چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید PCQuest

  • کد خبر: ۴۴۹۹۸
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۵
نگاهی به شماره جدید PCQuest
شماره جدید PCQuest نشریه مشهور هندی‌ها در دنیای فناوری اطلاعات بالاخره در فضای مجازی منتشر شد تا از دریچه اهالی شبه قاره نگاهی به دنیای فناوری‌های مدرن داشته باشیم. طرح روی جلد و تیتر آن به رایانش ابری، خلاقیت و همکاری اختصاص یافته است.
نجفی | شهرآرانیوز - کسب و کار‌های هندی نیز نظیر دیگر مناطق جهان برای اطمینان از استمرار فعالیت‌ها و تضمین بقای کسب و کار‌ها در شرایط نامطمئن این روز‌ها تمرکز زیادی بر فضا‌های ابری و نوآوری در این زمینه داشتند. افزایش مطالبه برای دورکاری تقاضای زیادی برای راهبرد‌های امنیتی، مشارکتی و ابزار‌های نوآورانه مبتنی بر رایانش ابری ایجاد کرده است. با تمدید قرنطینه‌ها و امکان بازگشت دوباره و گسترده آن‌ها علاوه بر سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی، کسب و کار‌های حوزه رسانه، خرده فروشی، آموزش و حتی درمان نیز تقاضای زیادی برای خدمات ابری ارائه داده اند. چالش دیگر کسب و کار‌های هندی همانند دیگر کشورها، دفاتر و منازل بزرگ و گران قیمتی هستند که اکنون با افزایش سی وشش درصدی استفاده از اینترنت در هند، کاربری قبلی خود را به تدریج از دست می‌دهند. کاربران هندی به طور متوسط ۲۳ درصد زمان بیشتری از روز خود را صرف فضای مجازی می‌کنند. از جمله حوزه‌های بسیار حائز اهمیت در شرایط شیوع کووید ۱۹ توسعه خدمات پرداخت در بستر‌های دیجیتالی است.
 
در هندوستان از زمان شیوع بیماری در مقایسه با سال گذشته، پرداخت‌های آنلاین ۲۰ درصد و در مقایسه نقطه به نقطه ماهانه، ۴۳ درصد افزایش داشته است. در این میان، اما آنچه برای فعالان دنیای مجازی و فناوری اطلاعات می‌تواند بسیار بااهمیت باشد، چشم انداز استفاده از این خدمات است. براساس نظرسنجی شرکت PayPal، حتی در شرایط پساکرونا، استفاده از خدمات پرداخت آنلاین توسط ۷۵ درصد از پاسخ گویان در هند، ۶۳ درصد از چینی‌ها و کمترین آن ۱۹ درصد از ایتالیایی دنبال خواهد شد که می‌تواند بازار سودآورد و جذابی پیش روی برنامه نویسان و فعالان حوزه امنیت وب قرار دهد.
 
 
برای دانلود شماره جدید این مجله روی لینک زیر کلیک کنید:
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->