انگلیس به اوکراین نیرو اعزام می‌کند

  • کد خبر: ۴۳۳۹۰۴
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۵۶
انگلیس به اوکراین نیرو اعزام می‌کند
نخست‌وزیر جدید بریتانیا گفت: در صورت امضای آتش‌بس میان کی‌یف و مسکو، آماده اعزام نیرو به اوکراین است.

به گزارش شهرآرانیوز، اندی برنهام شامگاه دوشنبه، پنجم مرداد، پس از دیدار با ولودیمیر زلنسکی در پایگاه نظامی پورتسموث گفت: ما به شما در برقراری صلح کمک خواهیم کرد.

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، نخست‌وزیر انگلیس در ادامه تاکید کرد: ما به رهبری ائتلاف مشتاقان به همراه متحدانمان ادامه خواهیم داد و هنگامی که سرانجام آتش‌بس برقرار شود، آماده خواهیم بود یک نیروی چندملیتی را برای تقویت امنیت اوکراین در بلندمدت مستقر کنیم.

زلنسکی پیشتر در رسانه‌های اجتماعی گفته بود که در مورد امنیت اوکراین از جمله توسعه تولید مشترک دفاعی، با برنهام گفت‌و‌گو و رایزنی کرده است.

وی از نخست‌وزیر انگلیس به دلیل تصمیم برای ارائه فناوری‌های جنگ الکترونیک به اوکراین که به گفته او از پهپاد‌های اوکراینی محافظت می‌کند، تشکر کرده و همچنین به اسکای‌نیوز گفته بود که کی‌یف می‌خواهد به عنوان بخشی از یک توافق تولید مشترک دفاعی، یک کارخانه تولید پهپاد در بریتانیا بسازد.

پیش از این، برنهام از پاسخ به سوال بی‌بی‌سی در مورد اینکه آیا به تماس تلفنی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، پاسخ خواهد داد یا خیر، طفره رفت.

برنهام گفت: باید شرایطی را که این درخواست در آن مطرح شده است، بدانم؛ بنابراین پاسخ مستقیم به این سوال دشوار است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین چند روز پیش گفت که هیچ برنامه‌ای برای سازماندهی تماس‌ها بین پوتین و برنهام، که از ۲۰ ژوئیه به مقام نخست‌وزیری رسیده، وجود نداشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.