شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم!
سرخط خبرها

برای بیمه اختیاری تأمین اجتماعی جوانان، فرد بیمه‌شده باید کارت پایان‌خدمت داشته باشد

  • کد خبر: ۴۳۶۷۳
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
برای بیمه اختیاری تأمین اجتماعی جوانان، فرد بیمه‌شده باید کارت پایان‌خدمت داشته باشد
دبیر مجمع سمن‌های استان خراسان رضوی گفت: برخلاف بیمه مشاغل آزاد که به کارت پایان‌خدمت نیاز ندارد، برای بیمه اختیاری، فرد بیمه‌شده باید کارت پایان‌خدمت یا دست‌کم یک ماه سابقه بیمه اجباری در جایی داشته‌ باشد.
گروه جامعه شهرآرانیوز | ژیلا اسدی با اشاره به آغاز رسمی طرح بیمه‌های اختیاری مشاغل آزاد گفت: این بیمه در ۲ بخش اختیاری و مشاغل آزاد آماده ارائه خدمات به مردم است.

وی درباره چگونگی انتخاب طرح بیمه‌ها افزود: این بیمه به ۳ دسته با نرخ‌های ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد بازنشستگی تقسیم می‌شود. اسدی تأکید کرد: ۱۲ درصد با مبلغ ماهانه ۲۳۷ هزار تومان است و فقط شامل خدمات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی می‌شود. ۱۴ درصد شامل بازنشستگی، فوت قبل و بعد از بازنشستگی است و ماهانه باید مبلغ ۲۷۷ هزار تومان از سوی فرد پرداخت شود. همچنین در نرخ ۱۸ درصد، خدمات بازنشستگی، فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی شامل فرد بیمه‌شده می‌شود و ماهانه باید مبلغ ۳۵۵ هزار تومان پرداخت شود.

دبیر مجمع سمن‌های استان خراسان رضوی تصریح کرد: این بیمه‌ها برای عموم مردم به‌ویژه ورزش‌کاران و جوانان در نظر گرفته شده است. جوانان و ورزش‌کاران اداره کل ورزش و جوانان با نهایت ۳۳۳ هزار تومان، ماهانه از خدمات بازنشستگی و درمان بهره‌مند می‌شوند. برخلاف بیمه مشاغل آزاد که به کارت پایان‌خدمت نیاز ندارد، برای بیمه اختیاری، فرد بیمه‌شده باید کارت پایان‌خدمت یا دست‌کم یک ماه سابقه بیمه اجباری در جایی داشته باشد.

وی در پایان متذکر شد: تمام هزینه‌های درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین اجتماعی در طرح بیمه اختیاری (نرخ ۲۷درصد) رایگان است. علاقه‌مندان به استفاده از این طرح‌ها و بیمه‌ها باید برای ثبت‌نام و تکمیل فرم‌های مربوط به خانه جوانان مراجعه کنند و در صورت اقدام از طریق خانه جوانان، این فرایند تسریع می‌شود.

گفتنی است، متقاضیان این طرح می‌توانند با عضویت در شبکه اجتماعی خانه جوانان خراسان رضوی به‌نشانی @Javanan_Khr_razavi از آخرین اخبار مربوط به این طرح آگاه شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->