۱۵ درصد مشهدی‌ها، مالک اراضی قولنامه‌ای هستند| لایحه تشویق تفکیک اراضی در دستور کار شهرداری خلیل موحد جانشین هاشم دائمی در شورای شهر مشهد شد سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری شهرداری مشهد، نمونه ای از یک سازمان موفق است افتخارات طلایی هادی رضایی، دارنده نشان مشهدالرضا(ع) | از معلولیت تا قهرمانی جهانی برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد
سرخط خبرها

۵ مرکز جدید کاهش طلاق در مشهد دایر شد

  • کد خبر: ۴۵۶۹
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
۵ مرکز جدید کاهش طلاق در مشهد دایر شد
طی پنج ماه نخست امسال ۱۳ مرکز جدید کاهش طلاق در استان خراسان رضوی شامل پنج مرکز در مشهد و بقیه در سایر شهر‌ها دایر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ایرنا، حمیدرضا پوریوسف، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با بیان این مطلب افزود: ۹۶ درصد از جمعیت مشمول امور مرتبط با آسیب‌های اجتماعی شامل پدیده طلاق و اختلافات زوج‌ها در استان خراسان رضوی زیر پوشش "طرح کاهش طلاق" قرار گرفته اند.
وی تصریح کرد: طی یک سال اخیر با توسعه اجرای این طرح تاکنون ۹۶ درصد جمعیت استان در سطح ۲۱ شهرستان به صورت رسمی و بقیه شهر‌های کوچک به صورت غیررسمی زیر پوشش "طرح کاهش طلاق" قرار گرفته‌اند.
به گفته وی، گروه هدف "طرح مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق" شامل زوج‌های متقاضی طلاق که به یکی از مراکز کاهش طلاق، دادگستری، مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی به صورت خودمعرف و یا معرفی از دیگر سازمان‌ها و بخش‌ها مراجعه می‌کنند اجرا می‌شود. خدمات ارائه شده به این افراد شامل مددکاری اجتماعی، روانشناسی، روانپزشکی و حقوقی است.
وی ادامه داد: هدف از اجرای طرح کاهش طلاق "حفظ و تحکیم کیان خانواده، کاهش طلاق از طریق ارائه خدمات مشاوره‌ای، مددکاری اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از طلاق است. در این چارچوب "شناخت عوامل موثر بر وقوع طلاق به منظور برنامه‌ریزی در جهت آگاهسازی جامعه، شناسایی و حل مسائل و مشکلات خانواده‌های آشفته و متقاضی طلاق، کاهش تنش‌ها و استرس پس از طلاق به منظور متعادل کردن شرایط عاطفی روانی، بالا بردن آگاهی زوجین درباره نحوه برخورد صحیح با فرزندان پس از طلاق، فراهم آوردن زمینه‌های مناسب به منظور تنظیم روابط صحیح فرزندان و والدین و تداوم ارتباط والدین با کودکان پس از طلاق" است.
وی گفت: پارسال ۲۷ هزار زوج متقاضی طلاق توافقی در خراسان رضوی بر همین اساس مشاوره دریافت کردند. سه هزار و ۲۵۰ زوج از این تعداد معادل ۱۸ درصد از کل آن‌ها به سازش قطعی و انصراف از طلاق رسیدند.
پوریوسف افزود: در راستای تحکیم بنیان خانواده، کاهش دعاوی خانوادگی و کاهش ورودی پرونده‌های قضایی به دادگستری برای نخشتین بار در کشور ارائه مشاوره به تمامی دعاوی خانوادگی در خراسان رضوی الزامی شد. به همین منظور همراه با مشاوره پیرامون طلاق، به طرفین مهمترین دعاوی خانوادگی در موضوعات نفقه، تمکین، ملاقات فرزند و حضانت فرزندان نیز پیش طرح دعوی در دادگاه، مشاوره ارائه می‌شود.
وی ادامه داد: طرح این دعاوی در کنار پدیده طلاق آثار و آسیب‌های فراوانی را به همراه دارد لذا ظرف یک سال اخیر در مشهد و پنج شهر دیگر خراسان رضوی اقدام به ارائه مشاوره پیش از اعلام قضایی این دعاوی صورت گرفته است.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: در این چارچوب هم اینک ۲۰ کلینیک مددکاری در خراسان رضوی فعالند. حاصل کار این مجموعه اقناع ۲۰ هزار زوج بوده که از ادامه روند پیگیری قضایی طلاق صرفنظر کرده و زندگی مشترک خود را پی گرفته اند.
وی افزود: طی یک سال اخیر ۴۳ درصد متقاضیان دعاوی طلاق و مشکلات خانوادگی از ادامه پیگیری قضایی مشکل خود منصرف شده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->