هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دالتون‌های شرور مشهدی، خلع سلاح شدند

  • کد خبر: ۴۲۹۸
  • ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳
دالتون‌های شرور مشهدی، خلع سلاح شدند
در پی یک اقدام اطلاعاتی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) باند چهار نفره‌ای که به واسطه شرارت‌های متعدد مسلحانه در حوالی کشتارگاه صنعتی مشهد در منطقه وحشت ایجاد کرده بودند، متلاشی و اعضای آن دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از مشهد فوری، در پی یک اقدام پیچیده اطلاعاتی توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه خراسان رضوی، باند چهار نفره ای که به واسطه شرارت های متعدد مسلحانه در حوالی کشتارگاه صنعتی مشهد در منطقه وحشت ایجاد کرده بودند، متلاشی و اعضای آن دستگیر شدند.

گزارش های متعددی از داخل مجتمع صنعتی گوشت مشهد، بازار دام و... مبنی بر شرارت های چند برادر و نوچه هایشان به سازمان اطلاعات سپاه خراسان رضوی رسید.

بررسی های اولیه تیم های کارشناسی روی مستندات ارائه شده همان دقایق اول مشخص کرد که سربازان گمنام سازمان اطلاعات سپاه استان با یک باند مخوف و پیچیده رو به رو هستند.

دراولین گام نمایان شد اعضای باند در حوزه خرید و فروش دام فعالیت دارند و به همین واسطه راه پای آنها به کشتارگاه صنعتی مشهد باز شده است.

از همین رو تعدادی از نیروهای زبده سپاه برای بررسی تحرکات و جمع آوری ادله تکمیلی به مناطق مذکور عظیمت و به صورت پوششی اقدامات اعضای باند شرارت های مسلحانه را تحت کنترل خود گرفتند.

در حالی که در مرحله اول دو برادر شرور تحت کنترل چتر اطلاعاتی نیروهای سپاه استان قرارگرفته بودند، اطلاعات تکمیلی و تحرکات آنها مشخص کرد که اعضای باند شرارت بارها و بارها با حضور در کشتارگاه و تهدید برخی کارکنان حین انجام وظیفه باعث شده اند تا آنها نتوانند به ماموریت حساس خود بپردازند و این اقدام افراد شرور که در محل رعب و وحشت به پا کرده بود، باعث خلل در فعالیت خط کشتار دام هم شده بود.

از طرفی اقدامات رعب آفرین اعضای باند مخوف شرارت به همین جا ختم نمی شد و آنها در بیرون از کشتارگاه و در بازار دام هم دست به جرایم متعددی زده بودند. در یکی از موارد اعضای باند با تهدید برخی دامداران، دام های آنها را به زور گرفته و دیگر هیچ وجهی را به آنها پرداخت نکردند. این سلسه اقدامات مجرمانه باعث شده بود تا شکات پرونده از ترس آسیب دیدن جرات شکایت در دستگاه قضایی را هم نداشته باشند.

تجمیع مستندات جمع آوری شده و تصویر برداری از تحرکات اعضای باند اشاره این نکته داشت که یکی اعضای باند«دالتون های شرور» که در یکی از نزاع های مسلحانه حضور داشته و به شدت از سوی یکی از اوباش دیگر شهر مجروح شده بود، به قصد انتقام در تدارک اقدام مسلحانه ای است.

در حالی که هر لحظه احتمال درگیری مسلحانه در حاشیه شهر مشهد متصور بود، بسرعت تیم های عملیاتی ماجرا را به قاضی دشتی فدکی جانشین دادسرای انقلاب مشهد اطلاع داده و در پی آن دستور آغاز عملیات دستگیری اعضای باند مخوف شرارت صادر شد.

از همین رو سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان محل اختفای دو برادر شرور را در مرحله اول محاصره و در پی یک عملیات برق آسا وارد آپارتمان آنها که در منطقه اقدسیه قرار داشت شده و هر دو نفر را به صورت ضربتی دستگیر کردند.

نیروهای سپاه خراسان رضوی که می دانستند دو برادر در برخی اقدامات مجرمانه با خود سلاح گرم حمل می کرده اند، بازرسی های دقیق خود را اتاق به اتاق آغاز کردند و در پی آن پنج قبضه سلاح گرم شامل: یک کلاش،دو کلت کمری از نوعی تی تی و شاه کش،یک قبضه سلاح شکاری و یک وینچستر به همراه یازده تیر کلاش، شش تیر کلت،نه گلوله شکاری و یک دستگاه شوکر از محل کشف و توقیف کردند.

این ادوات درحالی کشف شد که از یک اتاق هم تعدادی سلاح سرد نیز خارج و ضبط گردید.

با دستگیری دو برادر مشخص شد دو عضودیگر این باند که در شرارت های متعددی آنها را همراهی کرده بودند، در حال آماده شدن برای حضور در نزاع مسلحانه هستند. به سرعت محل اختفای آن دو نفر هم محاصره و حلقه های فولادی اجرای عدالت طی دو عملیات پیچیده و نفسگیر دور دستان مخلان امنیت عمومی گره خورد.

متهمان به سرعت مورد بازجویی قرار گرفتند و مشخص شد که یکی از آنها در دو فقره نزاع مسلحانه منجر به قتل شرکت داشته و در حال حاضر هم تحت تعقیب قضایی قرار دارد.

تحقیقات فنی نیروی های سازمان اطلاعات سپاه روی یکی از شاخه های اطلاعاتی این ماجرا این نتیجه را در پی داشت که اعضای باند به کرات در مناطقی مانند محمد آباد و شهرک طرق به نزاع دسته جمعی مبادرت کرده اند.

اعضای این باند پس از دستگیری به دادسرای انقلاب مشهد منتقل و ازسوی اقدامات فنی سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه برای دستگیری دیگر همدستان و کشف دیگر جرایم احتمالی و ضد امنیت عمومی متهمان ادامه دارد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->