ممنوعیت تغییر طرح، رنگ و مدل لباس فرم توسط مدیران مدارس | اجباری به تهیه لباس از طریق مدرسه یا شرکت‌های تولیدی معرفی شده نیست

  • کد خبر: ۴۲۴۷۲۴
  • ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۴
ممنوعیت تغییر طرح، رنگ و مدل لباس فرم توسط مدیران مدارس | اجباری به تهیه لباس از طریق مدرسه یا شرکت‌های تولیدی معرفی شده نیست
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: مدیران مدارس حق تغییر طرح، رنگ و مدل لباس فرم دانش‌آموزان را نسبت به سال گذشته ندارند و طبیعتا دانش‌آموزانی که لباس فرم آنها از نظر سایز و ... مناسب باشد، برای سال تحصیلی آینده نیز می‌توانند از لباس فرم امسال خود استفاده کنند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

صفدر سلطانی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص ساماندهی لباس فرم مدارس اظهار کرد: در زمینه ساماندهی لباس فرم دانش‌آموزان هر سال کارگروهی با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و کارگروه مد و لباس کشوری و با حضور نماینده اداره کل صنعت، معدن و تجارت، نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین نمایندگان حوزه‌های نظارتی استان با دبیری انجمن اولیا و مربیان در آموزش و پرورش تشکیل می‌شود.

وی افزود: اولین جلسه این گارگروه هفته اول اسفندماه ۱۴۰۴ تشکیل و به تبع آن در ابتدای فروردین‌ماه ۱۴۰۵، دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان به ادارات آموزش و پرورش و مدارس تابعه ارسال شد.

سلطانی بیان کرد: موضوعی که امسال در دستورالعمل به آن تاکید شده و مصوبه کارگروه استانی بوده، این است که مدیران مدارس حق تغییر طرح، رنگ و مدل لباس فرم دانش‌آموزان را نسبت به سال گذشته ندارند و طبیعتا دانش‌آموزانی که لباس فرم آنها از نظر سایز و ... مناسب باشد، برای سال تحصیلی آینده نیز می‎‌توانند از لباس فرم امسال خود استفاده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: شرکت‌های تولیدی نیز با معرفی اداره کل صنعت، معدن و تجارت به ادارات آموزش و پرورش معرفی شدند و پیگیر نرخ فرم مدارس هستیم که بنابر پیگیری‌های انجام شده، نرخ پیشنهادی هفته آینده توسط ستاد تنظیم بازار مشهد اعلام و تصویب می‌شود و ما این نرخ پیشنهادی را به ادارات آموزش و پرورش و مدارس اعلام خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر اولیا بخواهند لباس فرم هم تهیه کنند، هیچ اجباری نیست که حتما از طریق مدرسه یا شرکت‌های تولیدی که مدرسه معرفی می‌کند، اقدام کنند. ولی دانش‌آموز می‌تواند طرح، رنگ و مدل فرم سال قبل را از مدرسه دریافت و خودش از بازار به هر شکلی که می‌داند، تهیه کند. حتی اگر مادر دانش‌آموز خیاط است و می‌خواهد لباس را بدوزد، این اختیار را دارد.

سلطانی گفت: اگر اولیا موردی خلاف این دستورالعمل‌ها مشاهده کردند، می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۱۰۳۱۱ به ما اطلاع دهند، ما نیز موضوع را بازرسی و پیگیری می‌کنیم. در مرحله معرفی شرکت‌های تولیدی مجاز به ادارات آموزش‌وپرورش حدود ۳۵ شرکت تولیدی نسبت به سال گذشته حذف شدند که براساس گزارش‌های اولیا بوده است.

گزارش خطا