اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

رونمایی از مجوز بهره‌برداری از دستگاه تولید رادیودارو در بیمارستان رضوی

  • کد خبر: ۴۳۹۴۹
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
رونمایی از مجوز بهره‌برداری از دستگاه تولید رادیودارو در بیمارستان رضوی
همزمان با هفتمین سالروز افتتاح فاز دو بیمارستان رضوی، از مجوز بهره‌برداری از دستگاه تولید رادیودارو در بیمارستان رضوی رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با هفتمین سالروز افتتاح فاز دو بیمارستان رضوی، از مجوز بهره‌برداری از دستگاه تولید رادیودارو در بیمارستان رضوی رونمایی شد.


دکتر محسن محور، مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی در مراسم رونمایی از این مجوز اعطایی سازمان انرژی اتمی ایران، عنوان کرد: بخش پزشکی هسته‌ای در فاز دو بیمارستان رضوی در سال ۹۲ افتتاح شد و از سال ۹۳ با دستگاه PET CT SCAN به بیماران سرطانی ارائه خدمت انجام می‌شد، ولی در ان زمان، باید دارو‌های لازم برای این فعالیت تشخیصی و درمانی از تهران تهیه می‌شد و به دلیل عمر کوتاه دارو که به میزان ۱۱۰ دقیقه یا کمتر از دو ساعت است، معمولا تنها می‌توانستیم به نیمی از بیماران ارائه خدمت کنیم.


وی افزود: از سال ۹۴ که واحد سیکلوترون راه‌اندازی شد همکاران ما در این بخش توانستند ارتباط موثر و تنگاتنگی با سازمان انرژی اتمی کشور و نیز شرکت‌های وابسته به این سازمان برقرار کنند که به نوعی فعالیت اعتباربخشی مجموعه سیکلوترون و پزشکی هسته‌ای بیمارستان رضوی را بر عهده دارند.


دکتر محور اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیری همکاران در بخش پزشکی هسته‌ای، در سال ۹۶ موفق به اخذ مجوز احداث سیکلوترون در بیمارستان رضوی شدیم که دستگاهی بسیار پیشرفته است ودر واقع، بیمارستان رضوی پس از سازمان انرژی اتمی تنها مرکز در کشور محسوب می‌شود که مجهز به چنین دستگاه مجهز و پیشرفته‌ای برای تولید انواع و اقسام رادیودارو‌های کاربردی در پت اسکن است.


وی تصریح کرد: در سال جاری، اتفاق میمون و مبارکی رقم خورد و پس از ۵ سال کار تخصصی با محاسبات بسیار پیچیده و انجام بازدید‌های مختلف، موفق شدیم که مجوز تولید و صادرات بخش سیکلوترون بیمارستان رضوی را از سازمان انرژی اتمی اخذ کنیم و با اخد ان، امکان تولید رادیودارو‌های بیشتر و نیز صادرات آن‌ها فراهم شده است.


مدیرعامل بیمارستان رضوی با بیان اینکه رادیودارو‌هایی در واحد سیکلوترون بیمارستان رضوی در دست تولید داریم که در کشور ما بی‌نظیر است، گفت: هم‌چنین در تلاشیم تا بر لبه علم و مبتنی بر آخرین دستاورد‌های روز دنیا حرکت کنیم و با افتخار اعلام می‌کنیم که طی ماه‌های آتی از رادیودارو‌های بسیار خاص و پیشرفته رونمایی خواهیم کرد که برای نخستین بار در کشور تولید خواهند شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->