بیمه مرکزی خبر داد: پرداخت ۱۳۲۶ میلیارد ریال دیگر بابت خسارت به خودرو‌های آسیب دیده در جنگ

  • کد خبر: ۴۲۲۹۵۶
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۷
بیمه مرکزی خبر داد: پرداخت ۱۳۲۶ میلیارد ریال دیگر بابت خسارت به خودرو‌های آسیب دیده در جنگ
بیمه مرکزی اعلام کرد که ۱۳۲۶ میلیارد ریال خسارت جدید به مالکان خودرو‌های آسیب‌دیده جنگ رمضان پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در آخرین مرحله پرداخت خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده جنگ رمضان -تا تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۵- مبلغ هزار و ۸۵۰ پرونده دیگر تعیین تکلیف شد و مجموع پرداختی‌ها در این بخش به ۱۳ هزار و ۶۹۷ میلیارد ریال رسید.

تاکنون ۳۲ هزار و ۸۵۰ فقره خسارت از سوی مراجع ذی‌ربط در ۲۹ استان کشور برای ارزیابی به شعب بیمه ایران معرفی شده که از این تعداد، ارزیابی ۲۹ هزار و ۲۹۸ خودرو به پایان رسیده است.

همچنین با پرداخت‌های انجام‌شده در مرحله اخیر، تعداد پرونده‌های پرداخت‌شده به ۲۱ هزار و ۹۱۱ فقره افزایش یافته و مجموع خسارت پرداختی به خودرو‌های آسیب‌دیده جنگ رمضان به ۱۳ هزار و ۶۹۷ میلیارد ریال رسیده است.

گفتنی است فرآیند ارزیابی و پرداخت خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط همچنان در حال انجام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.