خاویر باردم: شریک جرم اسرائیل در نسل‌کشی نباشید انتشار فراخوان جشنواره «سینما حقیقت» مروری بر سریال‌های دردست‌ساخت تلویزیون انتشار نخستین رمان «وودی آلن» سایه‌های سکوت و تاریکی | گزارشی از اجرای نمایش «خودها» در سالن بهار مشهد فیلم‌های جشنواره فجر که در صف اکران مانده‌اند ارسال پرونده تتلو به اجرای احکام دادسرا به منظور اجرای حکم، صحت ندارد رقابت «تنبیه» در ۲ جشنواره معتبر جهانی خوانندگی «عمو پورنگ» با زبان هندی + ویدئو «تا ابد، ایران»، ویژه‌برنامه‌ای برای شهدای فرهنگ، هنر و رسانه در دفاع دوازده‌روزه آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) کتاب «۵۳ قصه سه سوته» منتشر شد ستیز انسان با هوا‌های نفسانی | درباره اجرای نمایش «ذهن سوخته» در پردیس تئاتر مستقل مشهد مروری بر تازه‌های نشر در آخرین روز‌های تیر ۱۴۰۴ | برگی تازه از زندگی امام موسی صدر فراخوان جشنواره «۲۵» منتشر شد تجلیل از گلی ترقی در هفتمین دوره جایزه ادبی «ارغوان» بازگشت نیوشا ضیغمی به سینما با فیلم «شب سرد» کوین اسپیسی با سریال «خانه پوشالی» روی آنتن + زمان پخش
سرخط خبرها

رونمایی از سردیس شهید ابراهیم فخرایی

  • کد خبر: ۴۴۳۷۳
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۰
رونمایی از سردیس شهید ابراهیم فخرایی
روز گذشته از سردیس شهید سرهنگ ابراهیم فخرایی با حضور مسئولان شهری، خانواده شهید و تعدادی از شهروندان مشهدی رونمایی شد.
به گزارش شهرآرانیوز - این سردیس را فردین اسفندیاری در نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی مشهد که آذر سال گذشته به‌همت شهرداری مشهد برگزار شد، ساخت و اکنون حدفاصل میدان دانشجو و خیابان صدف در ابتدای خیابان شهید فخرایی، جانمایی شده است.


شهید فخرایی نمونه بارز ایستادگی

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در آیین رونمایی از این سردیس گفت: جنگ تحمیلی به همگان آموخت که اگر دشمن بخواهد به امنیت و مرز‌های کشور طمع داشته باشد، تا پای جان برای دفاع ناموس و خاک و استقلال و شرفمان خواهیم ایستاد که نمونه بارز این ایستادگی را شهید فخرایی به‌منصه بروز و ظهور رسانده است. به‌گفته حمیدرضا موحدی‌زاده، این افراد جان شیرین خود را برای حفظ تمامیت ارضی کشور و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی در طبق اخلاص گذاشتند و فدا کردند؛ بدون شک، جوانان با مشاهده این سردیس به‌یاد ایثارگری‌های زمان جنگ خواهند افتاد.
او با تأکید بر لزوم صیانت از دستاورد‌های شهدا، گفت: ما باید موانع رشد و توسعه کشور و شهر مشهد را از سر راه برداریم و همه در کنار هم در مسیر عزتمندانه‌ای که شهدا به‌روی ما گشوده‌اند، گام برداریم.


برادرم جوانمرد بود

سرهنگ سیدناصر فخرایی، برادر شهید نیز که خود سابقه حضور در جبهه‌های نبرد با رژیم بعثی را دارد، در گفتگو با شهرآرا، به‌بیان خاطره‌ای از بردار شهیدش پرداخت: سال ۱۳۵۴، ابراهیم ساکن اصفهان بود، یک روز وقتی به خانه بازمی‌گردد، پاکبانی را می‎بیند که مقابل منزلشان را جارو می‌کند، برادرم که کشتی‌گیر هم بود، جارو را از رفتگر می‌گیرید و تمام کوچه را جارو می‌کند. سپس آن پاکبان را به منزلش دعوت می‌کند و با هم غذا می‎خورند. ابراهیم روحیه جوانمردی و از خودگذشتگی داشت و همین روحیه باعث شد او از همان سال‌های نخست شروع جنگ تحمیلی راهی جبهه‌های نبرد شود.
 
به گفته فخرایی، شهید ابراهیم فخرایی در ۱۵ اسفند ۱۳۶۵ و در عملیات کربلای ۵ به‌شهادت رسیده است. لازم به‌ذکر است که سردیس شهید محمود صارمی، ساخته زهرا موسوی‌اصل، مجسمه‌ساز مشهدی نیز امروز در بولوار کوثر شمالی، میدان کوثر نصب می‌شود. همچنین سردیس شهید پرویز حبرانی، ساخته محمدحسین خیرآبادی، هنرمند سبزواری، روز ۵ مهر هم‌زمان با سالروز طرح مشترک سپاه و ارتش برای شکست حصرآبادان در خیابان شهید بهشتی، میدان شهید حبرانی رونمایی و نصب خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->