حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت
سرخط خبرها

آمار جهانی کرونا تا صبح ۲۳ شهریور| تعداد مبتلایان در آستانه ۲۹ میلیون نفر

  • کد خبر: ۴۲۷۶۲
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
آمار جهانی کرونا تا صبح ۲۳ شهریور| تعداد مبتلایان در آستانه ۲۹ میلیون نفر
بنابر تازه‌ترین آمارها ۲۰ میلیون و ۸۱۱ هزار و ۳۱۲ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، شمار مبتلایان به کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۸ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۵۲۸ نفر رسیده و مرگ ۹۲۴ هزار و ۵۷۵ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

بنابر تازه‌ترین آمارها همچنین ۲۰ میلیون و ۸۱۱ هزار و ۳۱۲ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

در میان هفت میلیون و ۲۰۷ هزار و ۶۴۱ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی هفت میلیون و ۱۴۶ هزار و ۷۵۱ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۰ هزار و ۸۹۰ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۲۱ میلیون و ۷۳۵ هزار و ۸۸۷  پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۲۰ میلیون و ۸۱۱ هزار و ۳۱۲ نفر معادل ۹۶ درصد از موارد بهبود یافته و ۹۲۴ هزار و ۵۷۵ نفر معادل چهار درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با بیش از ۶.۶ میلیون مبتلا و نزدیک به ۲۰۰ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با بیش از چهار میلیون مبتلا هم‌اکنون پس از آمریکا به لحاظ موارد ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک، چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید ۱۹ هستند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا شش میلیون و ۶۷۶ هزار و ۶۰۱ مبتلا، ۱۹۸ هزار و ۱۲۸ قربانی

۲. هند چهار میلیون و ۷۵۴ هزار و ۳۵۶ مبتلا، ۷۸ هزار و ۶۱۴ قربانی

۳. برزیل چهار میلیون و ۳۱۵ هزار و ۸۵۸ مبتلا، ۱۳۱ هزار و ۲۷۴ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۵۷ هزار و ۳۶۲ مبتلا، ۱۸ هزار و ۴۸۴ قربانی

۵. پرو ۷۲۲ هزار و ۸۳۲ مبتلا، ۳۰ هزار و ۵۹۳ قربانی

۶. کلمبیا ۷۰۸ هزار و ۹۶۴ مبتلا، ۲۲ هزار و ۷۳۴ قربانی

۷. مکزیک ۶۶۳ هزار و ۹۷۳ مبتلا، ۷۰ هزار و ۶۰۴ قربانی

۸. آفریقای جنوبی ۶۴۸ هزار و ۲۱۴ مبتلا، ۱۵ هزار و ۴۲۷ قربانی

۹. اسپانیا ۵۷۶ هزار و ۶۹۷ مبتلا، ۲۹ هزار و ۷۴۷ قربانی

۱۰.آرژانتین ۵۴۶ هزار و ۴۸۱ مبتلا، ۱۱ هزار و ۲۶۳ قربانی

پس از آن کشورهای شیلی با ۴۳۲ هزار و ۶۶۶ مبتلا، ایران با ۳۹۹ هزار و ۹۴۰ مبتلا، فرانسه با ۳۷۳ هزار و ۹۱۱ مبتلا، انگلیس با ۳۶۵ هزار و ۱۷۴ مبتلا، بنگلادش با ۳۳۶ هزار و ۴۴ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۲۵ هزار و ۵۰ مبتلا، پاکستان با ۳۰۱ هزار و ۴۸۱ مبتلا، ترکیه با ۲۸۹ هزار و ۶۳۵ مبتلا، عراق با ۲۸۶ هزار و ۷۷۸ مبتلا، ایتالیا با ۲۸۶ هزار و ۲۹۷ مبتلا، آلمان با ۲۶۰ هزار و ۵۴۶ مبتلا، فیلیپین با ۲۵۷ هزار و ۸۶۳ مبتلا، اندونزی با ۲۱۴ هزار و ۷۴۶ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۱۵۲ هزار و ۷۲۲ مبتلا، اوکراین با ۱۵۱ هزار و ۸۵۹ مبتلا، کانادا با ۱۳۶ هزار و ۱۴۱ مبتلا، بولیوی با ۱۲۵ هزار و ۹۸۲ مبتلا، قطر با ۱۲۱ هزار و ۵۲۳ مبتلا، اکوادور با ۱۱۶ هزار و ۴۵۱ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۶ هزار و ۸۰۳ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۰۳ هزار و ۹۲ مبتلا، رومانی با ۱۰۲ هزار و ۳۸۶ مبتلا، پاناما با ۱۰۱ هزار و ۴۱ مبتلا و مصر با ۱۰۰ هزار و ۸۵۶ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->