جنین‌هایی که زائر اربعین شدند روغن کانولا یا آفتابگردان؟ کدامیک بهتر است مصرف کنیم؟ کمبود معلم از طریق نیرو‌های حق‌التدریس و بازنشسته جبران می‌شود از خواص کره بادام‌زمینی برای سلامتی غافل نشوید ادامه پویش «نذر خون حسینی» تا پایان ماه صفر پرداخت حقوق بازنشستگان و پول گندم‌کاران در اولویت کار دولت است خبر جدید برای بازنشستگان تامین‌اجتماعی | احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی صادر می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۳) کاهش دمای محسوس در روز‌های پایانی هفته در مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۴ شهریور ۱۴۰۳) افزایش شدت وزش باد توام با گرد و خاک در جنوب خراسان رضوی (۴ شهریور ۱۴۰۳) کانون فعالیت حشره «سنک» مشخص شد ماجرای بخشش قاتل یک نوعروس در بین‌الحرمین حق اولاد و عائله‌مندی بازنشستگان خویش‌فرما پرداخت شد (۴ شهریور ۱۴۰۳) آخرین وضعیت هواشناسی کشور (۴ شهریور ۱۴۰۳) | افزایش ابر، رگبار پراکنده و رعدوبرق در اغلب نقاط کشور سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند
سرخط خبرها

رونمایی از مجوز بهره‌برداری از دستگاه تولید رادیودارو در بیمارستان رضوی

  • کد خبر: ۴۳۹۴۹
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
رونمایی از مجوز بهره‌برداری از دستگاه تولید رادیودارو در بیمارستان رضوی
همزمان با هفتمین سالروز افتتاح فاز دو بیمارستان رضوی، از مجوز بهره‌برداری از دستگاه تولید رادیودارو در بیمارستان رضوی رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با هفتمین سالروز افتتاح فاز دو بیمارستان رضوی، از مجوز بهره‌برداری از دستگاه تولید رادیودارو در بیمارستان رضوی رونمایی شد.


دکتر محسن محور، مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی در مراسم رونمایی از این مجوز اعطایی سازمان انرژی اتمی ایران، عنوان کرد: بخش پزشکی هسته‌ای در فاز دو بیمارستان رضوی در سال ۹۲ افتتاح شد و از سال ۹۳ با دستگاه PET CT SCAN به بیماران سرطانی ارائه خدمت انجام می‌شد، ولی در ان زمان، باید دارو‌های لازم برای این فعالیت تشخیصی و درمانی از تهران تهیه می‌شد و به دلیل عمر کوتاه دارو که به میزان ۱۱۰ دقیقه یا کمتر از دو ساعت است، معمولا تنها می‌توانستیم به نیمی از بیماران ارائه خدمت کنیم.


وی افزود: از سال ۹۴ که واحد سیکلوترون راه‌اندازی شد همکاران ما در این بخش توانستند ارتباط موثر و تنگاتنگی با سازمان انرژی اتمی کشور و نیز شرکت‌های وابسته به این سازمان برقرار کنند که به نوعی فعالیت اعتباربخشی مجموعه سیکلوترون و پزشکی هسته‌ای بیمارستان رضوی را بر عهده دارند.


دکتر محور اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیری همکاران در بخش پزشکی هسته‌ای، در سال ۹۶ موفق به اخذ مجوز احداث سیکلوترون در بیمارستان رضوی شدیم که دستگاهی بسیار پیشرفته است ودر واقع، بیمارستان رضوی پس از سازمان انرژی اتمی تنها مرکز در کشور محسوب می‌شود که مجهز به چنین دستگاه مجهز و پیشرفته‌ای برای تولید انواع و اقسام رادیودارو‌های کاربردی در پت اسکن است.


وی تصریح کرد: در سال جاری، اتفاق میمون و مبارکی رقم خورد و پس از ۵ سال کار تخصصی با محاسبات بسیار پیچیده و انجام بازدید‌های مختلف، موفق شدیم که مجوز تولید و صادرات بخش سیکلوترون بیمارستان رضوی را از سازمان انرژی اتمی اخذ کنیم و با اخد ان، امکان تولید رادیودارو‌های بیشتر و نیز صادرات آن‌ها فراهم شده است.


مدیرعامل بیمارستان رضوی با بیان اینکه رادیودارو‌هایی در واحد سیکلوترون بیمارستان رضوی در دست تولید داریم که در کشور ما بی‌نظیر است، گفت: هم‌چنین در تلاشیم تا بر لبه علم و مبتنی بر آخرین دستاورد‌های روز دنیا حرکت کنیم و با افتخار اعلام می‌کنیم که طی ماه‌های آتی از رادیودارو‌های بسیار خاص و پیشرفته رونمایی خواهیم کرد که برای نخستین بار در کشور تولید خواهند شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->