رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دانشگاه علوم پزشکی: «اکتمرا» داروی کرونا نیست، نخرید

  • کد خبر: ۴۳۹۵۶
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
دانشگاه علوم پزشکی: «اکتمرا» داروی کرونا نیست، نخرید
متخصص پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی در واکنش به تأثیرات داروی «اکتمرا» گفت: این دارو جنبه عمومی درمان ندارد و به درد مردم نمی‌خورد و نیازی به تهیه و مصرف آن نیست.
گروه جامعه شهرآرانیوز | پس از انتشار خبری مبنی بر تأثیر داروی «اکتمرا» بر بهبودی کرونا، این پرسش به وجود آمد که خاصیت درمانی آن چیست و اگر در درمان کووید ۱۹ مؤثر است، پزشکان آن را تجویز می‌کنند یا خیر؟

دکتر حمیدرضا رحیمی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و متخصص پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی، درباره این دارو و اثربخشی آن به شهرآرانیوز گفت: اکتمرا یک منوکلونال آنتی‌بادی است که به‌اصطلاح دارویی برای درمان‌های هدفمند به حساب می‌آید و زمانی تجویز می‌شود که ساختار این دارو با شرایط بدنی بیمار همسان باشد و پزشک تشخیص دهد این دارو برای سیستم ایمنی نقطه آسیب‌دیده لازم است.

وی ادامه داد: اکتمرا آن زمان به کار می‌آید که بدن، اینترلوکین ۶ را در سطحی وسیع ترشح کند و این دارو برای مدیریت ترشحات ناشی از حملات سیستم ایمنی بدن به کار رود. به بیانی ساده‌تر، اکتمرا فقط هنگامی تأثیر دارد که پزشک تشخیص دهد ترشحات کشنده بر سیستم ایمنی بدن اثر گذاشته و این دارو لازم است؛ بنابراین این دارو قطعا مستلزم تجویز و نظارت پزشک است و برای شرایط حاد استفاده می‌شود.

رحیمی در واکنش به اینکه اکتمرا برای کرونا مؤثر است یا نه گفت: کرونا به شیوه‌های گوناگون بر انسان اثر می‌گذارد که حادترین لحظه این بیماری زمانی است که بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه باشد و عوارض ناشی از کرونا او را زمین‌گیر کرده باشد، زیرا کووید ۱۹، طوفانی سایتوکاینی در بدن فرد ایجاد می‌کند و عوارض آن به‌حدی کشنده است که چنین دارویی می‌تواند مفید باشد.

متخصص پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی تأکید کرد: اکتمرا برای بیماری‌های خودایمنی کاربرد دارد و تجویز و استفاده آن قطعا بنا به دستور و حضور پزشک خواهد بود؛ بنابراین تهیه عمومی این دارو را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم و از مردم می‌خواهیم به‌جای تهیه دارو‌های تخصصی، در صورت داشتن علائم بیماری یا حتی برای پیشگیری، به استفاده از ماسک مبادرت کنند، زیرا تأثیر استفاده از ماسک مرغوب نسبت به این دارو بسیار بیشتر است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->