ایران، برترین کشور منطقه در اهدای داوطلبانه خون ۱۸ مرگ ناشی از هاری از ابتدای سال تاکنون (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آمار قابل تأمل حیوان گزیدگی در ایران کاهش دردهای عضلانی با «زردچوبه» پدیده‌ای جدید بنام «بازنشستگان جوان» در مشاغل سخت و زیان‌آور | ۱۵ سال اختلاف بین بازنشسته عادی و بازنشسته پیش از موعد مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟ خطرات پنهان هوای آلوده برای مادران باردار و نوزادان بدون مشورت پزشک حجامت انجام ندهید مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه
سرخط خبرها

راه را برای محصلان هموار کنیم

  • کد خبر: ۴۳۵۷۸
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
راه را برای محصلان هموار کنیم
والدین باید حواسشان به رفت و آمد فرزندانشان باشد. بر اساس گزارشات پلیس راهور این روز‌ها بسیاری از دانش آموزان مقطع متوسطه دوم با موتورسیکلت تردد می‌کنند در حالی که گواهی نامه ندارند و عواقب جبران ناپذیری در انتظار آن هاست.
ملیحه ابراهیمی | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها خیلی از محصلان به بهانه شیوع بیماری کرونا پای گوشی، تبلت یا لپ تاپ نشسته، سال تحصیلی را شروع کرده اند و تکالیف روزانه خود را طبق برنامه انجام می‌دهند. در این بین، دانش آموزانی را شاهد هستیم که یا به صورت شیفتی یا زوج و فرد، مجبورند روز‌هایی از هفته را سر کلاس‌های درس حاضر شوند. اگر به خاطر داشته باشید، سال‌های تحصیلی گذشته خیلی از والدین برای فرزند محصلشان سرویس مدرسه می‌گرفتند و خیلی‌ها با خودرو شخصی مسئولیت رفت و آمد بچه هایشان را برعهده داشتند. البته از آن گروه دانش آموزان نیز که با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی یا پای پیاده سر کلاس درس حاضر می‌شدند نمی‌توان چشم پوشید. در هر صورت، در این شماره روی سخنمان با همین دسته آخر است.
 

والدین بدانند

بسیاری از پدر و مادر‌هایی که فرزند محصل دارند بنا به دلایلی از جمله شاغل بودن امکان مشایعت فرزندانشان را از خانه تا مدرسه و همچنین در راه بازگشت ندارند، اما دلیل نمی‌شود به راحتی از کنار خطراتی که ممکن است گریبان فرزندشان را بگیرد بگذرند. توصیه به چنین افرادی این است:
حتما مدت کوتاهی مسیر خانه تا مدرسه را با فرزندشان قدم بزنند. حتی می‌توانند این مسیر را با خودرو شخصی طی کنند. در طول مسیر، نشانه‌هایی را برای فرزندشان علامت بگذارند و آن‌ها را با خطراتی که ممکن است پیش بیاید آشنا کنند. تأکید کنند از راه‌های میان بر و کوچه پس کوچه استفاده نکنند و طبق ساعت مقرر از خانه خارج شوند و به منزل بازگردند.
 
آدرس دقیق به همراه شماره تلفن منزل و تلفن همراه والدین باید همیشه همراه دانش آموز باشد تا در شرایط اضطراری بتوان از آن استفاده کرد.
 
آشنایی با علائم راهنمایی و رانندگی از جمله کاربرد رنگ‌های چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، خط کشی‌هایی مثل خطوط عابر پیاده، پل‌های عابر پیاده، روگذر‌ها و زیرگذر‌ها برای آن دسته از دانش آموزان که مجبورند از عرض خیابان گذر کنند ضرور است. البته می‌توانید به فرزندتان یاد بدهید در شرایطی که وضعیت را خطرناک می‌بیند از یک بزرگ‌تر خواهش کند او را از عرض خیابان عبور دهد.
 
می‌توان در قالب داستان به فرزند محصل فهماند که شوخی و بازی در خیابان خطراتی جدی به دنبال دارد و خیابان مکانی خوبی برای شوخی‌های فیزیکی نیست.
 
بی توجهی به خواسته افراد غریبه از نکات مهمی است که والدین باید حتما این مسئله را به کودکانشان گوش زد کنند: از پرسیدن یک نشانی گرفته تا تعارف کردن انواع خوراکی یا اینکه ادعا کنند از طرف پدر و مادرشان آمده اند تا آن‌ها را به خانه خودشان ببرند. به آن‌ها یادآور شوید هروقت بنا باشد کسی را دنبال آن‌ها بفرستید حتما قبلش با مدرسه هماهنگ می‌کنید تا او را در جریان بگذارند.
 
توصیه اکید کنید که کودکان بعد از اتمام مدرسه به هیچ عنوان افراد غریبه را به داخل خانه راه ندهند و به محض خروج و ورود از خانه والدین را در جریان بگذارند.
 
اگر فرزندتان قصد استفاده از آژانس یا سرویس‌های اینترنتی را دارد، اگر دسترسی دارید، حتما خودتان این کار را انجام دهید و کاملا او را توجیه کنید که به مشخصات راننده، نوع خودرو، پلاک و رنگ خودرو توجه کافی داشته باشد. اگر در خانه هستید، خودتان تا پای خودرو او را همراهی کنید.
 
حتما به فرزندتان بسپارید زمانی که در مسیر است صندلی عقب بنشیند و از گفتن وضعیت خانه و مسائل خانوادگی جلو راننده اجتناب کند.
 
بهتر است دانش آموزان به جای آژانس از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند، زیرا بنا بر تحقیقات صورت گرفته، علاوه بر کاهش ترافیک و کاهش آلودگی هوا، ایمنی جان فرزندتان بیش از خودرو تک سرنشین تضمین می‌شود.
 
توصیه‌های ایمنی مثل بستن کمربند ایمنی، بیرون نبردن سر و دستان از پنجره خودرو، ندویدن وسط اتوبوس و قطارشهری، خوراکی نگرفتن از شهروندان غریبه، ماسک زدن، ننوشیدن و نخوردن خوراکی در وسایل حمل و نقل عمومی و ... را هرروز در گوش فرزند محصلتان تکرار کنید.
 
 

تأکیدات ترافیکی

فرقی نمی‌کند پشت فرمان موتور نشسته باشید یا یک خودرو. در هر صورت، باید حواستان به عابران پیاده باشد مخصوصا این روز‌ها که دانش آموزان نیز به تعداد عابران پیاده شهر اضافه شده اند. مهم‌ترین اقدام این است که با سرعت مطمئن رانندگی کنید.
 
احترام گذاشتن به قوانین راهنمایی و رانندگی الزامی است به ویژه زمانی که عابر پیاده‌ای قصد دارد از روی خط کشی عرض خیابان را رد شود.
 
لطفا حتی چند دقیقه هم خودروتان را جلو پل خانه‌های اطراف مدرسه فرزندتان پارک نکنید.
 
لحظه بازگشایی یا تعطیلی مدارس، از پارک کردن خودرو شخصی تان به صورت مورب، دوبل، خلاف جهت مسیر و ... پرهیز کنید.
 
برخی دانش آموزان برای تردد از دوچرخه استفاده می‌کنند. لطفا در طول مسیر دوچرخه برای این گروه مشکلی ایجاد نکنید مثل پارک کردن خودروتان میانه مسیر تا دوچرخه سوار مجبور نباشد برای رد کردن مانع به سطح سواره رو برود.
والدین باید حواسشان به رفت و آمد فرزندانشان باشد. بر اساس گزارشات پلیس راهور این روز‌ها بسیاری از دانش آموزان مقطع متوسطه دوم با موتورسیکلت تردد می‌کنند در حالی که گواهی نامه ندارند و عواقب جبران ناپذیری در انتظار آن هاست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->