وزیر علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس استان البرز فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد + جزئیات عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول!
سرخط خبرها

آیا زنان باردار باید تست کرونا بدهند؟

  • کد خبر: ۴۲۱۲۰
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
آیا زنان باردار باید تست کرونا بدهند؟
هیچ الزامی برای آزمایش دادن همه زنان باردار وجود ندارد، اما در صورتی که بانوی بارداری دارای علائم بیماری کووید ۱۹ باشد حتما باید تست کرونا انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی فوق تخصص بیماری های عفونی و عضو کمیته کشوری کرونا گفت: هیچ الزامی برای آزمایش دادن همه زنان باردار وجود ندارد، اما در صورتی که بانوی بارداری دارای علائم بیماری کووید ۱۹ باشد حتما باید تست کرونا انجام دهد.

او در ادامه افزود: خانم‌های باردار در هر مرحله‌ای از حاملگی که قرار دارند از فرصت استفاده کرده و نسبت به زدن واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.

مسعود مردانی مطرح کرد: در حال حاضر واکسن آنفلوانزا در حال توزیع است که حتما توصیه می‌شود همه زنان باردار برای زدن این واکسن اقدام کنند تا به دلیل همزمان شدن شیوع بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا دچار مشکل نشوند.

آیا در صورت مبتلا شدن به ویروس کرونا ، می توانم کودک خود را در آغوش بگیرم؟

فوق تخصص بیماری های عفونی درخصوص در آغوش گرفتن کودک توسط پدر یا مادر مبتلا به ویروس کرونا، گفت: پدر یا مادر مبتلا به کرونا می‌تواند کودک خود را در آغوش بگیرد. حتی مادر مبتلا می‌تواند کودک را در آغوش بگیرد و به او شیر بدهد، اما بهتر است این کار با رعایت نکات بهداشتی مانند ماسک زدن و شستشوی دست ها همراه باشد.

بنابر توصیه های انجام شده، همه مادران در مناطق آلوده و پرخطر که علائمی چون تب، سرفه یا تنگی نفس دارند هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کرده و دستورالعمل‌هایی بهداشتی را رعایت کنند.

همچنین ‌با توجه به توصیه های سازمان جهانی بهداشت، زنان بارداری که علائم ویروس کرونا را دارند، باید در اولویت انجام آزمایش قرار گیرند؛ زیرا اگر مبتلا به کرونا باشند، ممکن است به مراقبت های تخصصی نیاز داشته باشند.

مادران باردار چه نکات بهداشتی را رعایت کنند؟

شستن منظم دست‌ها بعد از تماس با وسایل خارج از منزل و خودداری از لمس صورت با دستان، بهترین راه‌های پیش‌گیری از ابتلا به کرونا هستند. برای مادران باردار رعایت فاصله‌ گذاری اجتماعی و در خانه ماندن تا حد امکان بسیار حائز اهمیت است.

زنان باردار به طور معمول برای سلامتی خود و جنین قرارهای ملاقات متعددی با پزشک یا مامای خود دارند که می‌توانند در این شرایط شیوع ویروس کرونا پس از مشورت با پزشک و مامای خود هر یک از این قرارها را لغو کنند. همچنین برخی از ویزیت ها می توانند از طریق تماس تلفنی یا ویدئویی انجام شوند. در صورت مراجعه حضوری به کلینیک یا بیمارستان به طور مرتب پس از لمس وسایل مختلف، دستان خود را بشویید، به صورت خود دست نزنید و در اتاق انتظار فاصله‌ی ایمن حداقل دو متری را از دیگران حفظ کنید. هنگام خروج از محل درمانی حتما نسبت به شستشوی مجدد دست‌های خود اقدام کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->