اعدام برادران دالتون در مشهد | درباره دستگیری راهزنان در دوره قاجار هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد + فیلم احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستور کار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال گذشته معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد + فیلم پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است
سرخط خبرها

کارگاه‌های کفش مشهد با 50 درصد توان‌شان کار می‌کنند

  • کد خبر: ۴۳۰۶
  • ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۰
کارگاه‌های کفش مشهد با 50 درصد توان‌شان کار می‌کنند
رئیس اتحادیه صنف کفاشان مشهد گفت: ظرفیت صادرات کفش ما بالا بوده اما در حال حاضر و با توجه به شرایط روز، اکثر کارگاه‌های ما تقریبا با 50 درصد توان خود کار می‌‎کنند، همچنین صادرات ما به صورت ناپایدار و پیله‌وری بوده و صادرات پیوسته و قابل قبولی نداریم که بازار ما را تامین کند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ایسنا، در خصوص وضعیت صادرات کفش در استان با بیان این مطلب، اظهار کرد: یک بحث دیگر نیز شرایط اقتصادی کشور است که از ارز پایه 4200 یا 3800 تومان تا خوشبینانه‌ترین حالت فعلی یعنی 10500 تا 12 هزار تومان، ما انباشته‌ای را در انبار از قیمت‌های قدیم داشتیم که با شرایط پیله‎وری توسط کشورهای عراق، افغانستان و ترکمنستان از کشور بردند و اکنون با توجه به قیمت‌های با ارز تمام شده نیمایی یعنی 8 تا 12 تومان که برای تولیدکننده ما تامین می‌شود، دیگر بازاری برای صادرات وجود ندارد.

 
پورملائکه بیان کرد: ما با افزایش قیمت مواجه شدیم و حتی مردم عام نیز توان خرید ندارند. وقتی دستمزد کارگر، بیمه و هزینه آب، برق و گاز افزایش پیدا می‌کند، انتظار داریم تولیدکننده جنس خود را گران نکند؟ اکنون در بازار با یک چالش جدی مواجه شدیم و نمی‌توانیم از حداکثر ظرفیت صادراتی که داریم استفاده کنیم.
 
رئیس اتحادیه صنف کفاشان مشهد با بیان اینکه به چالش کشیده شدن تولیدکنندگان یکی از مشکلات موجود است، عنوان کرد: امیدواریم هر چه سریع‌تر مسئولان بتوانند فکری به حال جامعه صنعت کفش و چرم کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: ما بایدجلوی خام‌فروشی را نیز بگیریم زیرا اکنون فرایندی داریم که ابتدا باید پوست را استحصال کنیم و بعد تبدیل به چرم شود. چرم طبیعی نبوده، بلکه ساخته دست بشر است. در فاصله تبدیل پوست به چرم، یک‌سری اتفاقاتی چون آلوده شدن خاک و آب رخ می‌دهد و اگر بنا به این باشد که در پایه چرم نیمه ساخت از کشور خارج شود، این عملا ظلم به جامعه است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->