تصادف سه خودرو در قوچان خراسان رضوی با ۶ مصدوم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ مفقودی در انفجار بندر شهید رجایی عوارض و نشانه‌های زایمان زودرس این را برای شما مشهدی‌ها می‌نویسم دستور رسیدگی فوری به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی تعداد مجروحان انفجار بندر شهید رجایی به ۷۵۰ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت‌به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال
سرخط خبرها

دانشگاه علوم پزشکی: «اکتمرا» داروی کرونا نیست، نخرید

  • کد خبر: ۴۳۹۵۶
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
دانشگاه علوم پزشکی: «اکتمرا» داروی کرونا نیست، نخرید
متخصص پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی در واکنش به تأثیرات داروی «اکتمرا» گفت: این دارو جنبه عمومی درمان ندارد و به درد مردم نمی‌خورد و نیازی به تهیه و مصرف آن نیست.
گروه جامعه شهرآرانیوز | پس از انتشار خبری مبنی بر تأثیر داروی «اکتمرا» بر بهبودی کرونا، این پرسش به وجود آمد که خاصیت درمانی آن چیست و اگر در درمان کووید ۱۹ مؤثر است، پزشکان آن را تجویز می‌کنند یا خیر؟

دکتر حمیدرضا رحیمی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و متخصص پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی، درباره این دارو و اثربخشی آن به شهرآرانیوز گفت: اکتمرا یک منوکلونال آنتی‌بادی است که به‌اصطلاح دارویی برای درمان‌های هدفمند به حساب می‌آید و زمانی تجویز می‌شود که ساختار این دارو با شرایط بدنی بیمار همسان باشد و پزشک تشخیص دهد این دارو برای سیستم ایمنی نقطه آسیب‌دیده لازم است.

وی ادامه داد: اکتمرا آن زمان به کار می‌آید که بدن، اینترلوکین ۶ را در سطحی وسیع ترشح کند و این دارو برای مدیریت ترشحات ناشی از حملات سیستم ایمنی بدن به کار رود. به بیانی ساده‌تر، اکتمرا فقط هنگامی تأثیر دارد که پزشک تشخیص دهد ترشحات کشنده بر سیستم ایمنی بدن اثر گذاشته و این دارو لازم است؛ بنابراین این دارو قطعا مستلزم تجویز و نظارت پزشک است و برای شرایط حاد استفاده می‌شود.

رحیمی در واکنش به اینکه اکتمرا برای کرونا مؤثر است یا نه گفت: کرونا به شیوه‌های گوناگون بر انسان اثر می‌گذارد که حادترین لحظه این بیماری زمانی است که بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه باشد و عوارض ناشی از کرونا او را زمین‌گیر کرده باشد، زیرا کووید ۱۹، طوفانی سایتوکاینی در بدن فرد ایجاد می‌کند و عوارض آن به‌حدی کشنده است که چنین دارویی می‌تواند مفید باشد.

متخصص پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی تأکید کرد: اکتمرا برای بیماری‌های خودایمنی کاربرد دارد و تجویز و استفاده آن قطعا بنا به دستور و حضور پزشک خواهد بود؛ بنابراین تهیه عمومی این دارو را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم و از مردم می‌خواهیم به‌جای تهیه دارو‌های تخصصی، در صورت داشتن علائم بیماری یا حتی برای پیشگیری، به استفاده از ماسک مبادرت کنند، زیرا تأثیر استفاده از ماسک مرغوب نسبت به این دارو بسیار بیشتر است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->