اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟ آیا حساسیت به نور نشانه‌ای از میگرن است؟ غرغره آب نمک تا چه میزان در رفع سرماخوردگی موثر است؟
سرخط خبرها

موج سوم کرونا احتمالا در برخی استان‌ها آغاز شده است

  • کد خبر: ۴۳۱۶۲
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۴
موج سوم کرونا احتمالا در برخی استان‌ها آغاز شده است
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برخی افراد طی این مدت توصیه‌های بهداشتی مسوولان را جدی نگرفتند و به آن‌ها عمل نکردند که این موضوع می‌تواند عامل مهمی برای بروز پیک سوم بیماری در کشور باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود یونسیان اپیدمیولوژیست به افزایش موارد ابتلا به بیماری کرونا در روز‌های اخیر در برخی مناطق اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع ناشی از افزایش مسافرت‌ها و بیشتر شدن تماس‌ها در چند روز اخیر است.
وی ادامه داد: برخی افراد طی این مدت توصیه‌های بهداشتی مسوولان را جدی نگرفتند و به آن‌ها عمل نکردند که این موضوع می‌تواند عامل مهمی برای بروز پیک سوم بیماری در کشور باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران به مردم توصیه کرد که همچنان اصول بهداشتی مانند ماسک زدن و فاصله گذاری اجتماعی و حضور نیافتن در تجمعات را به دقت رعایت کنند تا دچار عوارض و آسیب‌های این بیماری نشوند.

یونسیان با یادآوری این که افزایش اخیر بیماری کرونا می‌تواند با مدارس مرتبط باشد، گفت: رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی می‌تواند سبب ابتلای دانش آموزان به کرونا شود، اما مهم‌ترین دلیل افزایش کرونا در برخی مناطق به دلیل بیشتر شدن جابجایی‌ها و افزایش تماس‌های بوده و بر اثر این موضوع به احتمال زیاد تعدادی دانش آموز هم مبتلا به این بیماری شدند.
وی ادامه داد: در عین حال، ابتلای کودکان به بیماری در گذشته هم وجود داشت، اما به دلیل بازگشایی مدارس، مردم در مورد ابتلا دانش آموزان حساس‌تر شده اند، لذا بخشی از ابتلایی که در دانش آموزان و معلمین دیده می‌شود، در گذشته نیز رخ داده است، در حال حاضر گزارش دهی و انتشار گزارش بهتر شده است.

این اپیدمیولوژیست افزود: بخشی نیز می‌توان به بازگشایی مدارس نسبت داد که تعیین سهم دقیق هر کدام از این دو کار آسانی نیست، نحوه بازگشایی مدارس می‌توانست به شکل بهتری انجام گیرد.
یونسیان تاکید کرد: مسوولان باید مدتی قبل از بازگشایی مدارس اطلاع رسانی مناسب تری می‌کردند تا خانواده‌ها در این زمینه اقناع می‌شدند.
وی با طرح این سوال که آیا به اندازه کافی مطالعه در این زمینه انجام شده است؟، گفت: شاید مطالعه کافی نشده است یا در اجرا به مطالعه انجام شده توجه کافی نشده بود و این موضوع برای خانواده‌ها مشکلاتی ایجاد کرد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->