معاون ترامپ: مذاکرات فنی در هفته‌ها و روزهای آتی ادامه خواهد یافت

  • کد خبر: ۴۲۴۵۰۱
  • ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۴
معاون ترامپ: مذاکرات فنی در هفته‌ها و روزهای آتی ادامه خواهد یافت
جی دی ونس، معاون رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که امروز به ایالات متحده بازخواهد گشت درحالیکه مذاکرات فنی در هفته‌ها و روز‌های آینده ادامه خواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ونس امروز دوشنبه در یک نشست خبری در بورگن‌اشتوک با اشاره به اینکه پیشرفت خوبی در مذاکرات حاصل شده است، گفت: من امروز به آمریکا برمی‌گردم، اما تیم‌های فنی مذاکرات را ادامه خواهند داد.

معاون رئیس جمهوری آمریکا با اینحال تاکید کرد: هنوز کارهایی برای انجام دادن وجود دارد. ما پایه بسیار خوبی برای یک توافق نهایی موفق بنا نهادیم. مذاکرات فنی در هفته‌ها و روزهای آینده ادامه خواهد یافت.

وی در ادامه مدعی شد: ایران موافقت کرده است که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به کشور بازگرداند. بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتظار می‌رود این هفته یا همین امروز از ایران بازدید کنند.

ونس در مورد وضعیت لبنان نیز عنوان کرد: می‌خواهم از هماهنگی مناسب اطمینان حاصل کنم. ما خواهان آتش‌بس منطقه‌ای، از جمله لبنان، هستیم.

ادعای ونس درباره دارایی‌های بلوکه‌شده ایران

ونس در ادامه عنوان کرد: می‌خواستیم مطمئن شویم فرآیندی را راه‌اندازی می‌کنیم که اگر زمانی دارایی‌های ایران را آزاد کردیم، بتوانیم اطمینان حاصل کنیم که آن پول برای تفریح ​​و سرگرمی تروریسم هزینه نشود.

اگر پولی آزاد شد تنها برای خرید سویا، ذرت و گندم آمریکایی هزینه می‌شود. در صورت آزاد شدن دارایی‌های ایران این دارایی‌ها صرف ثروتمندتر شدن کشاورزان آمریکایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.