روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فرونشست باند توقفگاهی هواپیما در مشهد

  • کد خبر: ۴۵۷۲
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۷
فرونشست باند توقفگاهی هواپیما در  مشهد
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: بخشی از توقفگاه هواپیما‌ها موسوم به «اپرون فرودگاه» به میزان اندک نشست داشته که در حال بازسازی است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ایرنا، محمدباقر قاسم زاده در واکنش به برخی اظهار نظر‌ها مبنی بر فرونشست سطح باند فرودگاه مشهد گفت: چنین ادعایی به هیچوجه صحت ندارد و تنها بخشی از توقفگاه هواپیما‌ها موسوم به "اپرون فرودگاه" به میزان اندک نشست داشته که در حال بازسازی است..
وی افزود: نشست اپرون فرودگاه نیز مربوط به سال‌ها پیش و رخدادی است که امکان وقوع آن در هر منطقه‌ای ممکن است.
"اپرون" بخشی از فرودگاه است که عملیات سوار و پیاده کردن مسافران، بارگیری، تخلیه بار و محموله‌های پستی، سوختگیری هواپیماها، توقف و تعمیر و نگهداری آن‌ها در این بخش مطابق مقرراتی خاص صورت می‌گیرد
وی در ادامه به راه اندازی پرواز مشهد- باکو خبر اشاره و بیان کرد: طی نشستی با نمایندگان "شرکت هواپیمایی جمهوری آذربایجان" مقرر شد از بیست و هشتمین روز مهر ماه آتی مصادف با ۲۰ اکتبر سال میلادی عملیات پروازی در این مسیر هوایی آغاز شده و در قالب آن هر هفته‌ای دو پرواز صورت گیرد.
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: با برقراری این مسیر هوایی همچنین چرخه پروازی خوبی برای سفر هوایی شهروندان خراسانی به مقصد شهر‌هایی نظیر بغداد، نجف و نیز کشور‌های اروپایی ایجاد می‌شود.
وی افزود: پرواز مشهد- باکو پیش از این به مدت چند ماه انجام می‌شد، اما بنا به دلایلی از سوی جمهوری آذربایجان متوقف شده بود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی دهم شهریور ماه جاری در جریان نشست هیات نمایندگان مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در محل اتاق بازرگانی این شهر با اشاره به تبعات اضافه برداشت از آبخوان‌های زیرزمین استان گفته بود: دشت مشهد ۲۵ سانتیمتر و دشت نیشابور ۲۸ سانتیمتر فرونشست دارند به طوری که سطوح بحرانی را پشت سر گذاشته اند.
محمد علایی افزود: این اتفاق به ایجاد شکاف در سطح زمین منجر شده و مسیر‌های ارتباطی را نابود می‌کند. همین حالا باند اصلی فرودگاه مشهد در حال فرونشست است. این پدیده مخرب طبیعی به خود شهر مشهد نیز رسیده به طوری که در محدوده قاسم آباد و پل قائم (عج) این کلانشهر نشانه‌هایی از آن مشاهده می‌شود.
امروز با هدف خدمات رسانی بیشتر و مطلوبتر طرح‌های عمرانی و توسعه شامل پارکینگ طبقاتی، ورزشگاه چندمنظوره، سامانه سیمیلاتور (شبیه ساز دود و حرارت)، استخر ذخیره آب واحد آتش نشانی و هدایت زمینی هواپیما‌ها با هزینه ۲۷۰ میلیارد ریال طی مراسمی در فرودگاه بین‌المللی هاشمی‌نژاد مشهد مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.
فرودگاه مشهد روزانه محل رفت و آمد ۴۰ هزار مسافر و مراجعه کننده است. این فرودگاه ۵۴۰ هکتاری پس از فرودگاه مهرآباد تهران، دومین فرودگاه پرترافیک کشور است که به طور میانگین روزانه ۱۸۰ پرواز و در زمان اوج مسافرت‌ها تا ۲۵۰ پرواز ورودی و خروجی در آن انجام می‌شود.
فعالیت این فرودگاه بین المللی سال ۱۳۳۰ آغاز شد. سال ۱۳۵۷ نیز اپرون، پایانه جدید، برج مراقبت پرواز و ساختمان‌های جانبی فرودگاه مشهد بصورت ناقص مورد بهره برداری قرار گرفت و به علت شرای خاص ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و انحلال شرکت پیمانکار مراحل تکمیل آن تا بعد از انقلاب ادامه یافت. پس از انقلاب نیز فرودگاه مشهد وارد مرحله جدیدی از فعالیت خود شده و با پایان جنگ تحمیلی و آغاز سازندگی، فرودگاه مشهد مزین به نام شهید هاشمی نژاد شد.
هم اکنون فرودگاه مشهد در جنوب این کلانشهر دارای دو باند نشست و برخواست برای همه تمامی انواع هواپیما‌های مسافربری و باربری می‌باشد. مساحت باندها، اپرون و تاکسی وی‌های فرودگاه مشهد ۸۶۷ هزار مترمربع است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->