گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

توافق ایران و روسیه راه سفر بدون ویزا را برای چه کسانی باز می‌کند؟

  • کد خبر: ۴۲۶۳۵
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
توافق ایران و روسیه راه سفر بدون ویزا را برای چه کسانی باز می‌کند؟
وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرده در آستانه امضای توافق‌نامه لغو ویزای سفر‌های گروهی با روسیه است؛ اما سوال این است پس از این توافق، شهروندان دو کشور بدون ویزا می‌توانند به ایران و روسیه سفر کنند؟
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی سروی، عضو هیات‌مدیره جامعه تورگردانان ایران و نایب‌رییس دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران که در بازار گردشگری روسیه فعال است، گفت: لغو روادید گروهی فقط شامل حال مسافرانی خواهد شد که خدمات کامل تور روسیه و ایران را از آژانس مسافرتی خریداری کنند. نوع این لغو روادید مثل ترکیه نیست که امکان سفر بدون ویزا را برای همه فراهم کرده است.

او اضافه کرد: اولین بار در فروردین سال ۱۳۹۶ بود که موضوع لغو ویزای گروهی بین ایران و فدراسیون روسیه مطرح شد، موضوعی که دو کشور طی توافق‌نامه‌ای برای تسهیل روند سفر امضا کردند و مقرر شد دو طرف با بررسی و پیگیری، آن را نهایی و اجرا کنند.

او افزود:، اما از آن زمان تاکنون که بار‌ها تاریخ امضای آن توافق‌نامه، نهایی و به دلایلی کنسل شده، دیگر جزییات دقیقی عنوان نشده و همین موضوع باعث شده مردم و حتی بعضی از شرکت‌های گردشگری تصور کنند دیگر ویزا برای ورود به روسیه نیاز نیست و از تاریخ اجرای این تفاهم‌نامه می‌توانند همانند کشور ترکیه با خرید بلیت آزادانه بین ایران و روسیه تردد کنند.

سروی گفت: اگر بخواهیم به اصل این تفاهم‌نامه که در اصل توافق بر تسهیل سفر‌های توریستی است و روسیه با کشور‌های مختلفی به امضا رسانده است، بپردازیم باید بگویم در این تفاهم مقرر شده که دو طرف شرکت‌هایی را به یکدیگر معرفی کنند، این شرکت‌ها نیز بسته‌های سفر به کشور خود را تهیه کنند و در اختیار شرکت‌های مقابل قرار دهند تا مسافران بتوانند با خرید هر یک از این بسته‌های سفر از دریافت ویزا معاف شوند و از آن طرف شرکت‌ها متعهد هستند اسامی مسافرانی را که این بسته‌های سفر را انتخاب کرده‌اند در گروه‌های ۵ تا ۵۰ نفره همراه با تعهد به طرف روبه‌رو برای هماهنگی با پلیس مرزی قبل از سه روز اداری تا تاریخ پرواز ارسال کنند.

او اضافه کرد: تاریخ سفر و ورود و خروج مسافران در هر یک از این گروه‌ها باید یکسان باشد و از یک برنامه سفر استفاده کنند.

عضو هیات‌مدیره جامعه تورگردانان ایران اظهار کرد: این تفاهم‌نامه هنوز نکاتی دارد که حائز اهمیت است و باید مشخص شود فهرست شرکت‌ها با چه ضوابطی انتخاب می‌شود، چه تمهیداتی معین شده که انحصار و گران شدن بسته‌های سفر بر عکس آن‌چه ذات این توافق است، اتفاق نیفتد.

سروی به دغدغه دیگری اشاره کرد و افزود: فهرست آژانس‌هایی که به این منظور انتخاب خواهند شد، در چه بازه زمانی به‌روز رسانی می‌شود تا امکان ورود شرکت‌های جدید مهیا شود و اگر این زمان به نظر در کوتاه‌مدت اتفاق نیفتد، قطعا نارضایتی شرکت‌ها را در بر خواهد داشت.

ایران و روسیه به تازگی اولین نشست کمیته فنی مشترک همکاری‌های گردشگری را با موضوع برنامه اجرایی توافق‌نامه مسافرت گروهی بدون روادید بین دو کشور برگزار کرده‌اند که مدیرکل دفتر تبلیغات و بازاریابی گردشگری کشورمان از توافق طرفین برای اجرای این برنامه خبر داده است.
 
علی‌اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز چندی پیش خبر داد که تا پایان همین ماه (شهریور ۹۹) برای امضای توافق‌نامه لغو روادید سفر‌های گروهی به روسیه سفری خواهد داشت. مدیرکل دفتر تبلیغات و بازاریابی گردشگری زمان دقیقی را برای سفر هیات ایرانی اعلام نکرده، اما گفته که به‌زودی این سفر با هدف تقویت روابط گردشگری دو کشور انجام خواهد شد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->