امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری مشترک کنفرانس مدیریت شهری در مشهدمقدس سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس تأکید کرد: افزایش بهره‌وری، اولویت فعلی مدیریت شهری کشف ۸ کیلوگرم ماده مخدر شیشه از یک انبار ضایعات در حومه مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ردّ و نشانی از کارگاه‌های کرباس‌بافی در «پاچنار» | درباره روستایی در مجاورت وکیل‌آباد مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: سال ۱۴۰۴ درگیر پروژه‌های ۱۴۰۳ هستیم تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام‌خمینی(ره)، (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) حق عادلانه مشهد از مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی در مسیر احقاق هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) اعزام سه تیم ارزیاب هلال احمر برای بررسی خسارت‌های زلزله بردسکن (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: تفکر بسیجی، پیشرو و گره‌گشای مشکلات است گلوله‌باران ۳۲ دقیقه‌ای مشهد با تگرگ‌های «تخم‌مرغی» در سال ۱۳۳۳ کمبود انبار، از چالش‌های زیرساختی در حوزه اموال تملیکی خراسان رضوی است طلب ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دستگاه‌های دولتی در «مهد توس» خبری از فروشگاه‌های شیکان‌پیکان نیست | بازاری که بوی گوسفند می‌دهد پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه بازگشایی و احداث بولوار رضویه در مشهد با پیگیری شهرآرا بلیت متروی مشهد در نرم افزار «شهر من» ۲ هزار تومان شد بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: اراده مدیریت شهری، بزرگداشت شهدا در هر محفل و محله و معبر است مدیرعامل ایران‌خودرو: قیمت‌ها افزایش پیدا نکند، به سرنوشت شرکت ارج دچار می‌شویم
سرخط خبرها

هشدار دادسرای مشهد نسبت به انجام اقدامات وهن آمیز در عزاداری‌ها

  • کد خبر: ۴۴۴۰
  • ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۸
هشدار دادسرای مشهد نسبت به انجام اقدامات وهن آمیز در عزاداری‌ها
دادسرای عمومی و انقلاب مشهد با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: هیات‌های مذهبی و دسته های عزاداری از انجام رفتارهایی همچون قمه زنی، استفاده از زنجیرهای تیغ دار، نصب شمایل منتسب به ائمه اطهار(ع) و استفاده از آلات موسیقی و ریتم‌های نامناسب که زمینه ساز ارائه چهره ای خشن و وهن آمیز برای مذهب تشیع می‌شود بر اساس فتاوای مراجع عظام تقلید به ویژه مقام معظم رهبری به جد اجتناب کنند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ایرنا، در این اطلاعیه که دادسرای عمومی و انقلاب مشهد روز دوشنبه آن را منتشر کرد آمده است: انتظار می رود هیات‌های مذهبی و دسته جات عزاداری به عنوان یکی از اصیل ترین رسانه های مکتب تشیع با حضور در مساجد و تکایا، مرثیه خوانی، نوحه خوانی، شبیه خوانی، سینه زنی و برداشتن پرچم سرخ حسینی با بهره گیری از معارف اسلامی توسط مبلغان و مداحان و نوحه خوانان حضرت ابا عبدالله (ع) نسبت به برپایی عزاداری مطلوب با اهتمام به پیام‌های عاشورا چون امر به معروف و نهی ازمنکر، دفاع از ولایت و امامت، آزادی و آزادگی، اهتمام جدی به برپایی نماز اول وقت و عفاف و حجاب اقدام کنند.

"نیروی انتظامی نیز با استفاده از همکاری مسئولان هیات‌های مذهبی ضمن ایجاد امنیت و فراهم کردن فضای امن برای عزاداران حسینی در صورت مشاهده شیوه های غیر متعارف و اقداماتی از قبیل قمه زنی، زنجیر زنی با زنجیرهای تیغ دار، ایجادآلودگی صوتی، نفوذ گروههای انحرافی در هیات‌های مذهبی که موجب وهن مذهب شیعه و مخالف فلسفه قیام امام حسین(ع) است باید با عاملان، برخورد لازم و قانونی نموده و متخلفان را به دستگاه قضائی معرفی کند."

در ادامه این اطلاعیه آمده است: حضور میلیونها زائر و عزادار در قالب دسته جات و هیاتهای مذهبی در مشهد الرضا(ع) می طلبد که دستگاههای اجرایی و سازمانهای مسئول اقدامات و تمهیدات لازم را به منظور تسهیل فعالیت این هیاتها در دستور کار خویش قرار دهند.

این اطلاعیه می افزاید: مطالبه جدی مردم از دستگاههای خدمات رسان از جمله شهرداری ایجاد فضای آیینی متناسب با جایگاه و شان این شهر مقدس و همکاری و هم افزایی با هیاتهای مذهبی، دسته جات و ایستگاههای صلواتی به منظور برگزاری پرشور مراسم مذهبی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->