جانشین فرماندهی انتظامی کل کشور: «شهر مشهد» در کودتای دی‌ماه جزو اهداف جدی دشمن بود

  • کد خبر: ۴۳۲۶۴۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۹
جانشین فرماندهی انتظامی کل کشور: «شهر مشهد» در کودتای دی‌ماه جزو اهداف جدی دشمن بود
جانشین فرماندهی انتظامی کل کشور گفت: در کودتای دی‌ماه در مشهد که جزو اهداف جدی دشمن بود، نیروی انتظامی با سایر دستگاه‌های امنیتی و نظامی به ویژه مردم این کودتا را خنثی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ قاسم رضایی امروز، ۳۱ تیر در مراسم تکریم و معارفه فرمانده ارشد انتظامی خراسان رضوی، به حل مشکلات و بحران‌های مسیر ۴۷ ساله پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: در این فتنه جدید مقابله مستقیم با استکبار نیز دشمن همچون گذشته، دشمن شکست خواهد خورد.

وی افزود: امروز همه قدرت‌های دنیا به قدرت معنوی جمهوری اسلامی ایران پی برده‌اند و متوجه اهمیت حضور ولایت فقیه به عنوان ستون خیمه انقلاب اسلامی هستند. ایران اسلامی، بی‌سابقه‌ترین جنگ و جنگی نامتقارن را تجربه می‌کند و به لطف خدا پیروز بوده است.

سردار رضایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تا آغاز جنگ ۱۲ روزه و برابر قانون، فرماندهی انتظامی کشور مسئول اجرای ماموریت‌های پلیسی در کشور بود، ولی پس از آغاز جنگ، در کنار سایر قوای مسلح کشور، ماموریت‌های نظامی- دفاعی را نیز عهده‌دار شده است و به یکی از بازو‌های موثر در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: مجموعه فرماندهی انتظامی کشور در کودتای دیماه نیز چنین عملکردی را داشت. در همین شهر مشهد که یکی از اهداف جدی دشمن بود، مجموعه انتظامی با همراهی سایر دستگاه‌های نظامی و امنیتی، این کودتا را خنثی کرد و از انقلاب اسلامی دفاع کرد. امروز پرچم انتظامی کشور، انقلابی‌بودن است و در فعالیت خود، همواره شرع و قانون را مورد توجه دارد. به فرمایش امام شهید انقلاب اسلامی، مجموعه نیروی انتظامی ستون امنیت و مورد اتکای همه دستگاه‌های اجرایی کشور است.

سردار رضایی به برخی از نکات پیرامون جنگ تحمیلی دوم و سوم نیز اشاره کرد و گفت: در شرایطی که استکبار جهانی با هدف نابودی ۴۸ ساعته جمهوری اسلامی به صورت مستقیم و با همه توان به میدان آمد، با ایستادگی مردم مواجه شد و در میدان نبرد و خیابان از مردم سیلی خورد که حول محور ولایت در برابر دشمن مقاومت کردند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه با تاکید بر این که خدمت به مردم در مجموعه انتظامی کشور برقرار بوده و ادامه دارد، افزود: در استان خراسان رضوی نیز سردار تقوی در مدت تصدی فرماندهی انتظامی استان، با همراهی همه مردم مدیران اجرایی و مردم، نقش موثری ایفا کرد و عملکرد تلاش وی همواره مورد رضایت بوده است. از این پس نیز سردار نگهبان با توجه به سوابق درخشان در عرصه‌های مختلف خدمت، این مسیر را ادامه خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.