وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هیچ پروازی به عراق انجام نمی‌شود

  • کد خبر: ۴۴۵۳۲
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
هیچ پروازی به عراق انجام نمی‌شود
طبق اعلام مسئولان عراق هیچ مجوزی برای ورود مسافران خارجی در این کشور صادر نمی شود و به دلیل شیوع ویروس کرونا این کشور برای ایام اربعین پذیرای هیچ زائر خارجی نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی، با بیان اینکه پروازهای ترکیه از هفته گذشته آغاز شده است، گفت: خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته پروازهای ترکیه آغاز شده است و توانستیم با نرخ‌های مناسب  پرواز این مسیر را برای مسافران هماهنگ کنیم.

او همچنین در خصوص پرواز به مقصد کشور عراق با تاکید بر انجام نشدن پروازها حتی در ایام اربعین ، گفت: طبق اعلام مسئولان عراق هیچ مجوزی برای ورود مسافران خارجی در این کشور صادر نمی شود و به دلیل شیوع ویروس کرونا این کشور برای ایام اربعین پذیرای هیچ زائر خارجی نخواهد بود.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی توضیح داد: در ایران هم تنها یک شرکت هواپیمایی داخلی پرواز به عراق و شهرهایی از جمله اربیل، بصره، نجف و بغداد دارد که در این پروازها هم تنها اتباع عراقی و دیپلمات‌ها جابه جا می‌شوند.

اسعدی سامانی با بیان اینکه  پروازهای خارجی به تدریج از سوی شرکت های هواپیمایی داخلی آغاز می شوند گفت: تا چند روز دیگر پرواز به مقصد کشور آلمان انجام می شود و پرواز در برخی از مسیرهای خارجی دیگر هم به زودی از سر گرفته می شود.

در همین زمینه شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که با پیگیری سازمان هواپیمایی کشوری، مجوز برقراری مجدد پروازهای "هما" از سوی سازمان هواپیمایی کشوری و وزارت بهداشت کشور آلمان صادر شده است و براساس برنامه اولین پرواز بعد از ۵ ماه وقفه، در روز ۱۲ مهر انجام می‌شود.

طبق برنامه ریزی صورت گرفته، پرواز "هما" به مقصد فرانکفورت در روزهای شنبه و چهارشنبه هر هفته انجام می‌شود. این پرواز، با شماره ۷۲۱ در ساعت ۶ و ۲۰ دقیقه بامداد، فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) را ترک و در ساعت ۱۰ و ۲۰ دقیقه (به وقت محلی) در فرودگاه فرانکفورت به زمین می‌نشیند.

بازگشت این پرواز در همان روز، با پرواز شماره ۷۲۰ در ساعت ۱۲ به وقت محلی انجام و در ساعت ۱۸ و ۵۰ دقیقه وارد فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->