رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی تصویب طرح تفصیلی توس در کمیسیون ماده‌۵ خراسان رضوی آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴ شهروند خبرنگار | نمایی از روستای معدن فیروزه سفلی - نیشابور شهروند خبرنگار | درخواست افزایش ساعت فعالیت جمعه بازار کتاب مشهد + پاسخ درباره تاریخ ساختمان بوستان کوهسنگی مشهد | عمارتی که اعتبار شهر بود ضرورت توجه به پدیده فرونشست زمین در کلانشهرها
سرخط خبرها

۱۴۰۰؛ گاز به بلوک روستای اردمه می‌رسد

  • کد خبر: ۴۵۵۶۲
  • ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
۱۴۰۰؛ گاز به بلوک روستای اردمه می‌رسد
فرماندار شهرستان بینالود گفت: این قول را به مردم این روستا‌ها می‌دهیم که سال ۱۴۰۰ گاز به روستا‌های آنان خواهد آمد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدحسن حسینی، فرماندار شهرستان بینالود است و آن‌طورکه می‌گوید پیگیری کرده و اشتباه درج اسامی روستا‌های این محدوده به‌عنوان روستا‌های گازدار رفع شده است. او درمورد کاهش سهمیه گاز مایع و نفت این روستا‌ها به دلیل ذکر اسامی‌شان در میان روستا‌های گازدار می‌گوید: این اشتباه برطرف شده است و شرکت‌های گاز و نفت موظف هستند تا زمان گازدارشدن این روستا‌ها به آن‌ها گاز مایع و نفت بدهند؛ بنابراین با اطمینان عنوان می‌کنم که برای دادن سهمیه گاز و نفت به مردم این روستا در زمستان پیش رو، مشکلی وجود ندارد.

اما فرماندار شهرستان بینالود درباره توقف پروژه گازرسانی به روستا‌های بلوک اردمه عنوان می‌کند: پروژه گازرسانی به روستا‌های بلوک اردمه از سال ۹۷ شروع شد. اجرای این پروژه با مشکل نوسانات بازار و گرانی اجناس همراه شد. همین مسئله روند گازرسانی به این روستا‌ها را با چالش روبه‌رو کرد. البته آن‌طورکه شرکت گاز عنوان کرده کار گازرسانی به این روستا‌ها درحال انجام است، فقط با توجه‌به موضوع بودجه، روند اجرا اندکی کند شده است. تمرکز شرکت گاز روی پروژه گازرسانی به روستا‌های دهبار و مایان است. براساس برنامه، تا دهه فجر، گاز به این روستا‌ها می‌رسد. بعد از اتمام کار این روستاها، تمرکز شرکت گاز روی روستا‌های بلوک اردمه قرار می‌گیرد و با این شرایط این قول را به مردم این روستا‌ها می‌دهیم که سال ۱۴۰۰ گاز به روستا‌های آنان خواهد آمد.


جاده زدن یعنی تخریب فضای بکر

فرماندار شهرستان بینالود مسئله نبود جاده دسترسی و نبود برق در غار مغان را این‌طور توضیح می‌دهد: زدن جاده به غارمغان به‌معنای تخریب طبیعت است. نکته موردتاکید منابع طبیعی، حفظ طبیعت بکر این محدوده است. قطعا برای گردشگری که برای دیدن این غار سفر می‌کند، دیدن طبیعت بکر بیشتر از جاده‌ای زمخت، اهمیت دارد. درباره برق نیز حفظ طبیعت دست‌نخورده در درجه نخست اهمیت قرار دارد. البته تاکید می‌کنم اگر مطالعاتی صورت بگیرد که علاوه‌بر حفظ طبیعت، بر رساندن خدمات به این محدوده تاکید کند، مشکلی در اجرای آن نداریم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->