روایت تصویری تاریخ قاجار در نشریه تخصصی «عکاس‌باشی» «دراماتورژ» اثر نویسنده مشهدی، برترین نمایش‌نامه جشنواره تئاتر سمنان شد درگذشت «اندی پیلی» آهنگساز باب اسفنجی فیلم مستند آمستردام (ایدفا) برگزیدگانش را معرفی کرد «آهنگ سرگذشت» دوباره منتشر شد | کتابی درباره «فهیمه اکبر» بانوی خدمتگزار فرهنگ رقابت ۲۸۵ فیلم در اسکار ۲۰۲۵ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد
سرخط خبرها

رونمایی از سردیس شهید ابراهیم فخرایی

  • کد خبر: ۴۴۳۷۳
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۰
رونمایی از سردیس شهید ابراهیم فخرایی
روز گذشته از سردیس شهید سرهنگ ابراهیم فخرایی با حضور مسئولان شهری، خانواده شهید و تعدادی از شهروندان مشهدی رونمایی شد.
به گزارش شهرآرانیوز - این سردیس را فردین اسفندیاری در نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی مشهد که آذر سال گذشته به‌همت شهرداری مشهد برگزار شد، ساخت و اکنون حدفاصل میدان دانشجو و خیابان صدف در ابتدای خیابان شهید فخرایی، جانمایی شده است.


شهید فخرایی نمونه بارز ایستادگی

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در آیین رونمایی از این سردیس گفت: جنگ تحمیلی به همگان آموخت که اگر دشمن بخواهد به امنیت و مرز‌های کشور طمع داشته باشد، تا پای جان برای دفاع ناموس و خاک و استقلال و شرفمان خواهیم ایستاد که نمونه بارز این ایستادگی را شهید فخرایی به‌منصه بروز و ظهور رسانده است. به‌گفته حمیدرضا موحدی‌زاده، این افراد جان شیرین خود را برای حفظ تمامیت ارضی کشور و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی در طبق اخلاص گذاشتند و فدا کردند؛ بدون شک، جوانان با مشاهده این سردیس به‌یاد ایثارگری‌های زمان جنگ خواهند افتاد.
او با تأکید بر لزوم صیانت از دستاورد‌های شهدا، گفت: ما باید موانع رشد و توسعه کشور و شهر مشهد را از سر راه برداریم و همه در کنار هم در مسیر عزتمندانه‌ای که شهدا به‌روی ما گشوده‌اند، گام برداریم.


برادرم جوانمرد بود

سرهنگ سیدناصر فخرایی، برادر شهید نیز که خود سابقه حضور در جبهه‌های نبرد با رژیم بعثی را دارد، در گفتگو با شهرآرا، به‌بیان خاطره‌ای از بردار شهیدش پرداخت: سال ۱۳۵۴، ابراهیم ساکن اصفهان بود، یک روز وقتی به خانه بازمی‌گردد، پاکبانی را می‎بیند که مقابل منزلشان را جارو می‌کند، برادرم که کشتی‌گیر هم بود، جارو را از رفتگر می‌گیرید و تمام کوچه را جارو می‌کند. سپس آن پاکبان را به منزلش دعوت می‌کند و با هم غذا می‎خورند. ابراهیم روحیه جوانمردی و از خودگذشتگی داشت و همین روحیه باعث شد او از همان سال‌های نخست شروع جنگ تحمیلی راهی جبهه‌های نبرد شود.
 
به گفته فخرایی، شهید ابراهیم فخرایی در ۱۵ اسفند ۱۳۶۵ و در عملیات کربلای ۵ به‌شهادت رسیده است. لازم به‌ذکر است که سردیس شهید محمود صارمی، ساخته زهرا موسوی‌اصل، مجسمه‌ساز مشهدی نیز امروز در بولوار کوثر شمالی، میدان کوثر نصب می‌شود. همچنین سردیس شهید پرویز حبرانی، ساخته محمدحسین خیرآبادی، هنرمند سبزواری، روز ۵ مهر هم‌زمان با سالروز طرح مشترک سپاه و ارتش برای شکست حصرآبادان در خیابان شهید بهشتی، میدان شهید حبرانی رونمایی و نصب خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->