جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مدیرکل حفاظت محیط زیست تهران: با هرگونه تخلف در مناطق حفاظت شده به شدت برخورد می‌شود وعده جدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان | نقشه راه ۱۰ ساله سمپاد چه کمکی به دانش آموزان می‌کند؟
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت: امید است تا پایان سال ۲۰۲۰ واکسن کرونا داشته باشیم

  • کد خبر: ۴۵۹۶۵
  • ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۰
سازمان جهانی بهداشت: امید است تا پایان سال ۲۰۲۰ واکسن کرونا داشته باشیم
دبیر کل سازمان جهانی بهداشت از آماده‌شدن واکسن کرونا تا پایان سال ۲۰۲۰ و توزیع عادلانه آن ابراز امیدواری کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه نسبت به آماده شدن واکسن کرونا تا خاتمه سال ۲۰۲۰ ابراز امیدواری کرد.

 «تدروس ادهانوم گیبریس» دبیرکل سازمان جهانی بهداشت خواستار همبستگی و تعهد سیاسی همه سران جهان برای اطمینان از توزیع عادلانه واکسن کرونا درهنگام عرضه آن شد.

وی در این باره گفت: «ما به واکسن نیاز خواهیم داشت و امید است تا پایان سال جاری این واکسن را داشته باشیم.»

طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۳۵ میلیون و ۳۹۸ هزار و ۱۰ نفر از مردم سراسر جهان به کرونا آلوده شده و از آن میان یک میلیون و ۴۲ هزار و ۶۷۹ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و دستکم ۲۴ میلیون و ۶۴۵ هزار و ۶۴۲ نفر بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۶ میلیون و ۶۲۳ هزار و ۸۱۵ مورد ابتلا و ۱۰۲ هزار و ۶۸۵ مورد فوتی و برزیل با چهار میلیون و ۹۱۵ هزار و ۲۸۹ مورد ابتلا و ۱۴۶ هزار و ۳۵۲ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشور‌های جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->