تعطیلی ۱۴ پارکینگ مسقف، روباز و مکانیزه مشهد در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست
سرخط خبرها

شناسایی کانون موش‌های فاضلابی در مشهد

  • کد خبر: ۴۶۳۹۳
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
شناسایی کانون موش‌های فاضلابی در مشهد
رئیس اداره محیط زیست سلامت و ایمنی شهرداری مشهد از شناسایی خیابان‌های جمهوری و امام خمینی به عنوان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های تجمع موش‌های فاضلابی در میان ۱۱ کانون شناسایی شده تجمع جوندگان موذی در سطح شهر مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اداره محیط زیست سلامت و ایمنی شهرداری مشهد از شناسایی خیابان‌های جمهوری و امام خمینی به عنوان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های تجمع موش‌های فاضلابی در میان ۱۱ کانون شناسایی شده تجمع جوندگان موذی در سطح شهر مشهد خبر داد.

محمد پذیرا با اعلام این خبر اظهار کرد: کنترل جمعیت جوندگان موذی همواره یکی از موضوعات و دغدغه‌های مدیریت شهری در کلان شهر‌ها بوده و در شهر مشهد نیز به عنوان دومین کلانشهر بزرگ کشور، موضوع مقابله با گسترش جمعیت و حضور این جوندگان در سطح شهر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

پذیرا با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص کنترل جمعیت جوندگان موذی در سطح این کلانشهر افزود: در حال حاضر مهمترین گونه جونده موجود در سطح شهر مشهد موش فاضلابی است که با بررسی‌های صورت گرفته در سال ۹۶ بیش از ۶۰ کانون تجمع این موش‌ها در نقاط مختلف شهر شناسایی شد، اما با انجام اقدامات پیشگیرانه و کنترل جمعیت این جوندگان از طریق طعمه گذاری توانستیم در سال ۹۸ تعداد این کانون‌های تجمعی را به ۱۱ کانون کاهش دهیم.

وی گفت: کانون‌های فعال تجمع جوندگان موذی در شهر مشهد در مناطق ۱،۲،۶،۷،۸ تمرکز بیشتری داشته و یکی از دلایل حضور آن‌ها در این مناطق عدم رعایت برخی کسبه و مغازه‌داران در خصوص قرار دادن زباله جلوی در مغازه، پسماند‌های خوراکی‌های فست‌فود‌ها و نانوایی‌هایی است که باعث می‌شود حضور جوندگان به دلیل تامین شدن نیاز غذایی آن‌ها در این مناطق بیشتر شود.

رئیس اداره محیط زیست سلامت و ایمنی شهرداری مشهد تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشترین شکایت مردمی از حضور موش‌های فاضلابی در مسیر کال قره خان بوده است. از ابتدای پاییز طعمه گذاری در سرتاسر مسیر کال قره خان در چند نوبت آغاز شده و پیش بینی می‌شود کاهش قابل توجهی در جمعیت جوندگان موذی در این مسیر صورت گیرد.

پذیرا در خصوص شیوه طعمه گذاری در کانون‌های تجمعی نیز افزود: کانال‌های فعال به صورت یک روز در میان طعمه گذاری می‌شوند و پس از بازدید‌های روزانه در صورتی که طعمه مصرف شده باشد مجدداً طعمه گذاری صورت میگیرد و در صورتی که طعمه‌ها دست نخورده باقی مانده بود آنجا لانه کوبی می‌شود و طعمه در مکان‌های فعال قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت حفظ محیط زیست شهری در سال‌های اخیر استفاده از سموم خطرناک برای کنترل جمعیت موش‌های فاضلابی به طور کامل حذف شد و در حال حاضر تنها از مواد دانش بنیان تولید داخل که با شرایط محیط زیستی کاملاً سازگار هستند و هیچ گونه خطری برای انسان ندارند نسبت به کنترل جمعیت جوندگان اقدام می‌کنیم

رییس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد در پایان گفت: با رعایت بهداشت عمومی و محیطی، رعایت بهداشت واحد‌های صنفی و غذایی در سطح شهر و نریختن زباله‌های خانگی و خوراکی می‌توان تا حد قابل توجهی از جمعیت این جوندگان را کنترل کرد و از شهروندان عزیز تقاضا می‌شود در صورت مشاهده موش‌های فاضلابی مراتب را به سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ اعلام کنند تا در اسرع وقت نسبت به طعمه گذاری و کنترل جمعیت جوندگان موذی در آن منطقه اقدام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->