بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنابت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار رؤسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توافق ایران و روسیه راه سفر بدون ویزا را برای چه کسانی باز می‌کند؟

  • کد خبر: ۴۲۶۳۵
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
توافق ایران و روسیه راه سفر بدون ویزا را برای چه کسانی باز می‌کند؟
وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرده در آستانه امضای توافق‌نامه لغو ویزای سفر‌های گروهی با روسیه است؛ اما سوال این است پس از این توافق، شهروندان دو کشور بدون ویزا می‌توانند به ایران و روسیه سفر کنند؟
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی سروی، عضو هیات‌مدیره جامعه تورگردانان ایران و نایب‌رییس دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران که در بازار گردشگری روسیه فعال است، گفت: لغو روادید گروهی فقط شامل حال مسافرانی خواهد شد که خدمات کامل تور روسیه و ایران را از آژانس مسافرتی خریداری کنند. نوع این لغو روادید مثل ترکیه نیست که امکان سفر بدون ویزا را برای همه فراهم کرده است.

او اضافه کرد: اولین بار در فروردین سال ۱۳۹۶ بود که موضوع لغو ویزای گروهی بین ایران و فدراسیون روسیه مطرح شد، موضوعی که دو کشور طی توافق‌نامه‌ای برای تسهیل روند سفر امضا کردند و مقرر شد دو طرف با بررسی و پیگیری، آن را نهایی و اجرا کنند.

او افزود:، اما از آن زمان تاکنون که بار‌ها تاریخ امضای آن توافق‌نامه، نهایی و به دلایلی کنسل شده، دیگر جزییات دقیقی عنوان نشده و همین موضوع باعث شده مردم و حتی بعضی از شرکت‌های گردشگری تصور کنند دیگر ویزا برای ورود به روسیه نیاز نیست و از تاریخ اجرای این تفاهم‌نامه می‌توانند همانند کشور ترکیه با خرید بلیت آزادانه بین ایران و روسیه تردد کنند.

سروی گفت: اگر بخواهیم به اصل این تفاهم‌نامه که در اصل توافق بر تسهیل سفر‌های توریستی است و روسیه با کشور‌های مختلفی به امضا رسانده است، بپردازیم باید بگویم در این تفاهم مقرر شده که دو طرف شرکت‌هایی را به یکدیگر معرفی کنند، این شرکت‌ها نیز بسته‌های سفر به کشور خود را تهیه کنند و در اختیار شرکت‌های مقابل قرار دهند تا مسافران بتوانند با خرید هر یک از این بسته‌های سفر از دریافت ویزا معاف شوند و از آن طرف شرکت‌ها متعهد هستند اسامی مسافرانی را که این بسته‌های سفر را انتخاب کرده‌اند در گروه‌های ۵ تا ۵۰ نفره همراه با تعهد به طرف روبه‌رو برای هماهنگی با پلیس مرزی قبل از سه روز اداری تا تاریخ پرواز ارسال کنند.

او اضافه کرد: تاریخ سفر و ورود و خروج مسافران در هر یک از این گروه‌ها باید یکسان باشد و از یک برنامه سفر استفاده کنند.

عضو هیات‌مدیره جامعه تورگردانان ایران اظهار کرد: این تفاهم‌نامه هنوز نکاتی دارد که حائز اهمیت است و باید مشخص شود فهرست شرکت‌ها با چه ضوابطی انتخاب می‌شود، چه تمهیداتی معین شده که انحصار و گران شدن بسته‌های سفر بر عکس آن‌چه ذات این توافق است، اتفاق نیفتد.

سروی به دغدغه دیگری اشاره کرد و افزود: فهرست آژانس‌هایی که به این منظور انتخاب خواهند شد، در چه بازه زمانی به‌روز رسانی می‌شود تا امکان ورود شرکت‌های جدید مهیا شود و اگر این زمان به نظر در کوتاه‌مدت اتفاق نیفتد، قطعا نارضایتی شرکت‌ها را در بر خواهد داشت.

ایران و روسیه به تازگی اولین نشست کمیته فنی مشترک همکاری‌های گردشگری را با موضوع برنامه اجرایی توافق‌نامه مسافرت گروهی بدون روادید بین دو کشور برگزار کرده‌اند که مدیرکل دفتر تبلیغات و بازاریابی گردشگری کشورمان از توافق طرفین برای اجرای این برنامه خبر داده است.
 
علی‌اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز چندی پیش خبر داد که تا پایان همین ماه (شهریور ۹۹) برای امضای توافق‌نامه لغو روادید سفر‌های گروهی به روسیه سفری خواهد داشت. مدیرکل دفتر تبلیغات و بازاریابی گردشگری زمان دقیقی را برای سفر هیات ایرانی اعلام نکرده، اما گفته که به‌زودی این سفر با هدف تقویت روابط گردشگری دو کشور انجام خواهد شد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->