مشارکت شهرداری مشهد و آستان قدس رضوی برای ساخت مجتمع ویژه جذامیان در مشهد گل‌آرایی شهر مشهد با ۵۰۰ هزار بوته گل همزمان با آغاز دهه کرامت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ شهرداری مشهد باید تقویت و توسعه یابد رئیس کمیسیون بانوان شورای شهر بر ضرورت استفاده از نیرو‌های متخصص در مدیریت شهری نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر: باید با همدلی، روند اجرای پروژه‌ها را تسریع و تسهیل کنیم تأکید شهردار مشهد بر هم‌افزایی حوزه‌های مالی، اقتصادی و برنامه‌ریزی برای پیشبرد پروژه‌های شهری آغاز صیانت از ارتفاعات جنوبی شهر مشهد | احیای نقش اندیشمندان و دانشگاهیان در مدیریت شهری پیام شهردار مشهد مقدس به‌مناسبت روز جهانی کارگر در سال ۱۴۰۴ رمزگشایی از ۳۰ فقره سرقت در غرب مشهد (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای ۸۵۳ نسخه خطی و چاپ سنگی به کتابخانه رضوی در سال ۱۴۰۳ اتصال کمربند سبز جنوبی به فضا‌های سبز شهری در دستورکار شهرداری مشهد + فیلم مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی: بیشتر از یک‌سوم حوادث کار ما در طول سال، در حوزه مشاغل ساختمانی است مدیر پروژه ساماندهی کارگران ساختمانی شهرداری مشهد: در سال ۱۴۰۳، تعداد ۱۲۳ هزار و ۸۲۵ نفر کارگر از ایست‌کار‌های سطح شهر اعزام شدند هزینه سالانه ۱۰ میلیارد تومانی شهرداری مشهد برای ایست‌کارها + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: برای رسیدن به منابع پایدار و جلوگیری از ریخت و پاش‌ها وظیفه داریم رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد: مردم در اولویت تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها هستند عضو شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: لزوم بازنگری در توسعه ارتفاعات جنوبی مشهد ترافیک پرحجم در مشهد | خیابان‌های باهنر و وکیل‌آباد و بزرگراه کلانتری شلوغ شدند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش یک‌ساعته زمان سرویس‌دهی مترو مشهد در روز برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ستون‌به‌ستون تا ظهر روز دهم

  • کد خبر: ۴۵۱۱
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۹
ستون‌به‌ستون تا ظهر روز دهم
نگاهی به پویش «مشهد برای حسین(ع) » که این روزها در شهر به نمایش درآمده است

«غرق عشقی‌ام که غرق است اندرین
عشق‌های اولین و آخرین»
به‌جز عشق چه‌چیز می‌تواند از پس بیش از 1300سال مردمانی را همه‌ساله این‌گونه واله و شیدا کند؟ «عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد». حسین(ع) عشق است، کربلا عشق است و عاشورا داستان عاشقی است. باور دارم که جز اینش اگر بدانیم، در حق حسین(ع) و یارانش و باور و اعتقاد آن‌ها، جفا کرده‌ایم. حسین‌بن‌علی(ع) در هیاهوی کربلا فریاد برآورد که «کیست مرا یاری کند؟» این ندا حالا و پس از قرن‌ها به ما رسیده است و ما چگونه باید او را یاری کنیم؟ چگونه می‌توانیم؟ اوست که در تمام این قرن‌ها، آنان که خواسته‌اند و باور کرده‌اند را یاری کرده است. اوست که به ما نظر می‌کند و به قول دکتر الهی قمشه‌ای: «خواستم بگویم السلام علیک یا اباعبدا...، دیدم که او دارد به ما سلام می‌کند. امام حسین(ع) می‌تواند به ما سلام کند؛ چرا که او سلامتی آورد برای ما... او به ما تسلی می‌دهد. او به ما می‌گوید غصه نخورید که عشق هست...» عاشق که باشیم، نفرت را که از درون خود بیرون کنیم، می‌توانیم دلخوش باشیم که پا در راه او نهاده‌ایم؛ به قدر همان وسعی که داریم.
شهرمان این روزها راوی عاشقی حسین(ع) و یارانش شده است. سر می‌چرخانیم و می‌خوانیم: «عشق، تنها بود!» و کمی آن‌سوتر نگاهمان درگیر نوشته‌ای دیگر می‌شود که: «این طرف، کم بود، اما عشق با ما بود».
حسین(ع) جز خدا چیزی در دل نداشت، جز عشق در سینه نداشت و از این رو است که پیروان حسین(ع) عشق را خوش‌تر دارند. پسر علی(ع) به جای نفرت، عشق را فریاد زد و عاشقانه در راه معشوق جان باخت و ما در راهش نیستیم، اگر چون او از عشق لبریز نباشیم. حسین‌بن‌علی(ع) همه چیز خود را فدا کرد تا به ما بگوید که عشق بالاترین داشته انسان است، که بگوید عشق ارزش هر چیزی را دارد؛ حتی فدا کردن جان و بی‌تردید این‌گونه است که نام او و مرام او و باور او از پس بیش از 1300سال همچنان زنده و جاوید است و مردمان هر سال که قصه عاشورا را بازخوانی می‌کنند، گویی روایتی نو می‌شنوند که این خاصیت عشق است؛ همیشگی بودن.
«باغِ گل، لب‌تشنه و تنهاست
عشق اما همچنان با ماست»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->