آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون
سرخط خبرها

دکتر مینو محرز: امکان تشخیص جداگانه کرونا و آنفلوانزا به‌زودی فراهم خواهد شد

  • کد خبر: ۴۴۲۷۳
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
دکتر مینو محرز: امکان تشخیص جداگانه کرونا و آنفلوانزا به‌زودی فراهم خواهد شد
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا از امکان تشخیص و تست‌های جداگانه ویروس‌های کرونا و آنفلوانزا برای جلوگیری از تداخل در درمان آن‌ها خبر داد.
گروه جامعه شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا از امکان تشخیص و تست‌های جداگانه ویروس‌های کرونا و آنفلوانزا برای جلوگیری از تداخل در درمان آن‌ها خبر داد.

دکتر مینو محرز ادامه داد: متأسفانه در روز‌های گذشته مراجعه بیماران کرونایی به مراکز درمانی، از اردیبهشت و خردادماه هم بیشتر شده و ما را نگران کرده است.

وی درباره چرایی افزایش ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا گفت: بیشتر آمار مرگ‌ومیر به‌علت سن بیمار یا داشتن بیماری زمینه‌ای بوده است. اما چون کرونا در بدن هر فرد رفتار متفاوتی دارد، سعی کرده‌ایم تا با بررسی علت مرگ افراد و جمع‌بندی آن، زمینه‌های ابتلا را مشخص کنیم و از این راه بتوانیم اقدامات درمانی و پیشگیرانه خود را افزایش دهیم.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره دارو‌هایی مانند اکتمرا نیز تصریح کرد: این دارو به هیچ عنوان خوب نیست و عوارض دارد و از چرخه تجویز هم خارج شده است. به‌تازگی نیز NIH ایالات متحده آن را از دستور درمان خود خارج کرده است.

دکتر محرز درباره شباهت‌های علائم ویروس‌های کووید ۱۹ و آنفلوانزا و تصمیمات کمیته علمی برای روز‌های آینده گفت: در جلسه‌ای که با رئیس انستیتو پاستور داشتیم، مقرر شد به‌زودی امکانات تست و تشخیص این ۲ ویروس از هم تهیه شود تا بیماران مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا تصور نکنند کرونا گرفته‌اند. این اقدام به کارکنان درمان نیز اجازه خواهد داد تا بیمار را راهنمایی کنند و از استرس او بکاهند.

وی ضمن توصیه به رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی تأکید کرد: شستن مداوم دست‌ها و ضدعفونی‌کردن آن و همچنین ادامه استفاده از ماسک، قطعا باعث کاهش ابتلا به ویروس‌های فصلی خواهد شد و کسانی که این کار‌ها را انجام دهند، از بیماری مصون هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->