کشف ۳۶ فقره زورگیری و قاپ زنی تلفن همراه در مشهد جنین‌هایی که زائر اربعین شدند انسولین ایرانی جای خود را در بازار مصرف باز می‌کند روغن کانولا یا آفتابگردان؟ کدامیک بهتر است مصرف کنیم؟ کمبود معلم از طریق نیرو‌های حق‌التدریس و بازنشسته جبران می‌شود از خواص کره بادام‌زمینی برای سلامتی غافل نشوید ادامه پویش «نذر خون حسینی» تا پایان ماه صفر پرداخت حقوق بازنشستگان و پول گندم‌کاران در اولویت کار دولت است خبر جدید برای بازنشستگان تامین‌اجتماعی | احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی صادر می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۳) کاهش دمای محسوس در روز‌های پایانی هفته در مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۴ شهریور ۱۴۰۳) افزایش شدت وزش باد توام با گرد و خاک در جنوب خراسان رضوی (۴ شهریور ۱۴۰۳) کانون فعالیت حشره «سنک» مشخص شد ماجرای بخشش قاتل یک نوعروس در بین‌الحرمین حق اولاد و عائله‌مندی بازنشستگان خویش‌فرما پرداخت شد (۴ شهریور ۱۴۰۳) آخرین وضعیت هواشناسی کشور (۴ شهریور ۱۴۰۳) | افزایش ابر، رگبار پراکنده و رعدوبرق در اغلب نقاط کشور سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند
سرخط خبرها

درمان کرونا با داروی ام اس + جزئیات تحقیقات

  • کد خبر: ۴۵۴۸۲
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
درمان کرونا با داروی ام اس + جزئیات تحقیقات
پژوهشگران دانمارکی در بررسی‌های جدید خود دریافتند که شاید یک داروی ام‌اس بتواند به درمان کووید-۱۹ کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز،  پژوهشگران "دانشگاه آرهوس" (Aarhus University) دانمارک در بررسی جدیدی نشان داده‌اند که شاید داروی موسوم به "دی‌متیل فومارات" (Dimethyl fumarate) که برای درمان ام‌اس به کار می‌رود، بتواند رشد بسیاری از سلول‌ها از جمله کروناویروس را در سلول‌های بدن مهار کند.

"کریستین کانستراپ هولم" (Christian Kanstrup Holm)، استادیار بخش زیست‌پزشکی دانشگاه آرهوس و از پژوهشگران این پروژه گفت: هنگامی که در حال انجام دادن بررسی‌های ابتدایی بودیم، نمی‌دانستیم که آیا این دارو می‌تواند تاثیری بر عفونت‌های بدن انسان داشته باشد یا خیر، اما اکنون باید بگویم که در این مورد، بسیار خوشبین هستم.

پژوهشگران با آغاز همه‌گیری کروناویروس، به بررسی ماده‌ای موسوم به "۴-octyl-itaconate" روی آن پرداختند و بررسی‌های آن‌ها با موفقیت همراه بود.

کانستراپ هولم ادامه داد: کروناویروس به صورت ناگهانی ظاهر شد؛ در نتیجه ما به بررسی ۴-octyl-itaconate روی آن پرداختیم و اثرات قابل توجهی را مشاهده کردیم. این ماده توانست میزان تکثیر کروناویروس در سلول‌های بدن را به شدت کاهش دهد.

وی افزود: ۴-octyl-itaconate توانست واکنش ایمنی و التهاب را که تهدیدی برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ محسوب می‌شود، مهار کند. این بیماران به خاطر ویروس از دنیا نمی‌روند، بلکه التهابی که در ریه رخ می‌دهد، آن‌ها را از بین می‌برد.

هنگامی که پژوهشگران تاثیر ۴-octyl-itaconate را دیدند، آزمایش‌ها را با دی‌متیل فومارات تکرار کردند و اثر مهارکننده آن را دیدند. این نتایج نشان می‌دهند که می‌توان دی‌متیل فومارات را روی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ آزمایش کرد.

کانستراپ هولم اضافه کرد: هنگامی که به آزمایش یک داروی تایید شده می‌پردازید، در زمان خود صرفه‌جویی می‌کنید. من تمایل دارم که آزمایش این دارو با کمک پژوهشگران حوزه بیماری‌های عفونی صورت بگیرد.

این پژوهش، در مجله "Nature Communications" به چاپ رسید.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->