دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد مراقب جاسوسی های موساد در قالب مشاوره پزشکی باشید نماینده صلیب سرخ جهانی در ایران: از تلاش‌ها و شجاعت نیرو‌های امدادی ایران قدردانی می‌کنم تأکید وزیر میراث فرهنگی بر تبدیل صنایع دستی گلستان به برند جهانی دستگیری سوداگر مرگ با ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت فرودگاه‌های کشور (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آمار نگران‌کننده از ترک تحصیل دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جدید مشهد منصوب شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) کشف ۳۵ کیلوگرم تریاک در تربت‌حیدریه (۱۹ تیر ۱۴۰۴) چرا نوجوانان جذب دوستانشان می‌شوند و از خانواده فاصله می‌گیرند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در برخی مناطق استان علائم شایع سنگ کلیه چیست؟ رقابت نزدیک به ۱۰ هزار دانش‌آموز خراسانی برای ورود به مدارس سمپاد پیش‌فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود
سرخط خبرها

۸ هزار طلاق و ۲۷ هزار ازدواج در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۵۱۱۸
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹
۸ هزار طلاق و ۲۷ هزار ازدواج در خراسان رضوی
مدیر کل ثبت اسناد خراسان رضوی آمار طلاق را در شش‌ماهه اول امسال ۸ هزار و ۶۱۸ مورد اعلام می‌کند که در مدت مشابه سال گذشته ۹ هزار و ۵۴ واقعه بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، نیمه اول سال ۹۹ که در سایه کرونا گذشت، چه برای کسانی که می‌خواستند به وصال برسند و چه کسانی که تصمیم بر جدایی داشتند، فرصت‌ها و تهدید‌های خاص خودش را داشت. اما با‌این‌حال زوج‌ها نه برای وصال و نه برای جدایی، تحت شرایط کرونا تصمیم‌هایشان را تغییر ندادند، به‌طوری‌که مدیر کل ثبت اسناد خراسان رضوی آمار طلاق را در شش‌ماهه اول امسال ۸ هزار و ۶۱۸ مورد اعلام می‌کند که در مدت مشابه سال گذشته ۹ هزار و ۵۴ واقعه بوده است و تفاوت کمتر از ۵ درصدی را با آمار سال ۹۸ نشان می‌دهد.

محمدحسن بهادر در گفتگو با خبرنگار ما همچنین آمار ازدواج را در ۶‌ماه اول امسال ۲۷ هزار و ۲۳۶ مورد اعلام می‌کند که در مدت مشابه سال گذشته ۲۶ هزار و ۸۰۸ مورد در استان به ثبت رسیده است. براساس این اعداد، آمار ازدواج در نیمه اول امسال نسبت‌به مدت مشابه آن در سال ۹۸، یک و نیم درصد افزایش داشته است.
 
این مقام مسئول با اشاره به آماری که در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق استان به ثبت رسیده، بیشترین طلاق ثبت‌شده در ۶ ماه اول امسال را با هزار و ۷۵۶ مورد مربوط به شهریور می‌داند و کمترین آن را با ۴۲۵ واقعه طلاق مربوط به فروردین سال جاری اعلام می‌کند. به گفته وی، در فروردین، تاثیر کرونا را، هم در کاهش آمار طلاق و هم ازدواج، به‌وضوح شاهد بودیم، اما در سایر ماه‌ها کرونا سبب کاهش آمار‌ها نشده است و حتی در بعضی ماه‌ها نظیر خرداد امسال با ثبت ۵ هزر و ۱۰۳ ازدواج، افزایش ۶۲ درصدی ازدواج نسبت‌به خرداد سال گذشته دیده می‌شود.

وی همچنین بیشترین ازدواج‌های به‌ثبت‌رسیده در ۶ ماه گذشته را با ۷ هزار و ۸۱ ازدواج مربوط‌به مرداد می‌داند و کمترین آن را مربوط‌به فروردین اعلام می‌کند که فقط ۲ هزار و ۷۷۲ ازدواج به ثبت رسید.
مدیر کل ثبت اسناد خراسان رضوی همچنین در پایان سخنانش درخصوص اینکه دفاتر ازدواج و طلاق چه دستورالعملی برای پیشگیری از کرونا درنظر گرفته‌اند، می‌گوید: در دفاتر ازدواج و طلاق طبق پروتکل‌های تدوین‌شده ازسوی وزارت بهداشت و مطابق با دستور ستاد ملی کرونا عمل می‌شود.
 
این پروتکل‌ها ازطریق سازمان ثبت اسناد و املاک به دفاتر ازدواج و طلاق ابلاغ شده است. یکی از موارد تعیین‌شده در پروتکل‌های بهداشتی این است که هنگام مراسم عقد، حضور بیش از ۶نفر ممنوع باشد تا شاهد شلوغی ازدحام جمعیت در داخل دفاتر ازدواج نباشیم. علاوه‌بر ضدعفونی‌کردن مکرر و مرتب دفاتر ازدواج و طلاق با هدف پیشگیری از کرونا، نوبت‌دهی برگزاری آیین ازدواج و طلاق نیز در ساعات اداری انجام می‌شود. زمان آزمایش‌های پیش از عقد نیز از قبل مشخص می‌شود تا مانع از تجمع و ازدحام شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->