ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارزان‌ترین گوشی نسل پنجم سامسونگ با ۴ دوربین اصلی رونمایی شد

  • کد خبر: ۴۲۰۵۹
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۶
  • ۱
ارزان‌ترین گوشی نسل پنجم سامسونگ با ۴ دوربین اصلی رونمایی شد
سامسونگ از گوشی گلکسی‌ای 42 خود رونمایی کرده که ارزان‌ترین گوشی نسل پنجم تولید شده توسط این شرکت محسوب می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، این گوشی که فعلاً نمونه اولیه آن تولید شده دارای نمایشگر ۶.۶ اینچی از نوع Super AMOLED است.

این گوشی همچنین دارای چهار دوربین اصلی است. این در حالی است که سامسونگ معمولاً گوشی‌های خود را به همراه سه دوربین اصلی تولید و عرضه می‌کند. در مورد کیفیت و دقت این دوربین‌ها و همین طور دوربین سلفی این گوشی هنوز خبری منتشر نشده است.

قرار است گوشی A42، 5 G اواخر سال جاری میلادی به بازار عرضه شود. با توجه به میان رده بودن این گوشی و پایین‌تر بودن کیفیت آن در مقایسه با گوشی‌های A 51، 5G و A 71،  5G پیش بینی می‌شود قیمت این گوشی نسل پنجم کمتر از ۵۰۰ دلار باشد. لازم به ذکر است که دو گوشی نسل پنجم یادشده به ترتیب ۵۰۰ و ۶۰۰ دلار قیمت داشته‌اند.

سامسونگ یک تبلت جدید به نام گلکسی تب‌ای7 را هم عرضه کرده که دارای نمایشگر ۱۰.۴ اینچی با نسبت نمایشگر به بدنه ۸۰ درصد و بلندگو‌های دالبی اتمز است. در این تبلت که قابلیت نصب سیم کارت را هم دارد از پردازنده‌ای ۴۲ استفاده شده است. قیمت و زمان عرضه عمومی این تبلت هنوز اعلام نشده است.
 
منبع:مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۲
0
0
عالی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->