هشدار رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره تب دنگی خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟
سرخط خبرها

واردات ۱۲ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا برای امسال

  • کد خبر: ۴۱۷۰۷
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸
واردات ۱۲ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا برای امسال
سخن‌گوی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه واکسیناسیون همگانی آنفلوانزا به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، گفت: سال گذشته کمتر از ۲ میلیون دوز واردات واکسن آنفلوانزا داشتیم، اما این رقم امسال به ۱۱ تا ۱۲ میلیون دوز افزایش خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، سخن‌گوی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه واکسیناسیون همگانی آنفلوانزا به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، گفت: سال گذشته کمتر از ۲ میلیون دوز واردات واکسن آنفلوانزا داشتیم، اما این رقم امسال به ۱۱ تا ۱۲ میلیون دوز افزایش خواهد یافت.

دکتر کیانوش جهانپور با بیان این مطلب، افزود: همکاران ما در شبکه بهداشتی کشور در سال گذشته، ۲۵۰ هزار دوز واکسن دریافت کردند که امسال با افزایش ۱۰ برابری توزیع واکسن در شبکه‌های بهداشت، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دوز واکسن برای گروه‌‌های در معرض خطر و پرخطر یعنی واکسیناسیون مادران باردار و بیماران خاص توزیع خواهد شد و این گروه از جمعیت، رایگان واکسینه خواهند شد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت خاطر‌نشان کرد: همچنین برای سایر گروه‌‌ها و افراد نیز بالغ بر ۸/۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا در نظر گرفته‌ شده که اواخر شهریورماه در شبکه توزیع دارویی و داروخانه‌ها توزیع شده است و در قبال هر کد ملی یک دوز واکسن قابل تحویل خواهد بود.

وی تأکید کرد: واکسیناسیون همگانی آنفلوانزا به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، علاوه برآن، اینکه شایعه شده است برای دریافت واکسن، ثبت نام در داروخانه‌‌ها صورت می‌گیرد نیز صحت ندارد و نه‌تنها هدف خیرخواهانه ندارد، بلکه به‌نظر می‌رسد این یک کلاهبرداری است و عده‌ای در پی سوءاستفاده هستند.

جهانپور ادامه داد: با وجود تمام مشکلات ارزی، برای تهیه و توزیع و مصرف منطقی واکسن آنفلوانزا مشکلی وجود نخواهد داشت و واکسن برای گروه‌های در معرض خطر و پرخطر فراهم است، بنابراین تقاضای کاذب و هزینه بیجا نباید ایجاد کرد.


وی عنوان کرد: برآورد ما این است که امسال نسبت به سال گذشته درباره آنفلوانزا حتی ممکن است مشکلات کمتری داشته باشیم؛ زیرا مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت می ‌کنند، کمتر در مکان‌‌های عمومی و تجمع‌ها حاضر می‌شوند، از ماسک استفاده می‌کنند و این مراقبت‌‌ها هم‌زمان در کنترل کرونا و آنفلوانزا مؤثر خواهد بود.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی در پایان گفت: خوشبختانه امسال تأمین واکسن آنفلواآنزا برای بیماران خاص و مادران باردار  ۱۰ برابر سال قبل است، در حالی که تأمین واکسن برای سایر گروه‌های پرخطر نیز ۵ یا  ۶ برابر سال گذشته است.

واکسن آنفلوانزا از منابع معتبر و شرکت‌‌های برتر اروپایی که مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی هستند، تهیه شده و دقت نظر کافی برای تهیه آن صورت گرفته است و هر فرد با مراجعه به داروخانه و با ارائه کارت ملی و ثبت کد ملی می‌تواند واکسن آنفلوانزا را تهیه کند. تا قبل از پایان شهریور ماه توزیع واکسن آنفلوانزا آغاز می‌شود و تلاش‌ بر این است که تا آن زمان بخش اعظمی از واکسن‌ها وارد شده و توزیع آن‌ها انجام شده باشد و هر فرد طبیعتا نمی‌تواند بیش از یک واکسن خریداری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->