پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان؛ تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل بهره‌برداری از طرح جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های جنوب استان ایلام با حضور وزیر نفت شهادت مدیر اوقاف شمال غزه؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ فلسطینی شهید شدند (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شاهزاده سعودی: عربستان با جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو عادی‌سازی نمی‌کند با کوزه خشکیده نمی‌شود آب تعارف کرد! پایان نشست آلاسکا بدون آتش‌بس| راز نامه محرمانه ملانیا ترامپ به پوتین درباره کودکان ربوده شده چه بود؟ استاندار خراسان رضوی: امسال مشهد میزبان ۲ برابر زائران اعزامی به اربعین است نماینده ادوار مجلس: باید تا جای ممکن از جنگ، خصومت و درگیری پرهیز کنیم حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر اسبق امور خارجه: زمان پارادایم فرا رسیده است عظیمی راد: مدارس جدید در حاشیه شهر مشهد ساخته خواهد شد نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان آنچه در سفر معاون اول رئیس جمهوری در قرقیزستان گذشت جنگجویان خارجی تحریرالشام در نامه‌ای خواستار شهروندی سوریه شدند حرکت آمریکا و روسیه به سمت عادی‌سازی روابط تأکید دبیرکل سازمان ملل بر آتش‌بس بی‌قیدوشرط به‌عنوان اولین گام صلح در اوکراین رسانه‌های آمریکایی: در دیدار پوتین و ترامپ توافقی درباره اوکراین حاصل نشد سازمان ملل: یک‌هزار و ۷۶۰ فلسطینی در صف غذا به شهادت رسیده‌اند پایان مذاکرات پوتین و ترامپ در آلاسکا |پوتین: مذاکرات در فضایی مثبت برگزار شد | ترامپ: برخی مسائل حل نشده‌، اما پیشرفت‌هایی داشتیم نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش سخن‌گوی وزارت خارجه به گزارش یک رسانه آمریکایی: نه می‌بخشیم نه فراموش می‌کنیم

  • کد خبر: ۴۲۹۲۳
  • ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
واکنش سخن‌گوی وزارت خارجه به گزارش یک رسانه آمریکایی: نه می‌بخشیم نه فراموش می‌کنیم
سخنگوی وزارت امور خارجه به اتهامات مطروح شده در "گزارش سفارشی، مغرضانه و هدفمند" منتشر شده در یکی از رسانه‌های آمریکایی واکنش نشان داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه با رد اتهامات مطروحه در گزارش سفارشی، مغرضانه و هدفمند منتشر شده در یکی از رسانه‌های آمریکایی که تلاش دارد برای واقعی نشان دادن آن به اظهارات یک مقام به ظاهر دولتی آمریکا استناد کند اظهار داشت: به مقام‌های آمریکایی توصیه می‌کنیم از توسل به روش‌های تکراری و پوسیده برای فضاسازی ضدایرانی در صحنه بین‌المللی دست بردارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک عضو مسئول جامعه بین‌الملل پایبندی مداوم خود به اصول و عرف دیپلماتیک بین‌المللی را اثبات کرده است. در مقابل این ایالات متحده و رژیم فعلی در کاخ سفید است که خصوصا در سال‌های اخیر با اقدامات بیشمار خارج از روش‌ها و نرم‌های پذیرفته شده بین المللی از جمله طراحی و اجرای ده‌ها نقشه ترور و مداخلات نظامی و اطلاعاتی، خروج از توافقات پرشمار بین‌المللی، نقض تمامیت ارضی کشور‌ها و ترور ناجوانمردانه سردار قاسم سلیمانی فرمانده سرافراز مبارزه با تروریسم، بی‌اعتنایی خود به اصول اولیه دیپلماتیک را به نمایش گذاشته و به رژیمی سرکش در عرصه بین‌الملل بدل شده است.

خطیب زاده در ادامه اظهار داشت: اظهارات بی اساس و بی‌پایه‌ای از این دست بخشی از کارزار ضداطلاعاتی دولت ترامپ علیه ایران می‌باشد. تمسک رژیم ایالات متحده به اتهام‌زنی و دروغ‌پردازی ضدایرانی در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا و همزمان با فشار‌های این رژیم برای سوء استفاده از ساز و کار‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد با هدف افزایش فشار بر مردم ایران امری قابل پیش‌بینی بود، با این حال چنین اقدامات و خبرسازی‌هایی که احتمالا در آینده نیز ادامه خواهد یافت، قطعا بی‌نتیجه خواهد ماند و به فهرست بلند ناکامی‌های مداوم واشنگتن در تقابل با جمهوری اسلامی ایران خواهد افزود.

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همانگونه که بار‌ها اعلام کرده است پیگیری حقوقی بین‌المللی در ارتباط با ترور مجرمانه و بزدلانه سردار سلیمانی را در تمامی سطوح ادامه خواهد داد و این اقدام تروریستی را نه می‌بخشد و نه فراموش می‌کند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->