۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

هیچ پروازی به عراق انجام نمی‌شود

  • کد خبر: ۴۴۵۳۲
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
هیچ پروازی به عراق انجام نمی‌شود
طبق اعلام مسئولان عراق هیچ مجوزی برای ورود مسافران خارجی در این کشور صادر نمی شود و به دلیل شیوع ویروس کرونا این کشور برای ایام اربعین پذیرای هیچ زائر خارجی نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی، با بیان اینکه پروازهای ترکیه از هفته گذشته آغاز شده است، گفت: خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته پروازهای ترکیه آغاز شده است و توانستیم با نرخ‌های مناسب  پرواز این مسیر را برای مسافران هماهنگ کنیم.

او همچنین در خصوص پرواز به مقصد کشور عراق با تاکید بر انجام نشدن پروازها حتی در ایام اربعین ، گفت: طبق اعلام مسئولان عراق هیچ مجوزی برای ورود مسافران خارجی در این کشور صادر نمی شود و به دلیل شیوع ویروس کرونا این کشور برای ایام اربعین پذیرای هیچ زائر خارجی نخواهد بود.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی توضیح داد: در ایران هم تنها یک شرکت هواپیمایی داخلی پرواز به عراق و شهرهایی از جمله اربیل، بصره، نجف و بغداد دارد که در این پروازها هم تنها اتباع عراقی و دیپلمات‌ها جابه جا می‌شوند.

اسعدی سامانی با بیان اینکه  پروازهای خارجی به تدریج از سوی شرکت های هواپیمایی داخلی آغاز می شوند گفت: تا چند روز دیگر پرواز به مقصد کشور آلمان انجام می شود و پرواز در برخی از مسیرهای خارجی دیگر هم به زودی از سر گرفته می شود.

در همین زمینه شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که با پیگیری سازمان هواپیمایی کشوری، مجوز برقراری مجدد پروازهای "هما" از سوی سازمان هواپیمایی کشوری و وزارت بهداشت کشور آلمان صادر شده است و براساس برنامه اولین پرواز بعد از ۵ ماه وقفه، در روز ۱۲ مهر انجام می‌شود.

طبق برنامه ریزی صورت گرفته، پرواز "هما" به مقصد فرانکفورت در روزهای شنبه و چهارشنبه هر هفته انجام می‌شود. این پرواز، با شماره ۷۲۱ در ساعت ۶ و ۲۰ دقیقه بامداد، فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) را ترک و در ساعت ۱۰ و ۲۰ دقیقه (به وقت محلی) در فرودگاه فرانکفورت به زمین می‌نشیند.

بازگشت این پرواز در همان روز، با پرواز شماره ۷۲۰ در ساعت ۱۲ به وقت محلی انجام و در ساعت ۱۸ و ۵۰ دقیقه وارد فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->