دستگیری عوامل جنگ روانی در فضای مجازی توسط پلیس تهران (۱۳ خرداد ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۹۵۵۷
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۹
دستگیری عوامل جنگ روانی در فضای مجازی توسط پلیس تهران (۱۳ خرداد ۱۴۰۵)
پلیس با اعلام خبر کشف یک پرونده مجرمان فضای مجازی می‌گوید که با هر نوع هنجارشکنی که امنیت و آرامش مردم را هدف قرار دهد، با قاطعیت و بدون اغماض برخورد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز سایبری پلیس اطلاعات فاتب در سلسله عملیات‌های پایش و رصدِ هوشمندِ فضای مجازی، فعالیت ۱۲ هنجارشکن که با اقدامات سازمان‌یافته به دنبال برهم‌زدن آرامش روانی و امنیت عمومی جامعه بودند را متوقف و آنها را مورد پیگرد قانونی قرار داد.

چندی پیش با پیگیری گزارش‌های مردمی بیش از ۱۰۰۰ پرونده سایبری در زمینه کلاهبرداری‌های اینترنتی، برداشت‌های غیرمجاز و مزاحمت‌های آنلاین کشف شد؛ در یکماهه جنگ رمضان هم طی عملیات هماهنگ واحد‌های تخصصی ۵۲۰ حساب بانکی مرتبط با فعالیت‌های مجرمانه شناسایی و مسدود شد.

این افراد با هدف‌گذاریِ مشخص در بستر‌های مختلف مجازی، اقدام به فعالیت‌های مخرب از جمله جنگ روانی علیه نیرو‌های مسلح، ایجاد یأس و ناامیدی در میان مردم، تبلیغِ هدفمند جهت هنجارشکنی، حمایت از جنگ علیه میهن، التهاب‌آفرینی در مراکز اقتصادی و مقابله با ارزش‌های بنیادین جامعه کرده بودند. اقدامات این افراد که با هدفِ آسیب به امنیت عمومی صورت می‌گرفت.

پلیس ضمن هشدار جدی به تمامی کسانی که با تصورِ امنیتِ کاذبِ فضای مجازی، قصدِ عبور از خطوط قرمزِ قانونی و اخلاقی را دارند، می‌گوید که هیچ‌گونه فعالیتِ خارج از چارچوب قانون از دیدِ چشمانِ بیدارِ پلیس پنهان نخواهد ماند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.