سهام‌داران، سردرگم در میان ریسک‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تحویل واحدهای مسکونی به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه معدن طبس، طی ۲ روز آینده کاهش ۵۳ هزار تومانی قیمت طلا در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) عزل مدیران ارشد مبارزه با پولشویی سه بانک کشور قیمت امروز خودرو‌های خارجی کارکرده در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) | ماکسیما یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۵ آبان ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۶ را ۲۹۵ میلیون تومان در مشهد بخرید نگرانی صاحبان صنایع مشهد از قطعی گاز | آوار سرما روی خط تولید عقب‌نشینی قیمت‌ها در بازار دلار و طلا | قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تشکیل ۸۳۰ فقره پرونده قاچاق در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۳ در اداره کل اموال تملیکی خراسان رضوی بررسی قیمت امروز تلفن‌های همراه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) کف و سقف قیمت نان سنگک در تهران مشخص شد هزینه ساخت نهضت ملی مسکن به متری ۱۸ میلیون تومان رسید عرضه ربع‌سکه ۱۴۰۳ در حراج شنبه آینده (۱۹ آبان ۱۴۰۳) | سکه۱۴۰۴ در راه است با افزایش تعرفه رجیستری آیفون، واردات گوشی مسافری به‌صرفه است؟ قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) | گوجه فرنگی را چند بخریم؟ چرا آمار بازار مسکن دیگر اعلام نشد؟ | بی‌اطلاعی مردم از آمار، به ضرر بازار مسکن ارزش سهام عدالت چقدر است؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی بورس امروز سه‌شنبه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) جلسه هیأت عالی واگذاری به ریاست وزیر اقتصاد برگزار شد نرخنامه جدید نان حجیم و نیمه حجیم در مشهد اعلام شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نتیجه انتخابات آمریکا چه تأثیری بر بازار نفت خواهد گذاشت؟ صف متقاضیان مسکن ملی به حدود یک میلیون نفر رسیده است آغاز نظارت و شناسایی واحد‌هایی که در فضای باز از گرماتاب‌ها استفاده می‌کنند | قطع گاز واحدهای صنفی متخلف قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آریزو ۸ دو میلیارد و ۳۵۳ میلیون تومان موج جدید ترس سهام‌داران برای سرمایه‌گذاری در بورس به راه افتاد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ آبان ۱۴۰۳) عرضه سکه ۱۴۰۳ و تخلیه حباب سکه‌های ۸۶ کدام خودرو‌های داخلی را با کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان می‌توان خرید؟ (۱۴ آبان ۱۴۰۳) لزوم توسعه بخش کشاورزی برای افزایش درآمد‌های غیرنفتی
سرخط خبرها

جاماندگان بیمه بیکاری کجا مراجعه کنند؟

  • کد خبر: ۴۲۱۹۱
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۱
جاماندگان بیمه بیکاری کجا مراجعه کنند؟
مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار گفت: تاکنون ۱۰۷ هزار نفر اعلام کردند که بیکاری‌شان استمرار داشته و یا از خرداد بیکار شده‌اند که این افراد، بر اساس ماده ۷ قانون بیمه‌بیکاری، مقرری خواهند گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود بابایی درباره آخرین وضعیت بیمه بیکاری اظهار داشت: نیمه دوم اسفند ماه که بحث کرونا رسمیت یافت و مشاغل زیادی هم متأثر شدند از این رو وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه‌ای برای ثبت نام افراد بیکار شده رونمایی کرد؛ در همین راستا بر اساس آخرین آمار تا دهم مرداد ماه ۸۷۱ هزار و ۴۰۰ نفر در سامانه ثبت نام کردند که با پردازش‌های صورت گرفته، ۷۳۰ هزار و ۸۸۲ نفر مشمول شدند.

 

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: از دهم مرداد ماه برای ۱۵ استان پایلوت گذاشتیم تا با ورود به زیرسامانه جدید جامع روابط کار، کارگران با بارگذاری مدارک، ثبت نام کنند.

 

بابایی گفت: این بار بررسی‌ها بر اساس قانون بیمه بیکاری انجام خواهد شد و پرداختی‌ها به افرادی که از اسفندماه بیکاری‌شان استمرار داشته و یا از خرداد بیکار شده‌اند، نیز بر مبنای بند ب ماده ۷ قانون بیمه بیکاری خواهد بود؛ یعنی ۵۵ درصد معادل ۹۰ روز بیمه‌پردازی به اضافه ۱۰ درصد حداقل دستمزد، به عنوان بیمه بیکاری پرداخت خواهد شد.


مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: طبق آخرین آمار، ۱۰۷ هزار نفر اعلام کردند که بیکاری‌شان استمرار داشته و یا از خردادماه بیکار شده‌اند.

 

وی ادامه داد: افرادی که بیمه بیکاری مخصوص کرونا را دریافت کردند بر مبنای قانون بیمه بیکاری نبود بلکه با محاسبات انجام شده، به صورت میانگین حدود یک میلیون و صد هزار تومان به افراد به مدت سه ماه پرداخت شد.

 

بابایی افزود: ما چهار بار با سازمان برنامه و بودجه مکاتبه کردیم که این رقم ناچیز است، اما گفتند که به دلیل محدودیت‌های مالی نمی‌توان رقم بیشتری پرداخت کرد.

 

جاماندگان چند نفرند؟


وی همچنین با اشاره به جاماندگان بیمه بیکاری کرونا، گفت: ۳ گروه از دریافت بیمه بیکاری کرونا باقی مانده‌اند. به این صورت که ۴۸ هزار نفر جاماندگانی بودند که از خارج از سیستم سامانه ثبت‌نام کرده بودند که این ثبت‌نام ایراداتی داشت.

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار ادامه داد: گروه دوم ۲۴ هزار نفر بودند که شماره حساب و اطلاعاتشان مشکل داشت. ما در دو مرحله این دو گروه را پالایش و نتیجه نهایی را ۲۱ مرداد ماه به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال کردیم.

 

بابایی افزود: همچنین شماره حساب، شماره شبا یا شماره تلفن مربوط به حدود ۱۵ هزار نفر درست نبوده است. به همین دلیل لیست آن‌ها عودت داده شده است. ارسال پیامک برای این لیست ۱۵ هزار نفری از چهارشنبه هفته قبل آغاز شده است. پس از دریافت اطلاعات از سوی این افراد، اطلاعات به تأمین اجتماعی و سپس به خزانه‌داری ارسال می‌شود و واریز صورت می‌گیرد.

 

۵۹ درصد ریزش نیروی کار از بخش خدمات بود

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به کسب‌وکار‌های آسیب‌دیده از کرونا، اظهار داشت: ۶۲ درصد کارگاه‌هایی که از شیوع کرونا متأثر شدند در حوزه خدمات فعال بودند و ۵۹ درصد از کل نیرو‌هایی که بیکار شدند مربوط به این حوزه بود.

 

وی افزود: ۳۱ درصد کارگاه‌های متأثر شده از کرونا مربوط به حوزه صنعت است و ۳۷ درصد کارگرانی که بیکار شدند در این بخش مشغول به کار بودند.

 

بابایی ادامه داد: ۳ درصد از کسب‌وکار‌های بخش کشاورزی متأثر از کرونا آسیب دیدند و یک درصد از کل نیرو‌های بیکار شده مربوط به این بخش هستند.

 

وی گفت: مابه‌التفاوت هم مربوط به حوزه‌هایی بودند که خوداظهاری نکرده بودند.

 

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در سال ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر به جمع مقرری‌بگیران اضافه می‌شود، اما پس از شیوع کرونا، بالغ بر ۸۵۰ هزار نفر خواستار دریافت بیمه بیکاری شدند.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->