مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد
سرخط خبرها

تب؛ چراغ خطر کرونا

  • کد خبر: ۴۳۵۶۲
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۱
تب؛ چراغ خطر کرونا
متخصص بیماری‌های عفونی گفت: تب شایع‌ترین علامت در مبتلایان به کرونا بوده و در صورتی که جدی گرفته نشود ممکن است باعث تشنج شود.

به گزارش شهرآرانیوز، متخصص بیماری‌های عفونی گفت: تب شایع‌ترین علامت در مبتلایان به کرونا بوده و در صورتی که جدی گرفته نشود ممکن است باعث تشنج شود.

مینو صادقی متخصص بیماری‌های عفونی گفت: افرادی که دچار تب بالا می‌شوند باید سریع به مراکز درمانی انتقال یابند زیرا تب نشانه ابتلا به کووید۱۹ است و اگر درجه حرارت بدن بیشتر از ۳۷.۵ درجه سانتی‌گراد بود، حتما باید از داروی ضدتب استفاده و در صورت ادامه دمای بالای بدن به پزشک مراجعه کنید.

وی افزود: تب به خودی خود باعث هیچ آسیبی نمی‌شود و حتی تشنج‌های ناشی از تب در پاسخ به افزایش ناگهانی دمای بدن تقریبا بی‌ضرر هستند. اما در موارد نادر این امکان وجود دارد که فرد در طول تشنج، بزاق یا استفراغ خود را استنشاق کند و دچار سینه ‌پهلوی استنشاقی شود یا با سقوط کردن یا برخورد به سطوح سخت به خود آسیب برساند.

به گفته صادقی، داروهای تب‌بر می‌تواند به کاهش تب کمک کند، اما از بروز تشنج ناشی از تب جلوگیری نمی‌کند، افراد این عارضه را جدی بگیرند و از تشدید آن با مراجعه به پزشک جلوگیری کنند.

این متخصص بیماری‌های عفونی توضیح داد: اگر فردی کرونا از نوع خفیف گرفت نیازی به درمان آن نیست، بسیاری از کسانی که به بیماری نوع خفیف این ویروس مبتلا می‌شوند می‌توانند با خوردن مایعات، استراحت و خنک‌ نگه‌داشتن خود تب را پایین بیاورند، اگر دمای بدن افراد بیمار به بالاتر از ۴۰ درجه برسد و فرد احساس ناراحتی کند، بهتر است برای کاهش دمای بدنشان از مسکن‌ها استفاده شود و در صورت تنگی نفس و درد در قفسه سینه باید به پزشک مراجعه شود.

وی گفت: با توجه به اینکه به فصل سرما نزدیک می‌شویم و آنفلوآنزا نیز از بیماری‌های شایع این فصل است و تب نیز از علائم آن بوده، افراد با وجود شرایط کرونایی باید اگر دچار تب شدند حتما آن را جدی بگیرند.

صادقی با اشاره به استمرار رعایت اصول بهداشتی افزود: مردم باید به زندگی با کرونا خود را عادت دهند و استفاده از ماسک، مواد ضدعفونی کننده و شست‌وشوی مداوم دست‌ها باید نهادینه شود، همچنین همیاری و همکاری افراد جامعه با مسئولان بهداشتی کشور، کادر درمانی را نیز خرسند می‌کند و از بار سنگین بر دوش آنها می‌کاهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->