تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

داستان قرنطینه سه‌هفته‌ای فضانوردان آپولو ۱۱

  • کد خبر: ۴۴۳۴۸
  • ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۳
داستان قرنطینه سه‌هفته‌ای فضانوردان آپولو ۱۱
ناسا هنگام برنامه‌ریزی برای فرستادن آپولو ۱۱ به ماه، درباره همه جزئیات و خطرات ممکن فکر کرده بود. یکی از آن‌ها، سناریویی غم‌انگیز بود؛ چه اتفاقی می‌افتد اگر فضانوردانی که به زمین بازمی‌گردند، چیزی خطرناک و ناشناخته، مثلا میکروب‌های ماه، را با خود به زمین بیاورند؟
عاطفه همایونی  | شهرآرانیوز -  قبل از شروع آپولو ۱۱، ناسا نمی‌توانست تصور کند که اگر ذرات گردوغبار یا میکروارگانیسم‌هایی (شامل باکتری‌ها، ویروس‌ها، آغازیان و برخی قارچ‌ها) از ماه به زمین آورده شوند، چه اتفاقی برای حیات روی زمین خواهد افتاد. اگر به‌طور اتفاقی یک بیماری قمری روی زمین پخش می‌شد، در وهله اول تمام اعتباری که ناسا با برنامه فرود به ماه به‌دست آورده بود، از بین می‌رفت؛ بنابراین ناسا تصمیم گرفت با انجام اقداماتی اطمینان حاصل کند که سنگ‌های ماه از آلودگی‌های زمینی در امان می‌مانند و از طرفی ۳ هفته قرنطینه برای فضانوردان آپولو ۱۱ در نظر گرفت تا آلودگی‌های احتمالی از ماه به زمین وارد نشود.
 
 
فضانوردان آپولو ۱۱، نیل آرمسترانگ، باز آلدرین و مایکل کالینز، پس از ورود به هیوستون در ۲۷ ژوئیه ۱۹۶۹، به قرنطینه‌ای سیار فرستاده شدند. به همین ترتیب فضاپیمای آن‌ها، ماژول فرماندهی کلمبیا و همچنین حدود ۲۲ کیلوگرم نمونه از سطح ماه که فضانوردان با خود آورده بودند، به مدت ۲۱ روز در قرنطینه نگهداری شدند. این فضانوردان در طول قرنطینه خود، مصاحبه‌های متعددی را در یک اتاق کنفرانس شیشه‌ای برگزار کردند، گزارش‌های آزمایشی خود را نوشتند و ۳۹ سالگی آرمسترانگ را با یک مهمانی غافل‌گیرانه جشن گرفتند. مرکز قرنطینه سیار این فضانوردان، درواقع یک یدک عظیم در یک ناو هواپیمابر بود. این مرکز بسیار بزرگ، سالن و کتابخانه مخصوص خود را داشت و می‌توانست تا ۱۰۰ نفر را در خود جای دهد. در مقایسه با ماژول فرود فضاپیما، مرکز قرنطینه سیار یک کاخ بود. فضانوردان با حمایت تیمی بیست‌نفره در این مرکز قرنطینه شدند. در طول دوران قرنطینه فضانوردان، رئیس جمهور وقت آمریکا، نیکسون، با آن‌ها ملاقات کرد. سرانجام پس از ۳ هفته، هنگامی که هیچ نشانی از بیماری در آن‌ها یافت نشد، کالینز، آلدرین و آرمسترانگ از قرنطینه آزاد شدند.
 


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
پس از ورود فضانوردان به پایگاه نیروی هوایی الینگتون در نزدیکی هیوستون در تگزاس، اوایل روز ۲۷ ژوئیه ۱۹۶۹، همسران این ۳ فضانورد در مرکز قرنطینه سیار از آن‌ها استقبال کردند.



فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
فضانوردان آپولو ۱۱، از چپ به راست: نیل آرمسترانگ، مایکل کالینز و باز آلدرین. این فضانوردان از طریق پنجره مرکز قرنطینه سیار خود با رئیس‌جمهور ریچارد نیکسون گفتگو می‌کنند.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
مردی درحال فیلم‌برداری از مرکز قرنطینه سیار برای فضانوردان آپولو ۱۱، سال ۱۹۶۹.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
داخل تأسیسات قرنطینه سیار برای فضانوردان آپولو ۱۱.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
مردی در حال بالارفتن از ماژول فرود آپولو، داخل مرکز قرنطینه سیار.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
نمای کلی اطراف مرکز قرنطینه فضانوردان آپولو ۱۱.


فضانوردان آپولو ۱۱ در قرنطینه
 
آلدرین، کالینز و آرمسترانگ پشت پنجره اتاق قرنطینه.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->