جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

ستون‌به‌ستون تا ظهر روز دهم

  • کد خبر: ۴۵۱۱
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۹
ستون‌به‌ستون تا ظهر روز دهم
نگاهی به پویش «مشهد برای حسین(ع) » که این روزها در شهر به نمایش درآمده است

«غرق عشقی‌ام که غرق است اندرین
عشق‌های اولین و آخرین»
به‌جز عشق چه‌چیز می‌تواند از پس بیش از 1300سال مردمانی را همه‌ساله این‌گونه واله و شیدا کند؟ «عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد». حسین(ع) عشق است، کربلا عشق است و عاشورا داستان عاشقی است. باور دارم که جز اینش اگر بدانیم، در حق حسین(ع) و یارانش و باور و اعتقاد آن‌ها، جفا کرده‌ایم. حسین‌بن‌علی(ع) در هیاهوی کربلا فریاد برآورد که «کیست مرا یاری کند؟» این ندا حالا و پس از قرن‌ها به ما رسیده است و ما چگونه باید او را یاری کنیم؟ چگونه می‌توانیم؟ اوست که در تمام این قرن‌ها، آنان که خواسته‌اند و باور کرده‌اند را یاری کرده است. اوست که به ما نظر می‌کند و به قول دکتر الهی قمشه‌ای: «خواستم بگویم السلام علیک یا اباعبدا...، دیدم که او دارد به ما سلام می‌کند. امام حسین(ع) می‌تواند به ما سلام کند؛ چرا که او سلامتی آورد برای ما... او به ما تسلی می‌دهد. او به ما می‌گوید غصه نخورید که عشق هست...» عاشق که باشیم، نفرت را که از درون خود بیرون کنیم، می‌توانیم دلخوش باشیم که پا در راه او نهاده‌ایم؛ به قدر همان وسعی که داریم.
شهرمان این روزها راوی عاشقی حسین(ع) و یارانش شده است. سر می‌چرخانیم و می‌خوانیم: «عشق، تنها بود!» و کمی آن‌سوتر نگاهمان درگیر نوشته‌ای دیگر می‌شود که: «این طرف، کم بود، اما عشق با ما بود».
حسین(ع) جز خدا چیزی در دل نداشت، جز عشق در سینه نداشت و از این رو است که پیروان حسین(ع) عشق را خوش‌تر دارند. پسر علی(ع) به جای نفرت، عشق را فریاد زد و عاشقانه در راه معشوق جان باخت و ما در راهش نیستیم، اگر چون او از عشق لبریز نباشیم. حسین‌بن‌علی(ع) همه چیز خود را فدا کرد تا به ما بگوید که عشق بالاترین داشته انسان است، که بگوید عشق ارزش هر چیزی را دارد؛ حتی فدا کردن جان و بی‌تردید این‌گونه است که نام او و مرام او و باور او از پس بیش از 1300سال همچنان زنده و جاوید است و مردمان هر سال که قصه عاشورا را بازخوانی می‌کنند، گویی روایتی نو می‌شنوند که این خاصیت عشق است؛ همیشگی بودن.
«باغِ گل، لب‌تشنه و تنهاست
عشق اما همچنان با ماست»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->