دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد
سرخط خبرها

توضیح درباره تحویل ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا به مجلس یازدهم

  • کد خبر: ۴۴۵۶۳
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
توضیح درباره تحویل ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا به مجلس یازدهم
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره ماجرای تحویل ۱۵۰۰ دوز واکسن آنفلوآنزا به داروخانه وابسته به مرکز بهداشت مجلس و سپس بازگرداندن آن به وزرات بهداشت پرداخت.
به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی شهریاری در توضیح موضوع تحویل ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا به داروخانه مجلس و بازگرداندن آن به وزارت بهداشت گفت: قرار بود ۱۴ تا ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا به کشور وارد شود، اما دولت به موقع ارز تخصیص نداد و واردات آن به تاخیر افتاد. اگر دولت اوایل مردادماه برای تامین واکسن آنفلوآنزا ارز تخصیص می‌داد تا اوایل شهریورماه وارد می‌شد، بعد از آن هم یک‌سری مشکلاتی در واردات واکسن پیش آمد، آن هم از طریق کشوری که قرار بود واکسن را به ما بدهد.

وی ادامه داد: در نهایت مقداری واکسن وارد کشور شد و اداره کل سلامت مجلس شورای اسلامی به روال سال‌های گذشته ۱۵۰۰ دوز تحویل گرفت. این میزان واکسن تنها مختص نمایندگان نیست، مجلس چند هزار کارمند اعم از کادر داخل مجلس، کارشناسان مرکز پژوهش‌ها و حتی بازنشستگانی با بالای ۶۵ سال و نمایندگان ادوار دارد. دریافت واکسن توسط اداره کل سلامت مجلس طبق روال گذشته بود، اما چون هنوز امسال تمام واکسن مورد نیاز وارد کشور نشده نباید ابتدا به مجلس داده می‌شد، البته که هنوز واکسن بین هیچ کسی توزیع نشده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با انتشار خبر تحویل ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا به مرکز بهداشت مجلس فضاسازی علیه نمایندگان شروع شد، یک روز بحث تحویل ماشین دناپلاس و روز دیگر موضوع ۲۰۰ میلیون پول برای اجاره مسکن مطرح و امروز واکسن آنفلوآنزا را مطرح می‌کنند؛ بنده پنج دوره نماینده هستم و در این مدت ماشین و تلفن و پول برای اجاره‌خانه نگرفتم، چون همه این‌ها را داشته‌ام، اما مردم بپذیرند که تعداد زیادی از نمایندگان از شهر‌های کوچک به تهران می‌آیند و پیش از نمایندگی، معلم و کارمند دولت بودند و آن‌ها با این شرایط نمی‌توانند در تهران زندگی کنند. مجلس باید برای آن‌ها خانه تهیه کند. یک بخشدار ۲۴ ساعته ماشین با راننده در اختیار دارد، اما مجلس این امکانات را در اختیار نماینده قرار نمی‌دهد و این شامل اجاره دفاتر آن‌ها هم است.

وی توضیح داد: برخی از نمایندگان ۴ یا ۵ حوزه انتخابیه داشته که در هر حوزه به یک دفتر نیاز دارند که باید مجلس دفاتر را برای آن‌ها اجاره کند نه اینکه این کار را به دوش نماینده بیندازد. نماینده در تهران هم باید پاسخگوی موکلان خود باشد که روزانه مراجعه می‌کنند و حتی به خانه‌های نماینده در تهران می‌روند، در این بین برخی بیمار هستند و در خانه نماینده می‌مانند، به همین خاطر برخی از نمایندگان مجبور شده‌اند یک یا دو طبقه دیگر خانه اجاره کنند. در این شرایط مجلس دخالت نمی‌کند و هر روز جوسازی در کشور علیه نمایندگان صورت می‌گیرد، نباید این وظایف را برگردن نماینده بیندازد. سوء مدیریت از مجالس قبل بوده، روال غلطی که باید اصلاح شود.

پس از انتشار خبری مبنی بر تحویل ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا به مجلس شورای اسلامی، مدیر کل سلامت مجلس، پنجشنبه شب اعلام کرد که با توجه به شرایط ویژه امسال در تامین واکسن آنفلوآنزا، ۱۵۰۰ واکسنی که طبق روال سال‌های گذشته به داروخانه بهارستان تخصیص داده شده بود، به وزارت بهداشت بازگردانده شد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->