را اجبار می‌بخشد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، پرسپولس در سال‌های اخیر با تکیه بر دایره‌ای مشخص از بازیکنان که هنوز تعداد قابل توجهی از آنها حفظ شده‌اند موفقیت‌هایی به دست آورد  و قهرمانی‌های متوالی و حضور موفق آسیایی را تجربه کردند. با این حال طی دو فصل اخیر افت نسبی تیم و افزایش میانگین سنی اسکواد باعث شده حساسیت‌ها نسبت به این تیم فزونی بگیرد.

واقعیت این است که پرسپولیس فصل گذشته یکی از مسن‌ترین ترکیب‌های لیگ را در اختیار داشت. در نیم فصل دوم ۱۲ بازیکن ۳۰ سال و بالاتر در فهرست تیم حضور داشتند و دو بازیکن ۲۹ ساله نیز در آستانه ورود به این محدوده سنی قرار دارند. در مقابل تعداد بازیکنان جوانی که توانسته باشند به ترکیب اصلی نزدیک شوند محدود بوده و تنها نام‌هایی مانند اورونوف، عمری، خدابنده لو و چند بازیکن جوان دیگر شرایط سنی تیم را متعادل‌تر کرده‌اند که بسیاری از آنها هم نقش پررنگی در ترکیب نداشته‌اند.

در این میان صحبت‌هایی درباره تمایل مدیریت باشگاه برای کنار گذاشتن بازیکنان مسن با قرارداد‌های سنگین و جذب نیرو‌های جوان مطرح شده و حتی گفته می‌شود اوسمار ویرا نیز از این طرح استقبال کرده است. اما موانع جدی بر سر راه این تغییر وجود دارد.

نخست مقاومت هواداران در برابر جدایی ستاره‌های قدیمی و محبوبی مانند امید عالیشاه و پیش‌تر وحید امیری است. دوم نیز محدودیت بازار نقل و انتقالات ایران است که یافتن بازیکنان جوان و همسطح نفراتی، چون امید عالیشاه، سروش رفیعی یا مرتضی پورعلی‌گنجی را دشوار می‌کند.

به هرحال زنگ خطر در پرسپولیس به صدا در آمده و این تیم باید پوست انداز را آغاز کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.